Widok
1)anti------------------ >1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >10 listopad, dziewczynka, Amelia :)
4)JustynaArt -------- >11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >16 listopad
7)bociany ------------ >19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >21 listopad
10)mona1346--------- >21 listopad
11)Kasiek01 --------- >23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >27 listopad,dziewczynka:)Dagmara
13)Kasia26 2--------- >6 listopad
14)goralka ----------- >29 listopad
15)pychota------------ >3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >10 grudzień
18)megus ------------ >16 grudzień
19) agata84---------- >24 grudzień
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara,chłopiec-Maksymilian
7)bociany ------------ >19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara,chłopiec-Maksymilian
no to ja sie wkleilam jeszcze w stary watek:)
a mi niedawno juz 7 m-c!!!!
tak, anti czas najwyzszy bo brzuchol juz duzy i troche ciezko chodzic, teraz uporzadkuje robote w pracy (tak zebym miala do czego wrocic) i spadam stad, musze w koncu pomyslec o porodzie i naszym malenstwie, nie ma co, przeciez my jeszcze nic nie kupilismy:(
czekamy teraz na montaz szaf (zabudowy wnek) i wtedy mam nadzieje ze uporam sie ostatecznie z balaganem i naszymi gratami w pokoju maluszka:) ehhh
a mi niedawno juz 7 m-c!!!!
tak, anti czas najwyzszy bo brzuchol juz duzy i troche ciezko chodzic, teraz uporzadkuje robote w pracy (tak zebym miala do czego wrocic) i spadam stad, musze w koncu pomyslec o porodzie i naszym malenstwie, nie ma co, przeciez my jeszcze nic nie kupilismy:(
czekamy teraz na montaz szaf (zabudowy wnek) i wtedy mam nadzieje ze uporam sie ostatecznie z balaganem i naszymi gratami w pokoju maluszka:) ehhh
hehe...ja za tydzien zaczynam 8 miesiac:)...i jak sobie pomysle, ze do konca pazdziernika musze jeszcze sie potoczyc, to kurcze;/...
My mamy juz wszystko w sumie-zapewne jeszcze cos wyjdzie " w praniu" - ale tak to jest wsio***...Teraz juz tylko dokupuje kosmetyki systematycznie, jakies drobne ciuszki-rajstopki, skarpecie , itp...Moze karuzelke nad łóżeczko, ale się zastanawiam, czy to nie zbędny gadżet....
Dzisiaj wizyta-no juz nie moge wysiedziec i chyba uderze na misato, z siostra, bo uschnę:)
My mamy juz wszystko w sumie-zapewne jeszcze cos wyjdzie " w praniu" - ale tak to jest wsio***...Teraz juz tylko dokupuje kosmetyki systematycznie, jakies drobne ciuszki-rajstopki, skarpecie , itp...Moze karuzelke nad łóżeczko, ale się zastanawiam, czy to nie zbędny gadżet....
Dzisiaj wizyta-no juz nie moge wysiedziec i chyba uderze na misato, z siostra, bo uschnę:)
prosze:)
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, Konstanty
witajcie kobietki :) Ja od trzech dni nie za bardzo sie czuje, cisnienie chyba ne takie. Bylam dzis u lekarza, Boze, jaka ta baba jest glupia, chciala mnie n maicerzynski wyslac wczesniej, bo jej sie pisemka noe chcialo wypisac. Glupi babsztyl. Ale poszlam do innej i nie dosc, ze zbadala od A do Z, to pisemko wypisala bez najmniejszego ALE... tez sobie wybralalam lekarza prowadzacego. A to niuby znajoma tesciowej, ech... Wyszlo, ze mam niedoczynnosc tarczycy i wysokie cisnienie, mam sie pilnowac, ale ledwo zyje ostatnio. :( A malz na urlopie i zamiast wypoczac, to ma ze mna...ale co tam, te chlopy po cos sa. Evilek, pytalas o SR, ja chodze do Wjeherowa do szpitala, nie do Majewskich... a jesli chodzo o cwiczenia, to napisalam, ze bylo 4 minuty, oczywiscie zgubilam jedno 0, bo cwiczylysmy az 40 minut :) Ech, ide spac.....
No :) Dopiero do domu zjechalismy-obiadek z mężulkiem po wizycie u lekarki się przedłużyl:)..
Więc tak-Jasio ma 1450 wagi i jest słodki-dzisiaj przed tatuskiem swoim pokazał całe klejnoty swoje i buźke, i na dodatek stroił minki, w postaci usmieszkow:)Az się Olszewska zasmiała*...Wszystko mam ok-szyjka super trzyma, maluszek główka w dół, wszystkie parametry super...Oby tak te 8-9 tygodni i będzie synus jak malowany!Jest piękny, całą buźkę mamy na płytce...maluszek:)
Od ostatniej wizyty( 5 tygodni) przybrałam 1,5 kg, więc byłam happy schodząc z wagi!!!!...
Jestem bardzo zadowolona z lekarki, ciesze się ze zmieniłam, i warte są wizyty jej ceny...Wszystko po mojej mysli, a nie jakies proszenie o cokolwiek, nerwy jak przy moim poprzednim lekarzu;/grrrr
Ciekawe jak Bociany:)Czekam na smska od niej
Więc tak-Jasio ma 1450 wagi i jest słodki-dzisiaj przed tatuskiem swoim pokazał całe klejnoty swoje i buźke, i na dodatek stroił minki, w postaci usmieszkow:)Az się Olszewska zasmiała*...Wszystko mam ok-szyjka super trzyma, maluszek główka w dół, wszystkie parametry super...Oby tak te 8-9 tygodni i będzie synus jak malowany!Jest piękny, całą buźkę mamy na płytce...maluszek:)
Od ostatniej wizyty( 5 tygodni) przybrałam 1,5 kg, więc byłam happy schodząc z wagi!!!!...
Jestem bardzo zadowolona z lekarki, ciesze się ze zmieniłam, i warte są wizyty jej ceny...Wszystko po mojej mysli, a nie jakies proszenie o cokolwiek, nerwy jak przy moim poprzednim lekarzu;/grrrr
Ciekawe jak Bociany:)Czekam na smska od niej
hej to moja relacja:)szyjka długa,twarda zamknięta:)))bóle brzucha,podbrzusza,twardnienie i kłucie to przygotowanie organizmu do porodu.Można wziąść nos-pe i się nie stresować:)
U mnie na plusie 3 kg od ostatniej wizyty czyli 6 kg w ogóle,chyba w brzuch mi poszło bo nie widzę nigdzie indziej:))
Natalka waży 997 gram sporo urosła,termin z 20 na 18.11 się przesunął.
Oczywiście uparciuch jeden tylko z profilu się pokazał,ale też minki stroiła i Olszewska się śmiała.Śmieszne bo wyglądało jakby miala czarną czuprynkę:)No policzki odziedziczyła po mamusi bo pyza jest fajowa:)))
zdjątko jutro zeskanuje bo dziś już mnie leń ogarnął.
U mnie na plusie 3 kg od ostatniej wizyty czyli 6 kg w ogóle,chyba w brzuch mi poszło bo nie widzę nigdzie indziej:))
Natalka waży 997 gram sporo urosła,termin z 20 na 18.11 się przesunął.
Oczywiście uparciuch jeden tylko z profilu się pokazał,ale też minki stroiła i Olszewska się śmiała.Śmieszne bo wyglądało jakby miala czarną czuprynkę:)No policzki odziedziczyła po mamusi bo pyza jest fajowa:)))
zdjątko jutro zeskanuje bo dziś już mnie leń ogarnął.
Witam z ..ranka;)
Wstałam po długim spanku***..Maluch dał pospać mamie;). i odetchnęłam po wczorajszej wizycie!
MOnia, właśnie jakie to bakterie...Ja też mam skierowanie na badania, ale takie znowu podstawowe bo miałam dawno robione, ale myślę, że wszystko bedzie ok!
Wczoraj fajnego pajaca kupiliśmy w Smyku-bombowy, na futerku takich małym-extra cieplusi!
Wstałam po długim spanku***..Maluch dał pospać mamie;). i odetchnęłam po wczorajszej wizycie!
MOnia, właśnie jakie to bakterie...Ja też mam skierowanie na badania, ale takie znowu podstawowe bo miałam dawno robione, ale myślę, że wszystko bedzie ok!
Wczoraj fajnego pajaca kupiliśmy w Smyku-bombowy, na futerku takich małym-extra cieplusi!
m g pare krówek nie zaszkodzi, nie mozna tez chyba tak radykalnie odstawic cukru;/...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...
hejka zimowe mamuski;) Dzis od niepamietnych czasów jestem na nogach juz od 6,bo ktoś:)mi spać nie dał heh. Moze czuje,ze dzis bedzie podglądany(a),bo dzis wizyta po poludniu.I mam nadzieje,ze wkońcu sie potwierdzi,ze w srodku fasolka a nie groszek:] No,ale jak fasolka okaże sie groszkiem,to też będzie kochany:)
noo,mam znajomego z 1 listopada,to zawsze jakies takie nieco smutne ma te urodziny heh. W sumie z tymi terminami wedlug usg to zauwazylam roznie bywa.przewaznie są poprzesuwane dalej niz wychodzi termin wedlug miesiączki.Wedlug moich obliczen tez wychodzi szybciej bo 5.12,a jakby jeszcze cofnąć dopuszczalne 2 tygodnie to i w listopadzie moge wyladowac na porodówce hehe.
Evilek, niby ta waga taka nieistotna, ale jak zobaczyłam tylko 1,5 kg to myslalam ze oszaleję z radości:)..Dr mowiła, że moja waga może się teraz zatrzymac nieco, na początku dobrałam 10 do 7 miesiąca, wiec mam juz tez swoje kiloski****...Moze dojde do tych 15-17 to bede mega happy:)..Zobaczymy, Jasio urósł 750g czyli raz jeszcze swoją wage, wiec taki chyba az malusi nie jest..
