Widok

ILE PŁACICIE SWOIM OPIEKUNKA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ile placicie za opieke?i czy za godz czy umawiacie sie miesiecznie jak tak to ile?
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
O, to moja opiekunka sie sprawdzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ewwa mam nadzieje:)bo naprawde serce mi sie kraja ze mam zostawic Julke obcej osobie:/rozwazlismy zlobek ale poki co jest za mala i jak znajdziemy dobra opiekunke to raczej juz zostanie w domku i dopiero do przedszkola..juz nie moge sie doczekac tego spotkania i co z tego wyniknie:)
No ja właśnie się z nią pozegnalam... Smutno mi, bo w końcu była z nami 1,5 roku...
Trzymam kciuki, żebyście się z nią dogadali.
jak bedziemy po wizycie to napsize jak wyszlo:)
miejscami wypowiedzi ścinają z nóg, nie chciało się uczyć , nie te studia itp
nie o to tylko w życiu chodzi, gdyby jak niektórzy twierdza wszyscy sie wyuczyli wybrali dobre studia itp kto by ci śmieci wywiózł, liście posprzatał itp bo chyba nie ten po pg za 1500 zł/mies, chodzi o to ,żeby za swoja prace dostać takie pieniądze, żeby mozna godnie życ i dzieci wychować
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poczytałam,poczytałam wasze wypowiedzi i mam jeden wniosek .W polsce jest mało dzieci ,skoro nie ma miejsc w przedszkolach o żłobkach można zapomnieć każde dziecko powinno mieć zasiłek 500zł na nianię .A u nas tylko politykują. A może strajk skoro wszyscy mogą to i matki też.Niech to szla...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja siostra, będzie opiekunką 3-miesięczniaka za 8zł za godzine
Madness is the gift, that has been given to me!!
Witajcie,

Ja rowniez dotarłam do tego etapu, ze poszukuje opiekunki dla mojej corki. Ula ma 18 miesiecy. Interesuje mnie osoba z Gdyni Witomino. Jezeli jest ktos zainteresowany to prosze o kontakt kasia.lakomiec@gmail.com.
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, poszukuję opiekunki do 5 miesięcznego chłopczyka w Gdańsku na zaspie 7 godzien dziennie od poniedziałku do piątku.Mail do mnie: dyszkiewicz_julita@wp.pl od 15 kwietnia 2013 r
madziuszka83@o2.pl ,zapraszam :) jeśli ktoś poszukuje niani .
ja w 2009 za opieke nad maluszkiem dostawalam 1200 zl mial wtedy 14 msc od pon do pt po 9 h obiadki jedzenie mialam przygotowane rowniez mogłam zjesc jakas kanapke wypic kawe itd w czasie drzemki malucha takze czasem sobie spalam rodzice niemieli nic przeciwko:) odeszlam gdy zaszlam w ciaze:) wspniale chwile .....:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry