Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta restauracja należy do właściciela Pałacu w Sasinie +48 58 676 33 13
restauracja ma sie podobno otworzyć na początku grudnia, w sprawie szczegółów radziłabym dzwonić do pałacu w Sasinie bo to ci sami właściciele
Kasik dzieki za zdjecia :)
a jak mialas wesele na gornej sali to nie przeszkadzalo ci wesele na dolnej? chyba ze nie bylo drugiego :) ta gorna sala wyglada na zdjeciach mniejsza i mniej ciekawa niz ta dolna (mniejsza przez skosy), ale czekam az osobiscie bede mogla tam wejsc i obejrzec, dopiero w grudniu :/ choc ta mniejsza sala i tak juz zajeta w dniu mojego slubu :/
a Kaja nie patrz na to co slyszalam o Faltomie bo nawet nie pamietam od kogo ;) bedzie ok napewno ;) przypomnialo mi sie ze tam komus te slupy sie nie podobaly, ale skoro tam bylas,widzialas, podobalo sie to napewno reszta sie uda :)
Kasik to moj mail: pagusek@gmail.com bardzo prosze o zdjatka :))
Napisalam maila i (chyba) sekretarka odpisala ze przekaze moj namiar P.Joannie :)

Dzieki wszystkim :)
ja :) ostatnio w innym wątku pisano o cegielni w rzucewie. myślę, że tam mieliby wolne terminy, ale gwarancji nie mam.

tu link to stronki:
http://www.cegielnia-rzucewo.pl/
:) już po :)
tak, to ten sam właściciel
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
innego nr tel nie posiadam :( Moze próbuj pod ten nr do P. Joanny
Ja miałam menu za 180 PLN i naprawde było bardzo duzo jedzenia,
potrawy były pieknie podane.
napisz mi swój e-mail, to jak przyjde do domu to wysle Tobie kilka fotek z wesela abys zobaczyła jak jest w srodku.
Ja miałam wesele na tej wiekszej sali u gory :)

nastawilismy sie na te za 149zł.nie bylo wiekszych roznic w menu, myśle że te wystarczy,przynajmniej z tego co mówili to np.miesa jest po 2,5 kawalka na osobe itd.ostateczne menu 2-3 miesiace przed weselem jest wybierane i wtedy sie rozmawia co i ile. co do wesel w Faltomie nic ostatnio zlego nie slyszalam i nie czytalam, ale wiem jedno ze MUSI byc OK :))
My tez mieliśmy wesele w tej restauracji, polecam bo bardzo piękna i nastrojowa sala. Jedzenie super, a obsługa rewelacja - nie zwijali jedzenia sprzed nosa, ale zawsze było czyste nakrycie. Ciężki kontakt z właścicielką. Goście najbardziej byli pod wrażeniem obsługi i dobrego jedzenia.
Kaja a ktore menu wybraliscie? :) szkoda ze macie dopiero w 2010, tak to bys mi relacje zdala :P a chyba bedzie odwrotnie ;)
ale slyszalam cos ze Faltom juz nie robi wesel fajnie.. :/ ale osobiscie nie bylam, bylam tylko na studniowce tam :) nie wiem, zobacze w takim razie :) bylam na weselu w Falko w Rumi i tam bylo jakosciowo :> obsluga pierwsza klasa :> ale tam terminy tez zajete, chyba ze ktos nagle odwola :P szukalam czegos z ogrodem ladnym i niedrogimi ladnymi pokojami dla gosci.. ale chyba bede musiala sobie wybic z glowy ogrod..
to ja już nic nie rozumiem co z tym dzikim winem :|
a patrzyłaś na Faltom w Rumi,sala balowa???tam maja troszke terminów wolnych.byś musiala wejsc na ich strone i zobaczyc kalendarz imprez,moze akurat bedzie wolne.maja menu za 149,175 i 195zł
my tam robimy w 2010 i wierze że sie nie zawiedziemy;)
ten nr nie istnieje..
ok dzieki :)
Kasik a jakie menu wybralas? bo z tego co widze na stronie jest do wyboru za 130/160/180 zl. zalezy mi by byla to bardzo dobra jakosc, ale tez nie za ogromna kase, zastanawiam sie czy jest to roznica w menu ogromna czy nieznaczna..
Aha! czy sa tam jakies pokoje?
z gory dzieki za info :)
miałam wesele i wiem tez ze odbylo juz sie tam kilka podobnych imprez.

Restauracja nie jest jeszcze otwarta, ale imprezy mozna z nimi juz organizowac.

sprobujj zadzwonic pod ten nr : 512413410
bylam osobiscie ale w swieto bo tylko wtedy moglam. myslisz ze tam ktos jest procz robotnikow? skoro to jeszcze nie wykonczone, nie otwarte.. sprobuje. szukam na ok.100-120 osob, z tym ze wszystko jest juz zarezerwowane, jedyne co znalezlismy wolnego to magnat w bojanie - duza sale, ale troche daleko to od wejherowa i nie wiem jak tam bo nigdy nie bylam a opinie widzialam rozne. orkiestre mam zarezerwowana na 12.09.09r wiec sale potrzebuje zarezerwowac na ten dzien, ale wiekszosc sal juz ma brak terminow nawet juz na 2010r :( a polecasz cos? :) to bede walczyc o termin :P
strasznie do tego otwarcia podchodzą, odciagaja tylko od siebie ludzi tym brakiem kontaktu z nimi.jesli wogole to jest otwarte to najlepiej tam chyba podjechać osobiście.
a na ile osob szukasz sali?:)
to sa te nr pod ktore ciagle dzwonie.. no nic napisze maila i bede probowac do skutku przez najblizsze dni, jesli sie nie odezwa to zarezerwuje cos innego, tylko co? :/
DZIEKUJE ZA POMOC :)
podaje ich strone http://www.dzikiewino.pl/ tam jest jeszcze kontakt do pani Joanny,ja bodajże z nia rozmawialam
do góry