Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bylam pare dni temu z narzeczonym i naszymi rodzicami na obiedzie, jedzenie przepyszne, zarezerwowalismy rowniez sale. Włascicielka przesympatyczna. Nie wiem skad takie wypowiedzi, jesli ktos ma niska samoocene to zawsze bedzie czul sie jakby ktos go traktowal z gory....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę,ze ten lokal to strzał w dziesiątkę i z czasem będzie miał swoich stałych bywalców.Byłam tam wczoraj i byłam w wielkim szoku.Gratuluję oby jak najwięcej takich miejsc powsawało w Polsce.
W tej restauracji byłam raz,ale napewno nie ostatni,bo wrażenie jest jak najbardziej pozytywne.Obsługa od progu bardzo ładna a uśmiechnięta pani kelnerka pomogła nam wybrać odpowiedni stolik.Byliśmy z małym dzieckiem,dostaliśmy krzesełko dla malucha i ku naszemu zaskoczeniu kredki i kolorowanki...Jezeli chodzi o dania to pierwsza klasa-duzo,smacznie i tanio.Bardzo sympatycznie spędziliśmy czas.
ilono, kaju i andrzeju te cyferki kolo waszych nicow oznaczaja IP komputera wiec zmiana nicu nic nie da.... a toze p.Asia wali swojeje knajpie komentarze pozytwne na forum nie zmieni opini ogolnej,wiec moze zamias tego lepiej wziasc sie do pracy?? pozdraiwam :P hahaha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakra jakas polowa wypowiedzi jak nie wszytskie pozytwne to wielka sciema :P nudzi sie pani?? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
masakra jakas polowa wypowiedzi jak nie wszytskie pozytwne to wielka sciema :P nudzi sie pani?? :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a sztucce w serwetkach i cheb kolo miski z zupa na tym samym podstawku to totalna wicha z baru mlecznego :P a nie restauracji, jesli szuka pamni pora profesjonalisow to znam kilku i sam moge doradzic ;p
od kiedy komputer i klawiatura przypisana jest do jednej osby co za prymityw i ograniczenie myślowe....śmiech
ooo i widze ze znow to samo IP :P no tak pewnie jeszcze sylwia tez smiga z komentami :P hahha spodziewalem sie inteligetnieszego odegrania zinnego kompa :P pewnie wszyscy wypowiadajacy sie pozytwnie o waszej restauracji chodza do tej samej kafejki internetowej :P a moze wlasciciel uzycza swojego laptopa :P no tak mamy takie czasy ze jest jeden komputer na cale wojewodztow :P hahahhaha
a kim ty jestes? wiekszosc to panny mlode ktore szukaja rad na forum,a tobie sie najwyrazniej nudzi. ja mam wesele w tej restauracji, i strasznie sie ciesze :) mialam okazje tam rowniez jesc i obsluga byla bardzo uprzejma... tak jak wlascicielka.masz problem to idz do baru mlecznego. kto jest burakiem, burakiem pozostanie. zycze rozsadku
nie poweim ze sala weselna jest bardzo ładna, aczkolwiek ta knajpa ma aspiracje w mniemaniu Pani Asi do niewiadomo czego a przeciez to zwykla pizzeria w polaczeniu z barem mlecznym. To ze Twoj facet ma w dupie Wasz slub i sie tym nie interesuje... głeboko wspołczuje :( naprawde zal mi Ciebie ze zostalas z tym sama, a jezeli uwazasz ze tylko kobiety maja prawo decydowac o slubie to rowniez jest przykre. Uwierz ze zycze by restauracja stanela na wyskosci zadania i zebys po weselu mogla dalej pisac tak jak piszesz, tyle że kobiety patrza na swoje wesele po fakcie calkowicie bezkrytycznie :) szczescia zycze
to wlasnie moj chlopak wybral tą sale... reszte pozostawiam bez komentarza.
zgadzam sie z wcześniejszymi opiniami WSZYSTKIE pozytwyne opinie sa od tego samego numeru IP NAJPIERW PISZE ZE TAM PRACUJE 10 LAT A POTEM ZE BYŁA TAM NA OBIADKU W NIEDZIELE TO JEST POROSTU ŚMIECHU WARTE.

