Widok
cena fajna ale salon za dużo opinii nie ma http://www.trojmiasto.pl/Studio-Dobry-Styl-o31983.html
już kilka razy zastanawiałam się nad przedłużaniem rzęs ;)
już kilka razy zastanawiałam się nad przedłużaniem rzęs ;)
Nie zawsze z gruponem jest ok. Kolega chciał wykorzystać kupon na jakieś żarełko w knajpie w Gdańsku i jak weszli to wszystko było ok, jak powiedzieli, że z Grupona to nie było miejsc. Oni chodzili już wcześniej do tej knajpki i porcje były o wiele większe niż na "grupon", ale numer z miejscami ostatecznie ich zniechęcił.
Ja tez często korzystam i zależy jaka oferta..
jestem ostrożna z zabiegami kosmetycznymi, bo w takowej branży pracuje moja koleżanka/ firma w której ona pracuje ma bardzo często oferty na grupon/ i powiedziała mi że szefowa kazała im grupony traktować po kosztach, zabiegi są krótsze niż normalnie i bardzo oszczędne,bez dodatkowych maseczek itp..
osobiście skorzystałam z fryzjera Excluzive w Gdyni zapłaciłam 99zł, i byłam bardzo rozczarowana, czułam sie jak by mi łaskę robiono że wogóle mają dla mnie czas,szybkie strzyżenie, farba,suszarka i do widzenia, nawet lakieru, utrwalacza, czegokolwiek pachnącego nie użył...wiec też oszczędzać penie mają produkty, bo grupon...
Dom Sushi rewelacja :)
moi znajomi też mieli ofertę na gruponie,restauracja, byli całkiem uczciwi, zależało im przede wszystkim na reklamie, pozyskaniu nowych klientów, lokale zarabiają tez na napojach za które trzeba zapłacić, bo często nie sa wliczone w cenę kuponu...
wiec zależy od firmy, często warto :)
jestem ostrożna z zabiegami kosmetycznymi, bo w takowej branży pracuje moja koleżanka/ firma w której ona pracuje ma bardzo często oferty na grupon/ i powiedziała mi że szefowa kazała im grupony traktować po kosztach, zabiegi są krótsze niż normalnie i bardzo oszczędne,bez dodatkowych maseczek itp..
osobiście skorzystałam z fryzjera Excluzive w Gdyni zapłaciłam 99zł, i byłam bardzo rozczarowana, czułam sie jak by mi łaskę robiono że wogóle mają dla mnie czas,szybkie strzyżenie, farba,suszarka i do widzenia, nawet lakieru, utrwalacza, czegokolwiek pachnącego nie użył...wiec też oszczędzać penie mają produkty, bo grupon...
Dom Sushi rewelacja :)
moi znajomi też mieli ofertę na gruponie,restauracja, byli całkiem uczciwi, zależało im przede wszystkim na reklamie, pozyskaniu nowych klientów, lokale zarabiają tez na napojach za które trzeba zapłacić, bo często nie sa wliczone w cenę kuponu...
wiec zależy od firmy, często warto :)
tak ja tez mysle ze to zalezy od uslugi. Nowe salony ktore chca sie wypromowac to moga zalozyc ze po kosztach albo nawet ponizej zrobia dla zachety ilus klientow. Ale ekskluzywne dania i uslugi ... to naprawde nie ma mozliwosci. Ostatnio bylam na drogim masazu i zapytalam sie o grupona bo sama bym wolala zaplacic 80% mniej a kosmetyczka mi na to ze nienawidzi zebrakow z grupona ( tak to nazwala) bo musi ich obslugiwac za darmo. Firma tak kaze - wiec obsluguje tak zeby klient nie wrocil.
sorry ale dla mnie to dziwne za 50 pln pasemka strzyzenie- fryzjer z tego mial 25 pln. Fryzjer desperat albo sie uczy i ma za darmo modelki. Ja bym sie bala powierzyc moich wlosow komus za taka cene. Czy wy naprawde wierzycie ze mozna za 25 pln miec zrobione to wszystko? Sama farba kosztuje tyle a gdzie koszty salonu, szampon , swiatlo itp. cos mi tu nie pasuje. Te super zadowolone osoby to oplacone przez grupon slupy. Ciekawa jestem czy mnie wywala z tego forum za to ze tak silnie bronie racji ze grupon to sciema
wlosy "robila" mi wlascicielka salonu, jestem bardzo zadowolona (bardziej niz za ta sama cene, kiedy robila mi kolezanka, zawodowa fryzjerka, w domu).
wychodzac spytalysmy z psiapsiola czy bedzie brala jeszcze udzial w gruponie, powiedziala, ze nie, bo koszt kuponu pokryl jej tylko material.
Ale co mnie to obchodzi? Decydujac sie na wspolprace z Gruponem napewno szefowa salonu znala warunki, nie podpisywala chyba w ciemno z nimi umowy.
wychodzac spytalysmy z psiapsiola czy bedzie brala jeszcze udzial w gruponie, powiedziala, ze nie, bo koszt kuponu pokryl jej tylko material.
Ale co mnie to obchodzi? Decydujac sie na wspolprace z Gruponem napewno szefowa salonu znala warunki, nie podpisywala chyba w ciemno z nimi umowy.
No wlasnie- na grupona mozna sie nabrac raz. I tak dobrze ze Ci zrobili usluge. Moj znajomy jest zawodowym masazysta i skusil sie na grupona. Masaz za 60 pln z tego on dostal 30 a normalnie bieze 150 za masaz z dojazdem. Sprzedalo sie 1500 kuponow. A on po 10 masazach- ze nie ma mowy zeby za darmo to robil i to olal. Nie wiem jakie byly tego skutki. Co grupon robi w takich sytuacjach?
wlsciciele firm sie na to nabieraja bo mysla ze tak duzo osob przyjdzie. Najczesciej niestety nie bardzo sie zastanawiaja jak to bedzie wygladalo w praktyce. Potem okazuje sie ze jest to niewykonalne i sie z tego musza wymigac. Wszyscy pokrzywdzeni i klienci i uslugodawcy. ale kto na tym korzysta? Gruponik - ma wszystko gdzies bo za nic kaske zgarnia. Nie mozna miec do nich w sumie pretensji bo przeciez kazdy dobrowolnie sie na to godzi a ze glupich pelno wszedzie wiec czemu nie skorzystac? Do tego oni oddaja pieniadze uslugodawcy tylko za klientow ktorzy przyjda do lokalu - jezeli ktos zaplaci do grupona a z kuponu nie skorzysta to grupon zostawia to dla siebie. Zloty interes. tylko totalnie cudzym kosztem
Wiecie co zastanawiałam się nad wykupieniem kuponu na usługę przedłużania rzęs i natknęłam się na taki komentarz :o
...Ogólna opinia: Negatywna
Uzasadnienie: Z przykrością stwierdzam, że nie ma możliwości umówienia się na przedłużanie rzęs i skorzystania z kuponu Groupon w tym studio. Gdy zadzwoniłam za pierwszym razem, Pani Angelika, która odebrała telefon, poinformowała mnie, że nie ma przy sobie kalendarza i oddzwoni do mnie o godz.18.00. Upewniła się co do mojego numeru telefonu, po czym rozłączyła się. Niestety, nie oddzwoniła. Od tej pory nie odbiera ode mnie telefonu. Uwzględniając fakt, że może akurat trafiam na momenty, kiedy wykonywana jest usługa przedłużania rzęs, napisałam wiadomość SMS - prosząc o kontakt - w celu umówienia wizyty. Nie doczekałam się żadnego odzewu ze strony tej Pani, nadal też nie udało mi się do Niej dodzwonić. Uważam, że powinna chociaż zdobyć się na napisanie mi informacji, że nie wykona tej usługi. Jest to bardzo nieprzyjemna sytuacja, nie będę kontynuowała prób umówienia się na wizytę w "Studio - BRAK STYLU".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: niedoszła klientka dnia: 2011-03-14 23:03:25
Jestem zadowolona, że się jednak nie zdecydowałam :) Komentarz daje do myślenia niestety :/
...Ogólna opinia: Negatywna
Uzasadnienie: Z przykrością stwierdzam, że nie ma możliwości umówienia się na przedłużanie rzęs i skorzystania z kuponu Groupon w tym studio. Gdy zadzwoniłam za pierwszym razem, Pani Angelika, która odebrała telefon, poinformowała mnie, że nie ma przy sobie kalendarza i oddzwoni do mnie o godz.18.00. Upewniła się co do mojego numeru telefonu, po czym rozłączyła się. Niestety, nie oddzwoniła. Od tej pory nie odbiera ode mnie telefonu. Uwzględniając fakt, że może akurat trafiam na momenty, kiedy wykonywana jest usługa przedłużania rzęs, napisałam wiadomość SMS - prosząc o kontakt - w celu umówienia wizyty. Nie doczekałam się żadnego odzewu ze strony tej Pani, nadal też nie udało mi się do Niej dodzwonić. Uważam, że powinna chociaż zdobyć się na napisanie mi informacji, że nie wykona tej usługi. Jest to bardzo nieprzyjemna sytuacja, nie będę kontynuowała prób umówienia się na wizytę w "Studio - BRAK STYLU".
