Widok

ILE PŁACICIE SWOIM OPIEKUNKA

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny ile placicie za opieke?i czy za godz czy umawiacie sie miesiecznie jak tak to ile?
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Acha, za wolne nic jej nie potrącam.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u nas jest jak w domu. grupa maluszków liczy 8 dzieci od 1,5 roku do 3 lat. opieka , zajęcia, wyżywienie i pobyt od 6.30 -18.00 to koszt 590pln. mieścimy się na Orunii ul. Trakt Św. wojciecha 223/225, a nazywamy się "ZielonoMi" ogródek żłobkowy. w grupie dziecko rozwija się lepiej, ma szanse poznać różne zachowania, nowe środowisko, nauczyć się współpracy.zapraszamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja jak pracowalam kiedys jako opiekunka to dostawalam miedzy 7-10 zł przewaznie 8h,czasem robilam obiadki
image[/url]
image[/url]
Opiekunki sa ok ale ja wole dac dziecko do prywatnego złobka za 600-800zł i jest nakarmione i ma rówieśników wiec te 2700 to lekka przesada ale jak kogos stac to super.

A w "Zielono mi" byłam patrzec i niestety pani Dagmaro ale macie ciągle otwarte drzwi i każdy może wejść a ja stałam w szatni prawie 5 min. i nikogo to nie zainteresowało sama znalazłam sale no i plac zostawia dużo do zyczenia bo nie jest ogrodzony.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja płace 750zł opiekunką jest moja młodsza siostra :-) siostra uczy sie zaocznie i pasuje jej tyle kasy :-) godzinowo w mc jest różnie. teraz w grudniu 70godz ale były mc że pracowała po 130godz

http://info.wiara.pl/doc/704700.Ustawa-zlobkowa-przyjeta
ja jestem opiekunką i z chęcią przyjmę do swojego grona pociech jeszcze jakiegoś szkraba .Mieszkam we Wrzeszczu .:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani jest fajną kobietą :-) ceni Pani pracę swojej niani, tak jak czytam ogłoszenia to ludzie bywają troszkę żenujący. Niektórzy oferują po 500zł! to wychodzi 3zł za godzinę. Za ulotki zarabia się 8zł/h a odpowiedzialność za dziecko jest przecież ogromna, za ulotki właściwie żadna.
Pracować w Pani domu to duże szczęście.

Pozdrawiam,
M.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, jesli niania jest w Twoim domu 8godzin, to za tyle należą się pieniążki, nawet jeśli dziecko spałoby 7 godzin. Bo ona jest wtedy do dyspozycji dziecka, czuwa nad nim no i poświęca swój czas, a czas to pieniądz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
na to czekalam
czy ustawa ktora jest juz przyjeta dotyczy takze nian :)
1500zł za 9-10 h od poniedziałku do piątku
jeszcze chciałam dodać że 100% płatny urlop 28 dni w roku. Dziecko ma rok.
1200zł - za 5h 5 dni w tygodniu.
Witam jestem mamą nie z pełna 2 letniego synka i z chęcią podejmę się opieki nad jeszcze jednym maluszkiem w podobnym wieku,zainteresowane mamy proszę o kontakt email; basienka001@wp.pl pozdrawiam Barbara
Witam Mamusie , jestem opiekunka z wieloletnim doswiadczeniem , mieszkam na Przymorzu , zaopiekuje sie Waszymi Maluszkami z miloscia i troskliwoscia gosia68-65@o2.pl
ja oddam po macierzyńskim maluszka do żłobka, niestety nianie są strasznie drogie, a i ceny prywatnych żłobków potrafią być kosmiczne niedaleko mnie jest żłobek za 1100 + 10 zł dziennie za wyżywienie, to stawka jak za nianie!!
w żłobku który wybrałam póki co na 8 dzieci są 3 przesympatyczne panie opiekunki, 9h dziennie 5 dni w tygodniu za 600 zł + własne obiadki
czy moge sie dowiedziec jaki to zlobek,gdzie i jakie godziny otwarcia?z gory dziekuje
płaciłam rok temu 8 zł za godzinę pracy
to wychodzi 4800 zł na 3 pensje brutto plus składki plus jeszcze czynsz + opłaty za ciepło, wodę itd.- wątpię aby na dłuższą metę ten żłobek pociągnął ...
też chętnie się dowiem jaki to żłobek :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (40 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

do góry