Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny, które pisały na podobnym wątku"Clostilbegyt- czy pomógł zajść w ciążę?" i wszystkie, które nas obserwują. Nie wiem dlaczego, ale poprzedni wątek został zablokowany. Moze Wy wiecie dlaczego? Piszcie co u Was starających się....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no trudno w czerwcu do szpitala ale to mi nic nie da skoro mialam owu i nic z tego to po co mi kolejna stymulacja wole badania ;/ ;( ale mam doooołaaaa a moze za wczesnie ja zrobilam 9 dni po owu niby ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczek tulę mocno
imageimage
beta 1.20 tyle w tym temacie ;(
ja trzymam mocno kciuki za Was i ślę ciążowe fluidy :D:D:D
imageimage
hej! widze, że nie tylko ja nie mogę się doczekać. Również ćwiczę cierpliwość. Dzisiaj jestem 10 dzień po owulacji, ale poczekam do przyszłego tygodnia i wtedy zrobie wyniki.
Trzymam za nas kciuki.
PS. Koraliczek moi znajomi robili test 3 razy w jednym cyklu. Dopiero za 3 razem pokazał 2 krechy, więc głowa do góry:)
Wiesz ja mam to samo bo u mnie kuzynka od strony meza ma teramin za 2 miesiace a moja kuzynka za miesiac no i za chwile slub mojej drugiej kuzynki i oni juz tez teraz planuja.. tylko czekac az sie dowiem o nastepnych :(( tzn fajnie.. ale ja tez bym chciala :((
Musimy sie trzymac dzielnie :D nasza cierpliwosc bedzie wynagrodzona baardzo bardzo :)
A tu jak na złość- ta w ciazy, ta własnie urodziła, a ta ma slicznego bobasa....... :((((((((( wysyp!!!
A kiedy ja????????
image
Myslałam o tym, ale nie chce sie nakrecac. bede cwiczyc cierpliwosc ;) poza tym boje sie, że to za wczesnie...
Test owu pokazał 2 krechy w niedziele tydzien temu ok. południa...
image
Lenka nie martw się, ja mam to samo, złoszczę się bez powodu na mojego m. biedny, wczoraj na niego nawrzeszczalam bo zapomnial swoich kluczy jak pojechalismy do mojej mamy, bo chcialam isc do jego starego mieszkania jeszcze po buty letnie... no ale skad mial wiedziec... wychodzilismy z domu razem i to ja zamykalam drzwi ;p hehe
Jutro mam dzwonić do mojego noiwego lekarza, umowc sie na wizyte z tym profesorem od pco... stresuje sie troche, nie wiem co mnie czeka... :((

Lenka zaciskam && a nie mozesz betki sobie zrobic? ile jestes dni po owu?
hMM no jakos pózno faktycznie ten wynik...
Ja sciskam kciuki!!!
Tak bardzo bym chciała,żeby obu nam sie udało!
wczoraj mialam jakies ataki szału, chyba juz swiruję :///
Dzis sniło mi się, ze zobaczyłam cudne dwie krechy na tescie... ehhh marzenie.
Ale czekam do niedzieli.
pozdrawiam
image
to co :) czekamy na bete.. wynik jakos przed 18 ma byc... ale niestety nie na necie, musze jechac do labo... wiec wroce tak kolo 19 :) no to trzymajcie kciuki bym sie nie załamała zbytnio..
Koraliczek ja też Ci już pisałam jakei mam podejscie do testów. Ja też przez te testy tylko się denerwowałam. Nadal trzymam kciuki :)
image
z tymi testami to różnie bywa, wynik bety jest wiarygodny
imageimage
hej dziewczyny, zrobilam ten test i nic nie wyszlo, bielusienki... a co do nastawienia to zlapalam dola chyba ze strachu ze znow zobacze "1 kreske" na becie.. ;/ jutro pojade ja zrobic dla swietego spokoju.. bede 10 dni po owu wiec juz powinna cos pokazac, na test moze faktycznie za wczesnie, łudze sie ze jeszcze nie wszystko stracone..
ja też się boję wciąż, czasami myślę tylko pozytywnie, a czasami takie lęki mnie dopadną, że nie umiem sobie z nimi poradzić i czuję totalne zdenerwowanie eh marzę, aby dzidzia była z nami już, byle w moim przypadku do listopada...niestety po poronieniu kolejną ciążę już inaczej się przeżywa, chyba rozważniej - taj jest w moim przypadku
imageimage
Tak wtedy to przeżywaliśmy z mężem bo nie byliśmy na to przygotowani po prostu nie spodziewaliśmy się że tak wszystko może się potoczyć. Teraz nauczeni życiem inaczej do tego podchodzimy, oczywiście jestem dobrej myśli ale zawsze jakieś lęki pozostają:)
image
Olcia ja też się bałam jak się zbliżał ten cholerny dzień, ale trzeba być dobrej myśli, pozytywne myślenie też dobrze działa na nas i dzidzie:)
imageimage
Koraliczek to trzymamy kciuki:) i daj znac jak wyniki:)
A ja trochę siedzę jak na szpilkach. Brzuszek troche pobolewa i co jakiś czas zakłuje jajnik. Zbliża się 6 tydz a niestety wtedy w ostatniej ciąży poroniłam:( no ale cóż co ma być to i tak będzie. W następną sobotę mam wizyte u gin i zobaczymy:)
image
Koraliczku,
ja chodzę ostatnio jakaś starasznie nabuzowana! Mężowi daje popalic...:/wszystko mnie drazni 100x bardziej.
nie wiem o co chodzi, ale to chyba ten stres to powoduje. Boje się rozczarowania, chciałabym sie jakos na to przygotowac, ale nie wiem czy potrafię- i tak bedzie płacz:( (a następny cykl jest stracony, bo mąż wyjezdza na 3tyg :((( ) I tak to.
objawów zadnych nie szukam, bo to jeszcze za wczesnie na cokolwiek...
image
Ana jak długo się utrzymuje ból brzucha to możesz brać nospę, aby zlikwidowała skurcze.
Koraliczek no to zobaczymy co jutro Tobie wyjdzie i w poniedziałek ;) ale ja trzymam za Ciebie kciuki
Mdłości nie ma, wieczorami boli głowa i krzyż i dziś czuję takie rozpychanie od środka i jakoś mi się to nie podoba:/ dziwne, no i standard zgaga :)
imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

jakie perfumy polecacie? (71 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

do góry