Widok

GDZIE USG 3D

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś ma namiary na USG 3D bardzo prosiłabym o telefony i namiary na lekarzy. Pozdrawiam Monika
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie interesuje 4 D - więc piszcie, gdzie i 3 D i 4 D :)
Skorzystam :) :) :)

Dr Doering przyjmuje w budynku Hossy na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu,nie byłam ale słyszałam dobre opinie na jego temat.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
a tu adres i telefon 80-890 Gdańsk, al. Grunwaldzka 212 tel.340-64-86

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
invicta w madisonie, ok 200 zl z nagraniem

doering PODOBNO ma malo czasu na pacjentke...

Na Zaspie w Lotni było USG - pamiętam
bo sama chciałam zrobić :-)

Za późno się z tym "obudziłam" bo Wiki była już "za duża" ;)

image
image
Karcia wyściskaj i wycałuj Wiki ode mnie:)sto lat z takim pięknym uśmiechem dla malutkiej:)

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej.....

STO LAT DLA WIKIIIIIIIII :-)))))))))))))))))

image
image
Dziękuję Bardzo :-)

image
image
Lekarze Specjaliści w Gdańsku na Podbielańskiej
tak. na podbielanskiej robia i biora 130zł z nagraniem na plytke :) ja mam zamiar sie wybrac:)
ponoc od 13 do 24 tygodnia robia... jak dobrze pamietam

image
kiedy najlepiej zrobic usg 3d
Jeśli chcesz mieć dobre usg i pewność,że wszystko ok. z Twoim dzieckiem to idź do prof.Preisa,bo on ma super sprzęt i się na nim zna-co jest niezwykle ważne!!!
Ja byłam ostatnio u innego znanego i dobrego lekarza, który powiedział, że sprzęt jaki posiada Preis jest najlepszy i porównał wszystkie inne (nawet w najlepszych gabientach),że to jak "mercedes do syrenki"!
Także polecam, drugi taki sprzęt jest na AKADEMII MEDYCZNEJ W GDAŃSKU!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej mamka
A gdzie przyjmuje ten lekarz??

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Preis to dupek idz do invicty mniej kasuja za wizyty i tez maja super sprzet sama tez z niego korzystałam polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mirakula dlaczego tak uwazasz? moja jedna koleznak byla u niego i byla bardzo zadowolona. Ponoc on ma jeden z najlepszych sprzetow. no i zajmuje sie leczeniem wad plodu w czasie ciazy,
wiesz jezeli chodzilo by mi o kase to bym poszla na usg 3d do przychodni na podbielanskiej, bo tam jest najtaniej ale niemam pewnosci ze dobrze robia.
pozdrawiam

image
Ja znam rozne opinie na temat tego lekarza sama razem z moja przyjaciolka nacielam sie dok Deringa ktory tez super wielki specjalista a nie widzial bardzo powaznej wady serca i wady plodu u dzieci mial sprzet i co?? dzieci nie zyja Moim zdaniem nie cena za wizyte i za usg powinna byc wyznacznikiem dobrego lekarza wole chodzic do invicty na wszystkie badania oni maja wieksza renome i dokonania w dziedzinie badan zarowno prenatalnych jak i innych kazda zrobi jak uwaza bo jednej bedzie pasowal zygmuntowicz z woj a drugiej prais
Mi ostatnio jeden z lekarzy powiedział, że sprzęty 3D to taki bajer marketingowy dla klientek, a to tylko podstawowy sprzęt usg!!!!!!
Cześć Hania,
Preis jest profesorem i szefem na Akademii Medycznej jest ogólnopolskim konsultantem krajowym, każdy ginekolog w Trójmieście go zna i na pewno dobrze o nim powie, to jest naprawdę b.dobry specjalista.
Jeśli chodzi o sprzęt to chyba nawet w Invikcie nie mają takiego jak on w swoim gabinecie (tak powiedział mi mój lekarz)! Jeśli jest coś nie tak z maluszkiem to i tak zawsze z każdej innej kliniki trafi się do niego na konsultację!!!(jak nie prywatnie, to do Akademii)
Przyjmuje na Burzyńskiego 6E, na Zaspie tel. 601 62 01 10, chyba też otworzył gabient w Gdyni, ale nie jestem pewna.
nie jest zbyt wylewny i czasami mówią, że jest niesympatyczny, ale czy tego oczekuje przyszła mamusia? chyba nie, chodzi nam tylko o dobrą diagnostykę i zapewnienie że wszystko jest ok!!

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie z mamka :-)
nasluchalam sie o preisie ze gbur totalny itp itd, ale szczerze mowic mile sie rozczarowalam, bo byl nawet sympatyczny. Jest rzeczowy i konkretny. Fakt, moze byc niemily dla kobiet ktore tylko chca poznac plec dziecka albo tylko sobie filmik nakrecic, I z reszta wcale mu sie nie dziwie. Mi ten lekarz bardzo odpowiada.

image
image
a jesli do invicty to do którego z lekarzy na usg 4D??

image
image
Mam pytanie dotyczące usg u Preisa jakie on robi 3d,4d czy może doplerowskie i czy ktoś wie czy on nagrywa filmik z tego badania i czy trzeba mieć swoją płytkę? Wiem że to wiele pytań ale może któraś z was była u niego na badaniu i podzieli się sowimi wrażeniami i uwagami.
[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.
byłam u niego w 22 tyg. ciąży . Usg kosztuje 200 zl. trzeba mieć swoja płytkę . Wrażenie - na pewno jest konkretny i zna się na rzeczy - w koncu tytułu prof. nie daje sie za ładne oczy. nie jest najmilszy tzn. nie ma indywidualnego podejścia do "pacjentki" , moze inaczej zachowuje sie w stosunku do pań którym ciążę prowadzi. filmik trwa okolo 15 - 20minut , obejrzane jest całe dziecko z 'zewnatrz'- lekarz okresla prawidlowa budowe (wymiary) i z "wewnatrz"( np sprawdza przepływ krwi z mozgu , w komorach serca ) .

ja szczerze polecam - jest to piękna pamiatka

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
Witam:)Dziewczyny a ja szczerze polecam USG3D w Gdyni na ul.Szafranowej wykonane przez super ginekologTomczyk Małgorzate.Sprzęt rewelacyjny i naprzwde nie jest droga w porownaniu z innymi,bo zaplacilam 150zł. z plytka.Babka super,miła i bardzo dokladna!Polecam!!!
zaqpomniałam podac Wam nr. telefonu do dr.Tomczyk604463565
A powiedzcie dziewczyny czy do dr. Priesa trzeba się duzo szybciej zapisywać? Moja gin też mnie odesłała do niego bo mówiła, że ma najlepszą aparaturę w całym trójmieście...
image
image
do pro feminy we wrezszczu do Olszewskich polecam 3,4D z badaniem i cytologia zaplacilam 150
image

image
20 lipca 2007
do prof Praisa zapisywałam się w piątek, a dzis mam wizytę
nie wiem czy takie "szczęscie" z tym terminem czy poprostu mniejsze kolejki sa teraz
Ja będę się wybierałą do niego w styczniu i nie wiem czy mam się zapisywać w grudniu czy czekać do stycznia
image
image
Witaj ja też wybieram się w styczniu,już dzwoniłam i chcilam się zapisać,ale pani w rejestracji powiedziała że mam dzwonić przed świetami.pozdrawiam
dzisiaj dzwoniłam zapisac sie do Prajsa i cena mnie zaskoczyła 300zł.;-(((
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117, usg 3D i 4D, oprocz zdjec dostajesz plytke z badaniam, 120zl. Polecam byla moim lekarzem prowadzacyml
image
image
Alutka, ja u Olszewskiego za samo USG bez badania płaciłam 150zł, z płytką. Jestem zadowolona chociażby z 2D, bo jest bardzo dobrej jakości. A to 3D to taki bajer na którym mało co widać (według mnie), ale można sobie pozwolić na odrobinę szaleństwa i zostaje fajna pamiątka.
image
image
Mam pytanie odnośnie gin. Małgorzaty Tomczyk. Ile trwa u niej USG 4D? "Przykłada się" do badania, opowiada o maleństwie tzn tym, co widać na ekranie?
Ja mam wizytę u Preisa 31 marca, i jak się zapisywałam to też zostałam "ostrzeżona", że badanie kosztuje 300 zł :(
Zosia 02.07.2009r. Szymon *10.07.2011r. Zuzia 18.08.2012r.image
Jestem na dzisiaj umuwiona,180zl z plytka(oni daja)ale wydaje mnie sie ze najtaniej na dzien dzisiejszy,bo 150 czy 120 to stare nieaktualne ceny!Dr Tomczyk twierdzi ze nawet lepiej isc po 25tyg,bo wieksza dzidzia(lepiej widac;)jestem w 22,5tyg.Gdynia Szafranowa 25e - 604 463 565
Również polecam Profesora miałam ostatnio z nim styczność na Klinicznej i bardzo dobry specjalista wszystko wytłumaczy wyjaśni i odpowie na pytania
dokładnie! też jestem po wizycie u prof. Preisa, mam toksoplazmoze i niestety późno wykrytą. bardzo boje sie o dzidzię. badanie i sprzęt jakim zostało wykonane rzeczywiście robią wrażenie. i mimo że cena też jest wysoka - 300 zł, jest tego warta.
Cześć! Jakie macie wrażenia z USG 3D u dr Olszewskiego, bo właśnie sie zapisałam i jestem ciekawa czy bedzię potrafił ocenić czy z dzieckiem wszystko ok.
Pełny profesjonalizm - jakość usługi i sprzętu. U nas było szybko i fachowo, z dzieciątkiem wszystko było OK. Przyjaciółka chodzi od lat do dr Olszewskiej i prowadziła u niej niedawno ciążę, ale kilka razy była też u dr Olszewskiego i jest bardzo zadowolona. Wszystko Ci opowiedzą, wytłumaczą, pokażą.
image
image
jaki jest dokładnie adres i tel do Dr Olszewskiej i jaka cena ?
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117
dzwoniłam do niej w piątek umówić się na pierwsza wizytę i ma bardzo zajęte terminy wizytę mam w środę o 20:15
image
[url=http://pierwszezabki.pl] [img]http://s2.p
Cytrynka, tu jest ich stronka:
http://www.pro-femina.com/

Kontakt:
http://www.pro-femina.com/index_files/Gabinet.htm

Z tego co słyszałam, na USG zapisujesz się głównie do pana Olszewskiego (ja byłam u niego), ale to niepotwierdzona informacja. Koszt 150zł.
image
image
bardzo dziękuję za info :) buźka
czytałam wasze oferty lekarzy co do usg 3D...i wybrałam panią Tomczyk.....jestem umowiona z nia na piatek..czy moglby ktos kto tam u niej byl napisac cos wiecej na temat przebiegu badania...co tryzba ze soba miec i wogole,
dziekuje z gory!!!!!!
polecam Dr Hanna Olszewska ul. Grunwaldzka 87/91 m 4 (58)3451576/602 779 117, usg 3D i 4D, oprocz zdjec dostajesz plytke i zdjecia z badaniam, 150zl. Polecam byla moim lekarzem prowadzacym.
ja również polecam pro-feminę, byłam co prawda u pana Olszewskiego, ale też bardzo mi się podobało ( i ten różowy fotel- hm bajka ;)

aneta nic nie trzeba mieć ze sobą, chyba tylko swoje badania - kartę ciąży
image
druga część oczywiście była do elci :)
image
ja mogę też polecić dr Hannę Olszewską, zawsze dobre podejście do pacjentki. Jakiś czas temu były kolejki i trochę opóźnienia (teraz generalnie już się to nie zdaża) i mimo to poświęciła mi normalnie dużo czasu, bez pośpiechu. USG 2D i 3D normalnie 120zl a połówkowe 150zl.
Dziekuje za propozycje ale chodzi mi głownie o Dr Tomczyk...hehe
bo jestem z nia na dzisiaj umowiona i nie wiem czego moge sie spodziewac;/.....mam nadzieje ze bede zadowolona :)
Pozdrawiam wszystkie mamcie :P:P:P
Witam wkońcu dodzwoniłam sie do Dr.Doeringa (jakby ktos był zainteresowany to jest zmiana nr tel aktualny to 058 340-64-86)jestem umówiona na 11 maja.Wkońcu sama się przekonam jaki on jest naprawdę!Podaje tez aktualna cene 260zł(badanie+płytka+zdjęcia).pozdrawiam
matko 260zł za max 20min
Ja byłam płaciłam 170 i nie warto za taką kasę!!!
image
Niestety, lekarze się cenią. Około 100zł za badanie z użyciem wziernika plus cena za USG (jeszcze zależy jakie) czyli kolejne 100-150zł. Ale gdyby to było samo USG i fotki z płytą, to 260zł jest wysoką ceną.
image
image
u dr Olszewskiej na grunwaldzkiej już kostuje 180 zł.
zapomniałam napisać że chodzi o dr. doeringa.
poczytajcie opinie o nim:
http://www.znanylekarz.pl/lekarz-3127-doering-dariusz-ginekolog-gdansk.php
image
ja byłam u dr Olszewskiego 14.04 za usg połówkowe( 3d) zapłaciłam 150zł
image
image
ja dzowniłam dzisiaj żeby umówić się na przyszła środę, zapytałam o cenę i wynosi ona 180 zł., tak powiedziałą rejetratorka
ja tez zapisałam sie do dr olszewskiego, prosze o opinie, jestem w 20tc czy to nie za wczesnie na usg 4d?
JA tez polecam dr Tomczyk z Szafranowej w Gdyni. Super sprzęt 4D. Na badanie poświęca tyle czasu ile wymaga maluch. U nas na USG genetycznym nie chciało się maleństwo pokazać to czekała 45 min. a byliśmy ostatni w tym dniu. Jest naszą lekarką prowadzącą i zawsze pomoże choćby telefonicznie. A pomimo pełnej poczekalni i specjalizacji II stopnia ma przystępne ceny. POLECAM
Ile kosztuje usg 4d u dr Tomczyk z Gdyni. Co obejmuje cena?
którego Dr z małżeństwa Olszewskich polecacie do zrobienia USG 3D? (chodzi mi o poznanie płci - właściwie upewnienie się)
podobno pan Olszewski sie specjalizuje w tym usg, jego żona tez robi, ale glownie zawsze jego polecają

ale pamiętaj to biznesman od razu zacznie cię wkręcać w jakieś tematy...
Agusia a byłaś u Preisa? bo pamietam ze w jakims watku sie nad nim zastanawiałaś?
image
czyli takie usg wykonuje się tylko do 24 tyg?
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
do 26 tc
lekarka powiedziała,że najlepiej wykonać usg 3d lub 4d między 24 a 28 tc.
Asia84 - miałam być u Preisa - ale teraz jest na urlopie :P na ostatni termin przed urlopem nie załapałam się :)

i w końcu poszłam do Dr Leszczyńskiej :) to właśnie Ona oznajmiła, że będzie synek... ;)
(przyjmuje tam gdzie Preis)
Byłam dziś u dr Olszewskiego na usg 3D. Bardzo Wam dziękuję za dobre opinie i namiary na jego gabinet. Jestem BARDZO zadowolona z wizyty u pana doktora. Polecam wszystkim. Sprzęt ma taki sam jak dr Preis- a wizyta w o niebo milszej atmosferze. USG 3D z płytką i niespodzianką ( fajna wyprawka dla przyszłych mamuś) kosztowała 150zł. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)
NikaO - USG 3D staniało u Olszewskich???

Dziewczyny pisały, ze 180 :P

jutro będę usiłowała namówić Męża na to USG :)

moja Mama chce je zasponsorować ;) tak żebyśmy mieli fajną pamiątkę :)

a mój Mąż twierdzi, że za dużo USG to nie dobrze - chociaż nie ma dowodów na to, że USG szkodzi maluszkom :)

a ja bym chciała :D
Ja w lutym płaciłam 150zł.
image
image
Dziewczyny możecie wkleić zdjęcia z USG 3D jak wyszły, jak widać maluszki :)))))
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Ide dzis do dr Olszewskiego,przez tel mowil ze 150 zl.Badanie 3/4d..jestem przeokrutnie ciekawa jak bedzie :) oczywiscie " po" dam znac :)
my też dzisiaj idziemy na 3/4D do Dr Olszewskiego :) też usłyszałam cenę 150zł :)
A czy ktos ma aktualny numer do dr Tomczyk,bo staram sie do niej dodzwonic i nie ma sygnalu wogole....
image

to nasz syn Gabryś :-)

na USG 4D było już za późno - mały jest za duży i właściwie Pan Dr ograniczył się tylko do buźki :)

także jeśli chcecie mieć taką pamiątkę - idźcie przed 30tc ;)
byliśmy na badaniu USG u Olszewskiej w dn. 22.07.2009 r. w 23tc, jestesmy zadowoleni, filmik i zdjecia czytelne, nagranie badania okolo 20 min, cena z plytka 180 zl, i podobno ma nowy sprzet od 2 dni, warte polecenia :) pozdrawiam
ciekawe skąd różnica w cenie? Może mieliście więcej pomiarów robionych?

my 23.07.2009 płaciliśmy u Dr Olszewskiego 150zł :) ale trochę za późno - bo w 30tc :)
Ja byłam u Dr Olszewskiego 28.07 i przyznam ze się nieco rozczarowałam. Umówieni byliśmy na USG 3D , niemniej 95 % badania to było klasyczne usg 2d a lekarz wykonał jedynie 3 zrzuty zatrzymanego obrazu 2d do 3d.
Dostaliśmy nagraną płytę z całym przebiegiem badania, taki drukowany opis jak do klasycznego usg a koszt wyniósł 150 PLN.

Badanie było dokładne: udało się nawet określić płeć dziecka niemniej oczekiwałam większych wrażeń - bo takie dokładne usg 2d czeka mnie wkrótce normalnie - w ramach prowadzenia ciąży - nieodpłatnie. Za 3 fotki na filmie w 3d to nie warto było wydawać pieniążków.
MJ - u nas też większość filmu to 2D - różne pomiary :)

a gdzieś tak 1/4 filmu to 3D buzi - bo synek był już za duży :)
Hmm..myśmy byli w 22 tc więc rychło w czas podobno ale moja mała rozpustnica ;> buzi nie pokazała za to nóżki rozkładała pokazowo ;)
Może dlatego, że tak się kiepsko do zdjęć ułożyła to Pan Doktor mało Ją pokazywał Nam w 3d.
jestem stała pacjentka dr olszewskiej i place za usg 120 zł,teraz mialam polowkowe,bardzo dokładne i pol na pol czyli troche zwykłe troche 3 d,widac było wszystko dokładnie,buzke,usta,oczy..no wszystko.120 zl razem z płyta.
image
acha no i plus 10 zdjec w 3d :)
image
Dziewczyny a co ja mam zrobic?Robiłam usg w Invicta w Gdansku i jestem niezbyt zadowolona.Nagranie trwa 6 min w tym okolo 1-2 min w 3D,płci lekarz tez nam nie chciała powiedziec
A i zapłaciłam 200 zł
Ja idę za tydzień do dr Olszewskiej na 3D i mam nadzieję, że będę zadowolona. Cenę też mi powiedziano 180zł z nagraniem...
Gosina, a w którym tyg jesteś?
W 23 tyg
i jak? zadowolone z usg u dr olszewskiej? orientujecie się czy cena 180 zł bez zmian? jak z trafnością określania płci? :) jak z kolejkami?
chcemy się wybrać na 3d tylko nie wiemy do kogo ;)
jestem w 21 tc w tej chwili. 3 lata temu bylam u doeringa ale teraz słyszałam że ma masakryczne ceny a średnią jakość. dlatego pytanie do dziewczyn bardziej na czasie - gdzie kiedy do kogo i za ile? :)
przyłączam się do pytania :)
czy macie jakieś nowe opinie na temat doktorostwa Olszewskich??
jakieś uwagi?
ja byłam w 20 tyg u prof Preisa, wszystko dokładnie badał, trzeba było się wsłuchiwać ale nie to że był nie miły, może po prostu taki jest. polecam!
niestety wizyta kosztuje 300zl
podbijam w nadziei, że ktoś jednak odpowie...
Witam,

Ja byłam na USG 3d i 4d w Gdyni u Dr Małgorzaty Tomczy-Małyjasiak, cena 180zł z płytką, fotkami i opisem.
Pani doktor bardzo miła, uprzejma, żartowała sobie i w ogole badanie w miłej atmosferze, wszystko wyjaśnia, pokazuje dokładnie co gdzie sie znajduje, mowi jakie wymiary poszczegolnych narządów, cierpliwie czekała az dzidzia odsłoni buźkę żeby fajnie na filmiku wyszło, ale nie oceniła płci na 100%, na 3d maleństwo nie chiało pokazać co ma między nóżkami :)
pozdrawiam
Zabolinka,
ja byłam niedawno na usg 3/4D u P. Olszewskich.
Miałam przyjemność być przyjętą przez Pana doktora.
Wizyta ogólnie ok, Pan doktor bardzo miły, odpowiadał na pytania.
Ale mam porównanie z dr Doeringiemi i przy Nim dr Olszewski wypadł troszkę gorzej- ale tylko w jednej kwestii-
teraz dostałam krótkie nagranie na płycie (jakość filmu jest wprost beznadziejna), tylko jedno zdjęcie 4d, a do tego poza wykresami żadnego opisu. Mam świadomość, że wykresy są ważne, ale nie mam na opisie żadnej informacji np. nt łożyska.
Wg mnie lepiej troszkę więcej zapłacić i iść do Doeringa.
Kama_mama, w którym tygodniu ciąży byłaś na 4d u p.Tomczyk?? I jeszcze jedno, czy oprócz tych 180 zł płaci się dodatkowo za wizytę, czy to jest "komplet"?
Kama_mama lub ktoras z dziewczyn macie namiar na p. Tomczyk?
Oto namiar na P. Tomczyk-Małyjasiak

tel: 58 713-40-31, 604-463-565
81-581 Gdynia, Szafranowa 25E lok. 3

Jeśli chodzi o koszt, to całość wynosi 180zł.
A badanie miałam robione w 21tc.

Pozdrawiam :)

image
Nasze Maleństwo w 21 tc :)
Dziekuje bardzo)))
image
wizyta z usg 3d u Państwa Olszewskich kosztuję 200 zł. Nie trzeba mieć własnej płytki, opiszę swoje wrażenia po badaniu, mam nadzieję,że nie będę niemile zaskoczona.
byłam już na badaniu u Hanny Olszewskiej:) w piątek i jestem mile zaskoczona :) badanie przeprowadzone w świetnej atmosferze, Pani doktor wszystko dokładnie tłumaczyła. Dostaliśmy płytkę z całego badania ok. 25 minut oraz zdjęcia 3d i to co najważniejsze opis badania:) Dla nas najistotniejsze, że dzidzia zdrowa, a te bajery 3/4d to tylko fajny dodatek i super pamiątka.
a kto wie jak jest na podbielanskiej w gdansku,kolo kina krewetka?
Polecam USG 3d u dr Jarosława Olszewskiego. Profesjonalista, bardzo wnikliwie i dokładnie wykonał wszystkie pomiary podczas USG połówkowego, wszystko cierpliwie tłumaczył, nie opuszczał go humor:) No i po 6 miesiącach dowiedzieliśmy się, że będziemy mieli córeczkę:)
Dodam, że gabinet bardzo nowoczesny, przytulny, a pani w rejestracji bardzo miła.
[url:]http://lilypie.com/">
Polecam gabinet Klif-med dr Boćkowskiego. Posiada świetny sprzęt 3D/4D. O płci dowiedziałam się w 16 tc :) Pomiary wykonywane bardzo sumiennie i wnikliwie, dr posiada dużą wiedzę oraz świetne poczucie humoru. Bardzo polecam :)
image
image

image
Acha dr Boćkowski przyjmuje w Gdyni na Wrocławskiej a koszt wizyty 200zł z pełnym usg i nagraniem płytki :)
image
image

image
W invikcie teraz kosztuje 280 złwiec troche drogo.
Ja tez polecam p.H Olszewska.
witam polecam USG 3d oto adres ul. Derdowskiego 7
81-369 Gdynia
Kontakt telefoniczny:
tel.: /+48/ 058 664 25 25,
koszt to 250zł
lekarze polecaja robienie takiego usg do 20 tygodnia ponieważ jest najlepszy efekt... polecam serdecznie
strasznie drogie sie zrobiło to usg, jak sie teraz maja ceny w innych gabinetach ?
ja przez całą ciąże chodziłam do lek. med. Michał Szafran z ul. Platynowej 2 C/1, pracuję na Oddziale Ginekologii i Położnictwa w Szpitalu Wojewódzkim w Gdańsku, za wizytę płaciłam 110 zł, a usg ma 4D... naprawdę polecam tego ginekologa, czułam się przy nim bezpiecznie a to chyba najważniejsze, zawsze mogłam na niego liczyć i o każdej porze dzwonić, człowiek z bardzo wysoką kultura osobistą...
imageimage

Dziewczyny może któraś z Was była z tym roku na usg 3d u Olszewskich i może mi powiedzieć jakie są teraz ceny? Lepiej zapisać się do pani czy pana doktora?
A nie prościej skorzystać z wyszukiwarki??

U dr Olszewskiego nigdy nie byłam, polecam za to jego żonę :)
Koszt w tym roku - 250zł (jeśli nie jesteś stałą pacjentką Pani doktor).
250 zl strasznie drogo,juz placilam 200 zl i to tez dla mnie przegięcie,widac ceny coraz wyższe , a szkoda moze mieliby więcej kobiet,a tak to za 250 zl mozna juz cos dla dziecka kupic
USG 4D w INVICTA ja idę na połówkowe koszt 200zł+80 jeżeli chcesz mieć nagrane.
image
Tak, ja też byłam u dr Tomczyk - rewelacja! Przesympatyczna kobieta, a do tego wspaniały lekarz. Szczegółowo odpowiadała na wszystkie moje pytania. Byłam dwa razy na usg, cena bardzo przystępna, za 4D zapłaciłam 190 zł z płytą. Kolejne usg bez nagrania kosztowało 120 zł.
w ktorym tygodniu najlepiej do niej iść?? i czy chętnie podaje płeć?
Czyli usg prenatalne w Invictcie w 3d/4d 18-22tydź. kosztuje 200zł tak? a jak chce się nagranie to 280? a który lekarz to badanie robi? :) z góry dziękuję za odpowiedzi!!
ja robiłam usg 4D w 25 tc w pro-femina u dr Olszewskiej we Wrzeszczu - koszt 250 zł z nagraniem - rewelacyjny sprzęt i świetna lekarka. Byłam bardzo zadowolona, dużo się dowiedziałam o stanie dziecka i na dodatek mam super pamiątkę w postaci zdjęć i nagrania :)
image
wybieram się na usg 4d w gdyni w evimedzie za 180zł- polecacie?
Wita, chcę zrobić za ok. 2 tyg. wkrótce USG 4D w Gdyni

Myślałam o:

Starmed 250 zł
Evimed 180 zł

Jest spora róznica w cenie. Czy ktoś robił tam usg i może ewentulanie polecić lub nie. Może gdzie indziej w Gdyni.

Pozdrawiam.
bylismy w invictie w gdansku. połówkowe mielismy juz dwa tygodnie wczesniej u naszej dr, wiec zależało nam na nagraniu filmy na płyte bez badań i opisu. Bylismy u dr-a Puzio- bardzo sympatyczny lekarz.

cena za nagranie to 80zł. Pani w recepcji mowila, ze jesli Dziecko nie bedzie chcialo pokazac sie na filmie to oddają pieniążki. najlepiej robic je 22-26 tydzien, bo później Dziecko jest juz za duże. na wizytę czekaliśmy ok. 1,5 tygodnia. jeszcze dr Brzoska wykonuje tam takie badanie.

wizyta z badaniami to 280 zł
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Usg 4D zrobione w evi-MED za 180 zł z nagraniem na płytkę. Robił je dr Zabul.
Jestem zadowolona z wizyty: uzyskałam szczegółową ocenę stanu zdrowia dziecka oraz poznałam płeć. Usg robiłam w 26 tyg. ciąży.
Obsługa bardzo miła i jeszcze dostałam prezent w postaci mini wyprawki :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

do góry