Widok
hej hej , do dziewczyn pracujących - czy dojezdzacie do pracy komunikacja miejska? powiedzmy autobus, tramwaj + skm albo jedno z nich? ja na razie jestem na zwolnieniu ale boje sie jak zwolnienie sie kiedys skonczy i bede musiala wsiasc do masy kichających i prychjących ludzi, zatloczonych miejsc, brzucha nie widac - nikt nie ustepuje.
Cześć dzieczyny! BYłam wczraj u lekarza w Invicie - jestem zdecydowanie bardzije zadodowlona niż z dr.do której chodziłam :-) Mój dzidziuś ma 2,54 cm i machała rączkami i...wypinał mi pupę :-P Super sprawa! Przed samymi świętami idę na usg genetyczne!
Też muszę sie rozglądnąć za tymi spodniam w H&M bo niedługo mi sie pewnie przydadzą a cena naprawdę przystęna!
Życzę miłej soboty w tak piękną pogodę!
Też muszę sie rozglądnąć za tymi spodniam w H&M bo niedługo mi sie pewnie przydadzą a cena naprawdę przystęna!
Życzę miłej soboty w tak piękną pogodę!
hej Mamusie-kierowcy!
ja jestem w trakcie prawa jazdy, wyjezdzilam na razie polowe godzin, jazda mi jakos wychodzi, gorzej z rekawem, wczoraj mialam 1 raz, do przodu mi jakos idzie, ale cofanie....tragedia! Chyba bede musiala poszukac jakiegos przekupnego egzaminatora;) jak mój plan ze wzięciem ich na litość nie pomoże ;) - to tak też z innej beczki
ja jestem w trakcie prawa jazdy, wyjezdzilam na razie polowe godzin, jazda mi jakos wychodzi, gorzej z rekawem, wczoraj mialam 1 raz, do przodu mi jakos idzie, ale cofanie....tragedia! Chyba bede musiala poszukac jakiegos przekupnego egzaminatora;) jak mój plan ze wzięciem ich na litość nie pomoże ;) - to tak też z innej beczki
~anek jeżeli chodzi o dr Grzybowskiego to tak, dodzwonić się graniczy z cudem mimo wszystko próbój, nawet późnym wieczorem. Ja dzwoniłam 2 dni. Ale w końcu się udało.
Przyjmuje na ul. Rogalińskiej 19 b. To są najnowsze bloki na Chełmie i nie ma tej ulicy na mapie w necie. Poprostu jak będziesz na miejscu i zobaczysz blok 15 to musisz iść dalej, to są taki chyba dwa bloki czy trzy na samym końcu. Kurcze chyba nie umiem tłumaczyć. Bez problemu powinnaś znaleźć
Przyjmuje na ul. Rogalińskiej 19 b. To są najnowsze bloki na Chełmie i nie ma tej ulicy na mapie w necie. Poprostu jak będziesz na miejscu i zobaczysz blok 15 to musisz iść dalej, to są taki chyba dwa bloki czy trzy na samym końcu. Kurcze chyba nie umiem tłumaczyć. Bez problemu powinnaś znaleźć
Hej, mam do was taka sprawe: tez jestem w ciazy i w czerwcu mam termin porodu, wiec niedlugo powinnam sie wybrac na usg genetyczne. Polecono mi dr Grzybowskiego, ale oczywiscie od dwoch dni nie moge sie do niego dodzwonic. Czytalam tu, ze niektore z Was do niego chodza,lalbo beda sie wybierac, wiec pewnie ktos wie, gdzie jest jego gabinet. Ja znalazlam tu na forum adres Rogalinska 19 B, ale ta ulica ma domy tylko do numeru 15 :P Pomyslalam sobie, ze skoro nie moge skontaktowac sie telefonicznie, to sprobuje pojsc tam osobiscie, ale niestety nie wiem, gdzie szukac :(
Z góry dzieki za pomoc.
Z góry dzieki za pomoc.
no Nataluś głowa do góry wszystko będzie dobrze. Zrobisz zdjecia i obejrzysz cała i zdrową dzidzię :) no i udanych zakupów.
spodnie w h&m za 59 zł brzmi kusząco mimo iż narazie nie potrzebuję :)
okruszek to Ty na ujeścisku mieszkasz? postaram się niewychodzić dziś z domu ( żart :)) bo mieszkam po drugiej stronie ulicy na Chełmie :) powodzenia w byciu kierowcą, grunt to ćwiczyć i nie poddawać się, myśleć i mieć oczy szeroko otwarte :)) - rada kierowcy :))
spodnie w h&m za 59 zł brzmi kusząco mimo iż narazie nie potrzebuję :)
okruszek to Ty na ujeścisku mieszkasz? postaram się niewychodzić dziś z domu ( żart :)) bo mieszkam po drugiej stronie ulicy na Chełmie :) powodzenia w byciu kierowcą, grunt to ćwiczyć i nie poddawać się, myśleć i mieć oczy szeroko otwarte :)) - rada kierowcy :))
No i umówiłam się na usg 3d do dr Olszewskiej, www.pro-femina.com
cena 180zł w tym od 5-10 zdjęć, płytka z nagraniem 4 minutowym, i mówiła że 15 tydzień jest ok:) Po 26 tygodniu już źle wychodzą zdjęcia bo dzidzia za duża ale na życzenie robią. No i dzwoniłam dzisiaj a umówiła mnie już na 02.12 czyli w środę, ale sama się pyta na kiedy byś chciała. W pilnych przypadkach to nawet w sobote przychodzi. No zobaczymy, napiszę Wam relację i fotki:) Już mi lepiej:) Uff:)
Moje Kochanie w końcu przyjezdża dzisiaj i jedziemy na zakupy do galerii Bałtyckiej:) Miłego dnia Kochane:)
cena 180zł w tym od 5-10 zdjęć, płytka z nagraniem 4 minutowym, i mówiła że 15 tydzień jest ok:) Po 26 tygodniu już źle wychodzą zdjęcia bo dzidzia za duża ale na życzenie robią. No i dzwoniłam dzisiaj a umówiła mnie już na 02.12 czyli w środę, ale sama się pyta na kiedy byś chciała. W pilnych przypadkach to nawet w sobote przychodzi. No zobaczymy, napiszę Wam relację i fotki:) Już mi lepiej:) Uff:)
Moje Kochanie w końcu przyjezdża dzisiaj i jedziemy na zakupy do galerii Bałtyckiej:) Miłego dnia Kochane:)