Widok

ღ CZERWCOWE MAMY ♣ MALUSZKI 2008 ღ 52

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hello :)

Piękne słoneczko w Julkowe urodzinki

image

Zdrówka, szczęścia, miłości i nieustającej zabawy !!!!!

A my właśnie szykujemy się na wesele. Dziadkowie przejdą chrzest bojowy, bo zostają pierwszy raz małym na noc. A my jutro pierwsza pobudka bez małego :)

Udanego weekendu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam po weekendzie

Muszę się pochwalić, że Paweł zaczął stawiać pierwsze kroczki. Mamy ogromną radochę z jego umiejętności, a on jeszcze większą !!! Jego dzisiejszą "wędrówkę" wrzuciłam na bloga :)

Dziś u mnie wieczór z winkiem. Wam również życzę przyjemności :)
Hejka

Asia, do Wrocka jedziemy dopiero w piątek w nocy, więc Ci nie pomogę. Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie ok.

A my po weselu. Było ekstra. Potrzebowaliśmy takiego szaleństwa i nocy bez świadomości, że za chwilę trzeba będzie wstać, dać małemu mleko. Teściowie spisali się na medal. Mały u nich też. Jesteśmy zadowoleni z tego wypadu.

Szkoda, że pogoda jednak na długi weekend nie dopisała. Chciałabym, żeby spełniły się wróżby mojego męża. Twierdzi, że pogoda się zawsze tak układa, że jak maj i czerwiec są kiepskie, to potem lipiec i sierpień - rewelacyjne. Zobaczymy.
witam dziewczyny!

baaardzo dziękujemy za życzonka, zarówno ja jak i Qbuś. co mnie cieszy to fakt, że chociaż tutaj Qba nie przyćmił MOJEGO święta :-) chyba zacznę obchodzić imieniny!

serdeczne buziaczki i życzonka: dużo zdrówka i szczęścia dla Julci!

co do wróżb urodzinowych to zrobiliśmy dwa razy, w niedzielę podczas imprezy i potem w dniu urodzin. za pierwszym razem Qba wybrał różaniec, za drugim kieliszek ale prawie równocześnie z różańcem. także pewnie będziemy mieli księdza pijaka za syna :-)
niestety Qba roczku nie podreptał i chyba póki co nie doczekamy się chodzenia, leniuch!

w wtorek w nocy wyjeżdżamy już na urlopik. jestem przerażona podróżą. Daga jak jechaliście, w nocy? jak Pawełek zniósł podroż tak daleko?

pozdrowionka i miłego wieczorku!
Hejka!!!
Buziaczki dla nowych roczniaków i nie tylko (Asiu :) )
Pooda beznadziejna. Nic się nie układa, niczego nie można zaplanować. Porażka! Zaraz wakacje, a tu jakby jesień była :///
Muszę coś zjeść, a zupełnie nie wiem, na co mam ochotę :/
nooooooooooo nowy wątek ;P

tu też złożę życzonka dla Julci !! wszystkiegoooooooooooooooo naj naj naj ! a przede wszystkim zdrowia i uśmiechu !!
ściski i całuski od nas :)

no Daga mam nadzieje, że imprezka się udała :) no i wyśpicie się :D

ja spadam zaraz spać, bo się zasiedziałam, fumfelka była u mnie :)
Juleczka:))) wszystkiego naj naj najlepszego:)))

samych slonecznych dni, duuuuuuuuuuzo zdrowka, usmiechu i spelnienia marzen:)))

e-ciotka alycja z Anastazją

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry