Widok
a wiec bylam u mojego gina i mam maleńką fasolke :))
jestem szcześliwa, widziałam ja malutka kropeczka ma 4 mm. :)
za 2 tyg kolejna wizyta, juz sie doczekac nie moge. Oczywiscie musze bardzo uwazac, unikac wysokich temp. bo to niekorzystkie wpływa na maleństwo, bo jednak to ciąza podwyższonego ryzyka..dlatego ze nie było łatwo osiągnąć ten cel, ale w końcu sie udało i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
narazie mam brac tylko folik, zero innych tabl, gdyby sie cos dzialo jakies plamienie to wtedy kontakt z ginem i duphaston.
mam skierowanie na rozne badanie np morfologia, grupa krwi glukoza i pare innych, a termin porodu to 28 stycznia (2 dni przed moimi urodzinami:) Gin założył mi karte ciązy, zbadal mi cisnienie , sprawdził wage zmierzyl obwod brzucha :P
To chyba tyle jestem bardzooo szczesliwa i Wam Kochane tez tego życze :)
buziaki dobrej nocki :*
jestem szcześliwa, widziałam ja malutka kropeczka ma 4 mm. :)
za 2 tyg kolejna wizyta, juz sie doczekac nie moge. Oczywiscie musze bardzo uwazac, unikac wysokich temp. bo to niekorzystkie wpływa na maleństwo, bo jednak to ciąza podwyższonego ryzyka..dlatego ze nie było łatwo osiągnąć ten cel, ale w końcu sie udało i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :)
narazie mam brac tylko folik, zero innych tabl, gdyby sie cos dzialo jakies plamienie to wtedy kontakt z ginem i duphaston.
mam skierowanie na rozne badanie np morfologia, grupa krwi glukoza i pare innych, a termin porodu to 28 stycznia (2 dni przed moimi urodzinami:) Gin założył mi karte ciązy, zbadal mi cisnienie , sprawdził wage zmierzyl obwod brzucha :P
To chyba tyle jestem bardzooo szczesliwa i Wam Kochane tez tego życze :)
buziaki dobrej nocki :*
czesc Dziewczynki :)
bedzie dobrze, tez zobaczycie 2 kreseczki. :))
ja za godzi pędze na wizyte do mojego gina... mam nadzieje ze juz zobacze cokolwiek co świadczy o ciązy. dzis oczywisci tez zrobilam test (tez mialam zapas bo moj gin mi podarował ok 15 testó hihi) i dzis ostatni wykorzystalami pokazał 2 ciemno - czerwone kreski :) nawet ta w polu testowym byla ciemniejsza :D
bardzo sie ciesze... mam nadzije ze sie nie rozczaruje. czyje sie oki tylko piersi mam takie pełniejsze i wrazliwe, noi i smak jakis dziwny, niektore rzeczy dziwnie mi smakuja inaczej jakos tak metalicznie ;P
pozdrawiam i pozniej napisze jak po wizycie :)
papa
bedzie dobrze, tez zobaczycie 2 kreseczki. :))
ja za godzi pędze na wizyte do mojego gina... mam nadzieje ze juz zobacze cokolwiek co świadczy o ciązy. dzis oczywisci tez zrobilam test (tez mialam zapas bo moj gin mi podarował ok 15 testó hihi) i dzis ostatni wykorzystalami pokazał 2 ciemno - czerwone kreski :) nawet ta w polu testowym byla ciemniejsza :D
bardzo sie ciesze... mam nadzije ze sie nie rozczaruje. czyje sie oki tylko piersi mam takie pełniejsze i wrazliwe, noi i smak jakis dziwny, niektore rzeczy dziwnie mi smakuja inaczej jakos tak metalicznie ;P
pozdrawiam i pozniej napisze jak po wizycie :)
papa
dzwonil do mnie pan doktor :D i nie musze isc do szpitala na diagnozowanie PCo tylko pojde od razu na stymulacje :) a progesteronu mam nie brac bo ide i jutro i pojutrze na badanie progesteronu wlasnie... a po niedezieli mam sie zglosic z wynikami do szpitala :) ruszylo sie :) wiec pojde od razu na stymulacje :D no chyba ze sie w tym miesiacu udalo ;p aha i powiedzial ze hsg nie musze miec jesli nie mialam nigdy wczesniej zadnych zapalen, mowil ze nie ma narazie takiej potrzeby... i nie jestem z tego zadowolona bo chcialam miec to hsg mimo ze sie boje, ale bym wiedziala przynajmniej co tam jest...
Lena to gdzie Ty siedzisz? nie w Polsce? no ja na bete chce isc ostatniego maja nie wiem czy nie za wczesnie? bedzie dokladnie 11 dni po owu... ale ten maj taki szczesliwy ze boje sie isc w czerwcu ;p glupie co? ale ratuje sie juz jak moge ;p Oby było 6 KRESEK!!