Widok

Co Za Sąsiedzi....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mieszkam w bloku i szanuję swoich sąsiadów. Niedawno urodziłam synka. Myślałam, że coś się zmieni jak ta informacja trafi do moich sąsiadów. Jednak nic do nich nie trafia. Od rana do wieczora ciągłe trzaskanie drzwiami. W dzień gdy moje serduszko drzemie ktoś z sąsiadów tak trzaska drzwiami, że naczynia obijają się o siebie w szafkach a maluch budzi się z płaczem.
Ustna rekomendacja nic nie dała.
Jak Wy sobie z tym radzicie?
Jacy są Wasi sąsiedzi?
Poradźcie co zrobić??
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 28
kina co ma wspólnego płacz dziecka z trzaskaniem drzwiami.....
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 8
błagam, ludzie nie przesadzajcie a może im też przeszkadza płacz dziecka
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 22
mieszkam akurat nad drzwiami wejściowymi do klatki i tam jak trzaskają to mi okno z zawiasów wypada ;) cała ściana sie trzesie

ale wątpie czy coś da upominanie, co sąsiadów obchodzi czyjeś tam dziecko? Jak ktoś nie ma dziecka to nie myśli o takich rzeczach żeby cicho drzwi zamykać, nawet jak brat jest u mnie i Madzia spi to on sie zapomina, głośno gada, trzaska drzwiami, naczyniami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 34
ja nie piszę tu o normalnym zamykaniu drzwi tylko wiesz ktoś wchodzi i sruu drzwiami...
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 1
to ja mieszkam w hotelowcu i sie tak nie dzieje, jasne, słychać wszystko, jak sąsiad puszcza muzę to mi szyby w oknach latają, ale żeby szklanki? ale nie mówię że nie mozliwe, tylko pierwsze słyszę
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5
Daria 982 ja mieszkam w bloku i niestety moje szklanki też chodzą jak ktos rąbutnie drzwiami.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5
trzaskające drzwi powodują obijanie się od siebie talerzy? to z czego ten dom jest zbudowany? na sprężynach stoi?
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 10
Skąd ja to znam....
nic dodać nic ująć :):)
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry