Widok
A u nas jest jak w domu. grupa maluszków liczy 8 dzieci od 1,5 roku do 3 lat. opieka , zajęcia, wyżywienie i pobyt od 6.30 -18.00 to koszt 590pln. mieścimy się na Orunii ul. Trakt Św. wojciecha 223/225, a nazywamy się "ZielonoMi" ogródek żłobkowy. w grupie dziecko rozwija się lepiej, ma szanse poznać różne zachowania, nowe środowisko, nauczyć się współpracy.zapraszamy
Opiekunki sa ok ale ja wole dac dziecko do prywatnego złobka za 600-800zł i jest nakarmione i ma rówieśników wiec te 2700 to lekka przesada ale jak kogos stac to super.
A w "Zielono mi" byłam patrzec i niestety pani Dagmaro ale macie ciągle otwarte drzwi i każdy może wejść a ja stałam w szatni prawie 5 min. i nikogo to nie zainteresowało sama znalazłam sale no i plac zostawia dużo do zyczenia bo nie jest ogrodzony.
A w "Zielono mi" byłam patrzec i niestety pani Dagmaro ale macie ciągle otwarte drzwi i każdy może wejść a ja stałam w szatni prawie 5 min. i nikogo to nie zainteresowało sama znalazłam sale no i plac zostawia dużo do zyczenia bo nie jest ogrodzony.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Pani jest fajną kobietą :-) ceni Pani pracę swojej niani, tak jak czytam ogłoszenia to ludzie bywają troszkę żenujący. Niektórzy oferują po 500zł! to wychodzi 3zł za godzinę. Za ulotki zarabia się 8zł/h a odpowiedzialność za dziecko jest przecież ogromna, za ulotki właściwie żadna.
Pracować w Pani domu to duże szczęście.
Pozdrawiam,
M.
Pracować w Pani domu to duże szczęście.
Pozdrawiam,
M.
ja oddam po macierzyńskim maluszka do żłobka, niestety nianie są strasznie drogie, a i ceny prywatnych żłobków potrafią być kosmiczne niedaleko mnie jest żłobek za 1100 + 10 zł dziennie za wyżywienie, to stawka jak za nianie!!
w żłobku który wybrałam póki co na 8 dzieci są 3 przesympatyczne panie opiekunki, 9h dziennie 5 dni w tygodniu za 600 zł + własne obiadki
w żłobku który wybrałam póki co na 8 dzieci są 3 przesympatyczne panie opiekunki, 9h dziennie 5 dni w tygodniu za 600 zł + własne obiadki