Chciałem tam zorganizować wesele ale znajomy jest kucharzem i powiedział mi ze nikt w świecie kucharskim ich nie poleca bo jak można robić dobre jedzenie jak się co miesiąc zmienia szefa kuchni a ten właściciel chodzi po knajpach i namawia kucharzy zeby pracowali u niego bo zapłaci więcej (sprawdziłem to w necie ogłoszenia na szefa kuchni kucharza kucharkę kelnerki sa regularnie co jakis czas ukazywane)
po prostu brak slow.... niezbyt "bystra" pròba reklamy.........
jaka żenua

wszystkie pozytywy te samo IP
drogi pracowniku firmy, jesli sie juz reklamujesz na firum, nie udawaj klientki/forumki...

takie sciemy szybko tu wyłażą, a knajpa jak kiepska,
I TAK POLEGNIE Z OPINIAMI PO SEZONIE i to opiniami od zarejestrowanych forumek :)

po co sciemniac, lepiej poświęcic te energie na ulepszenie obsługi i jakości usług...
Wybraliśmy się ze znajomymi na tańce do "Dzikiego wina " w sobotę 21.02.2009. Bal miał rozpocząć się o 20.00 obiadem. Pierwsze niby kremy z pomidorów ( w rzeczywistości była to jakaś pomidorowa "mazia" ze zwarzona śmietaną) około 21.30Talerze po drugim daniu były u nas na stole do godz. 2.00.Nadmienię tylko, że kelner podawał zupę wszystkim do "rąk własnych".Całe szczęście, że nie oblał nikogo. Zespół muzyczny milczał. Po dłuższym oczekiwaniu jakiś gość podszedł do zespołu przypominając im, że przyszedł potańczyć. Odpowiedź była krótka. Będziemy grać po posiłku. Zatem tak naprawdę zaczęli grać około 22.00. Zimny bufet został ogołocony błyskawicznie. Ludzie w oczekiwaniu na tak spóźniony ciepły posiłek dosłownie rzucili się na zimne przekąski.Szatnia także była "ciekawie" przemyślana. Przy wejściu na sali konsumpcyjnej kelnerzy odbierali okrycia i wieszali na stojaki. W pewnym czasie zaczęli zbierać część płaszczy na ręce i zanosili gdzieś na zaplecze. Tym co mieli szczęście pozostawiono płaszcze na wieszakach , które także -tym razem wywieźli także na zaplecze. Goście żartowali, że robią przegląd kieszeni. Po podanym w końcu ciepłym posiłku uzupełnono także zimne zakąski. Brakowało najczęściej kawy oraz filiżanek. Zespół jak się "rozkręcił" to grał dobrze. Ludzie zaczęli się bawić. Warto także wspomnieć o silnie ośnieżonych i oblodzonych niebezpiecznych schodach wejściowych.Przecież wystarzyło użyć trochę soli,Sumując uważam, że była to organizacyjna klapa. Z pewnością ani my ani nasi znajomi do tej restauracji nie pójdziemy. Ostrzeżemy także innych. Wokół nas jest tak dużo restauracji, że mamy w czym wybierać. Przynajmniej są na poziomie , a nie taka prowizorka jaką w Dzikim Winie zaprezentowano. Bawiliśmy się na piętrze. Wszyscy spoceni jak w saunie. Ratowano się otwieraniem okien podzas tańca. Klimatyzacji albo nie ma albo nie włączano z chytrości. Słowo o wystroju. Wiem ,że o gustach się nie dyskutuje, ale czułam się tam źle. Czułam się jak w sklepie z używanymi meblami. Były tam np. porwane krzesła. Każde inne. jakby pozbierane z wystawek ulicznycznych. Kanapa stojąca w holu nie zachęca do siadania. Nie jest ani ładna , ani chyba za czysta.Żałowaliśmy, że wybraliśmy ten lokal na spędzenie ostatków
no to grubo:) współczuję...
A ja byłam z mężem i znajomymi i bawiliśmy sie świetnie a czego sie spodziewac za 100 zł wy wszyscy pewnie chcieli byscie jagnięcinke ja jestem zadowolona i za rok i tak tam pójde jak będe miała możliwość , a jedzonko było pyszne !
wyprawiaam tam wesele w lutym tego roku i polecam . jedzenie smakowao goscie bawili sie super i zebralam same podziekowania za super impreze. wybralismy gorna sale - gosci 138 osob - miejsca duzo do tanczenia , bardzo mila obsluga . nie wiem z czego to wynika ze zdania sa podzielone ale ja bylam zadowolona wiec polecam bo sama szukalam opini na forum
Dla mnie restauracja jest do bani zgadzam się z poprzednikiem który był na balu karnawałowym szkoda gadać NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do góry