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: niedoszła klientka dnia: 2011-03-14 23:03:25
Jestem zadowolona, że się jednak nie zdecydowałam :) Komentarz daje do myślenia niestety :/
haha no widzicie. Kochana moja zakladanie rzes to bardzo pracochlonna czynnosc. Zeby ja dobrze zrobic trzeba poswiecic kilka godzin. WIedzialam ze to niemozliwe zeby ktos chcial to robic za darmo. Wyjatek moze stanowic osoba ktora chce sobie znalezc modelke do nauczenia sie tego ale zawsze w takiej sytuacji znajdzie sie chetna kolezanka - nie trzeba za to placic gruponowi:)-
sala - a ja się zastanawiam czy tobie nie płaca za "jechanie" po gruponie?
jesteś podstawiona? bardzo zawiedzioną klientką czy może wkurzonym usługodawcą?
te firmy wystawiają swoje usługi nie tylko na gruponie - ale i na kilku podobnych stronkach... przecież na pewno mają jakiś regulamin do umowy :) wystarczy poczytać ze zrozumieniem i wiadomo na co można liczyć...
jeśli zaniżają jakość usług - to muszą się liczyć ze świadomością, że klient po pierwsze nie wróci po normalnej cenie, a po drugie jeszcze złe opinie powypisuje w sieci - a w dniu dzisiejszym Internet ma dużą moc ;) ja też kieruję się opiniami :)
cały czas czepiasz się, że tylko grupon zarabia - no ktoś musi :) przecież oni też nie będą robić takiej akcji reklamowej charytatywnie...
ja osobiście szukam dobrej fryzjerki - ale nie stać mnie na płacenie w ciemno... wolałabym iść za te pół ceny, wypróbować - a jeśli będę zadowolona - będę tam wracała po normalnej cenie :)
ostatnio jedna ze stałych forumek miała do sprzedania kupon gruponu do fryzjera w Gdyni - weszłam na trójmiasto poczytać - same pozytywne opinie :) i wiele z zaznaczeniem, że właśnie z Gruponu :) o tutaj http://www.trojmiasto.pl/Salon-YES-Kamil-Cesarski-o16593.html
i uprzedzając twoje pytanie - ja jestem stałą forumką od kilku lat... ale od jakiegoś czasu pod innym nickiem i bez logowania ;)
jesteś podstawiona? bardzo zawiedzioną klientką czy może wkurzonym usługodawcą?
te firmy wystawiają swoje usługi nie tylko na gruponie - ale i na kilku podobnych stronkach... przecież na pewno mają jakiś regulamin do umowy :) wystarczy poczytać ze zrozumieniem i wiadomo na co można liczyć...
jeśli zaniżają jakość usług - to muszą się liczyć ze świadomością, że klient po pierwsze nie wróci po normalnej cenie, a po drugie jeszcze złe opinie powypisuje w sieci - a w dniu dzisiejszym Internet ma dużą moc ;) ja też kieruję się opiniami :)
cały czas czepiasz się, że tylko grupon zarabia - no ktoś musi :) przecież oni też nie będą robić takiej akcji reklamowej charytatywnie...
ja osobiście szukam dobrej fryzjerki - ale nie stać mnie na płacenie w ciemno... wolałabym iść za te pół ceny, wypróbować - a jeśli będę zadowolona - będę tam wracała po normalnej cenie :)
ostatnio jedna ze stałych forumek miała do sprzedania kupon gruponu do fryzjera w Gdyni - weszłam na trójmiasto poczytać - same pozytywne opinie :) i wiele z zaznaczeniem, że właśnie z Gruponu :) o tutaj http://www.trojmiasto.pl/Salon-YES-Kamil-Cesarski-o16593.html
i uprzedzając twoje pytanie - ja jestem stałą forumką od kilku lat... ale od jakiegoś czasu pod innym nickiem i bez logowania ;)
Witam! Założyłam jakiś czas temu wątek na forum :-) jestem fanką zakupów grupowych, ale zgadzam się z tym, że oferty trzeba przed kupieniem ze trzy razy przeczytać ze zrozumieniem ;-)
http://forum.trojmiasto.pl/znizkowo-w-trojmiescie-czyli-zbior-opinii-osob-kupujacych-kupony-t221658,1,1.html
http://forum.trojmiasto.pl/znizkowo-w-trojmiescie-czyli-zbior-opinii-osob-kupujacych-kupony-t221658,1,1.html