Widok
Grrrrrr.....ale jak widzisz, ze do tego dochodzi brak szcerosci- to zalewa gorącz:(.....
Jeszcze raz się pojawią z takimi tekstami, to sobie juz litanie odpowiednią przygotuję....I łażą tymi stadami, na spacerki, może ,myslały ze do nich dołącze-za zadne skarby!!!!!I najlepsze pytanie- a jak Michał twoj, przygotowany juz???No kur...myślałam, ze padne;/
Mogłam odpowiedziec-Jasne, juz mleko gotuje i sprawdza czy mam pokarm w cyckach:)....
Jeszcze raz się pojawią z takimi tekstami, to sobie juz litanie odpowiednią przygotuję....I łażą tymi stadami, na spacerki, może ,myslały ze do nich dołącze-za zadne skarby!!!!!I najlepsze pytanie- a jak Michał twoj, przygotowany juz???No kur...myślałam, ze padne;/
Mogłam odpowiedziec-Jasne, juz mleko gotuje i sprawdza czy mam pokarm w cyckach:)....
Gabi może to faktycznie wina upławów,oby...staranie pobierałam,wcześniej niż zwykle rano więc może dlatego.Dziś się przyłożyłam:))
pizza w piekarniku:D
Ania ja co chwilę słyszę takie teksty,,i co ciężko ??'' ,,matko w zimie pani urodzi beznajdziejnie'' ,,zdrowe dziecko jest?'' itp itd.
Olewam już to bo bym osiwiała,najgorzej jak odwiedzę mamę w pracy ,klinetki takie pytania i teksty walą,że z krzesła spaść można
pizza w piekarniku:D
Ania ja co chwilę słyszę takie teksty,,i co ciężko ??'' ,,matko w zimie pani urodzi beznajdziejnie'' ,,zdrowe dziecko jest?'' itp itd.
Olewam już to bo bym osiwiała,najgorzej jak odwiedzę mamę w pracy ,klinetki takie pytania i teksty walą,że z krzesła spaść można
bociany a dobrze pobrałaś mocz? tzn nie dostały się do słoika żadne upławy przy pobieraniu próbki?bo mi też wyszły leukocyty i liczne bakterie i tez nie chciał mnie faszerowac antybiotykiem i kazał powtórzyć,po dokładnym prysznicu pierwszy strumień do wc środkowy do słokia i końcówka z powrotem do wc no i sie okazało że to wina odrobiny upławów była..
Evilek, normalnie wiedxmy.;/I tylko czyhają na newsy!A ja wścieklizny dostaje w takim towarzystwie;(...I ta moja paskudna kuzyneczka i jej nerwowe obgryzanie warg, jak cos mnie pyta...
I jej pytanie-nowa jadalnia??OO...." ze tez ci sie chce, w ciazy, zamiast sie cieszyc ciaza, to ty remonty"...no myslalam ze wyjde z siebie!!!!!!!!!
I jej pytanie-nowa jadalnia??OO...." ze tez ci sie chce, w ciazy, zamiast sie cieszyc ciaza, to ty remonty"...no myslalam ze wyjde z siebie!!!!!!!!!
Oj, jak mnie dzisiaj ludzie draznia;/;/;/Przywlekła sie moja kuzynka z kolezaneczka na podwórko i się chwaliły ciągle, to tym, to tamtym, że ona w ciąży to, a tamto-myślałam, że świra dostane...gr.i jeszcze komentarze w stylu-a Ty jak tam, ??-Miałam ochote powiedziec- s****!!!!!!!!!!Bo juz nie wytrzymałam tych opowieści cierpietnic .I tylko zagladały co nowego w domu mamy, a ze je nie wpuscilam ze zwykłej niecheci, to mało mi na parapety nie wskoczyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jenki, ciekawskie papugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evilek, niby ta waga taka nieistotna, ale jak zobaczyłam tylko 1,5 kg to myslalam ze oszaleję z radości:)..Dr mowiła, że moja waga może się teraz zatrzymac nieco, na początku dobrałam 10 do 7 miesiąca, wiec mam juz tez swoje kiloski****...Moze dojde do tych 15-17 to bede mega happy:)..Zobaczymy, Jasio urósł 750g czyli raz jeszcze swoją wage, wiec taki chyba az malusi nie jest..
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)
noo,mam znajomego z 1 listopada,to zawsze jakies takie nieco smutne ma te urodziny heh. W sumie z tymi terminami wedlug usg to zauwazylam roznie bywa.przewaznie są poprzesuwane dalej niz wychodzi termin wedlug miesiączki.Wedlug moich obliczen tez wychodzi szybciej bo 5.12,a jakby jeszcze cofnąć dopuszczalne 2 tygodnie to i w listopadzie moge wyladowac na porodówce hehe.
hejka zimowe mamuski;) Dzis od niepamietnych czasów jestem na nogach juz od 6,bo ktoś:)mi spać nie dał heh. Moze czuje,ze dzis bedzie podglądany(a),bo dzis wizyta po poludniu.I mam nadzieje,ze wkońcu sie potwierdzi,ze w srodku fasolka a nie groszek:] No,ale jak fasolka okaże sie groszkiem,to też będzie kochany:)
m g pare krówek nie zaszkodzi, nie mozna tez chyba tak radykalnie odstawic cukru;/...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...