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)
Oj, jak mnie dzisiaj ludzie draznia;/;/;/Przywlekła sie moja kuzynka z kolezaneczka na podwórko i się chwaliły ciągle, to tym, to tamtym, że ona w ciąży to, a tamto-myślałam, że świra dostane...gr.i jeszcze komentarze w stylu-a Ty jak tam, ??-Miałam ochote powiedziec- s****!!!!!!!!!!Bo juz nie wytrzymałam tych opowieści cierpietnic .I tylko zagladały co nowego w domu mamy, a ze je nie wpuscilam ze zwykłej niecheci, to mało mi na parapety nie wskoczyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jenki, ciekawskie papugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evilek, normalnie wiedxmy.;/I tylko czyhają na newsy!A ja wścieklizny dostaje w takim towarzystwie;(...I ta moja paskudna kuzyneczka i jej nerwowe obgryzanie warg, jak cos mnie pyta...
I jej pytanie-nowa jadalnia??OO...." ze tez ci sie chce, w ciazy, zamiast sie cieszyc ciaza, to ty remonty"...no myslalam ze wyjde z siebie!!!!!!!!!
I jej pytanie-nowa jadalnia??OO...." ze tez ci sie chce, w ciazy, zamiast sie cieszyc ciaza, to ty remonty"...no myslalam ze wyjde z siebie!!!!!!!!!
bociany a dobrze pobrałaś mocz? tzn nie dostały się do słoika żadne upławy przy pobieraniu próbki?bo mi też wyszły leukocyty i liczne bakterie i tez nie chciał mnie faszerowac antybiotykiem i kazał powtórzyć,po dokładnym prysznicu pierwszy strumień do wc środkowy do słokia i końcówka z powrotem do wc no i sie okazało że to wina odrobiny upławów była..
Gabi może to faktycznie wina upławów,oby...staranie pobierałam,wcześniej niż zwykle rano więc może dlatego.Dziś się przyłożyłam:))
pizza w piekarniku:D
Ania ja co chwilę słyszę takie teksty,,i co ciężko ??'' ,,matko w zimie pani urodzi beznajdziejnie'' ,,zdrowe dziecko jest?'' itp itd.
Olewam już to bo bym osiwiała,najgorzej jak odwiedzę mamę w pracy ,klinetki takie pytania i teksty walą,że z krzesła spaść można
pizza w piekarniku:D
Ania ja co chwilę słyszę takie teksty,,i co ciężko ??'' ,,matko w zimie pani urodzi beznajdziejnie'' ,,zdrowe dziecko jest?'' itp itd.
Olewam już to bo bym osiwiała,najgorzej jak odwiedzę mamę w pracy ,klinetki takie pytania i teksty walą,że z krzesła spaść można
Grrrrrr.....ale jak widzisz, ze do tego dochodzi brak szcerosci- to zalewa gorącz:(.....
Jeszcze raz się pojawią z takimi tekstami, to sobie juz litanie odpowiednią przygotuję....I łażą tymi stadami, na spacerki, może ,myslały ze do nich dołącze-za zadne skarby!!!!!I najlepsze pytanie- a jak Michał twoj, przygotowany juz???No kur...myślałam, ze padne;/
Mogłam odpowiedziec-Jasne, juz mleko gotuje i sprawdza czy mam pokarm w cyckach:)....
Jeszcze raz się pojawią z takimi tekstami, to sobie juz litanie odpowiednią przygotuję....I łażą tymi stadami, na spacerki, może ,myslały ze do nich dołącze-za zadne skarby!!!!!I najlepsze pytanie- a jak Michał twoj, przygotowany juz???No kur...myślałam, ze padne;/
Mogłam odpowiedziec-Jasne, juz mleko gotuje i sprawdza czy mam pokarm w cyckach:)....
eee to moje klientki lepsze,ze współczuciem do mojej mamy,co bez ślubu dziecko??albo matko jaką młodą babcią pani będzie,moja sąsiadka też 17 lat i w ciązy..( ja 27 lat mama 54) albo o dzidzia będzie i takie luknięcie czy mam obrączke,że się wywali.Ostanio na przejściu dla pieszych myslalam ,że się jedna przewróci ,jak mój brzuch zobaczyła.A najl;epsze są porady,i tak pani 30 kg przytyje nawet jak pani nie chce itp.
szkoda gadać:)))mnie juź to śmieszy
szkoda gadać:)))mnie juź to śmieszy
Ale mam cudowny humor:-):-):-) Wlasnie wrocilam od ginki i fasolka tak pięknie sie pokazała,ze nie ma wątpliwosci,ze to dziewuszka:-) Waży 825 gr w 24 tygodniu czyli w normie-tak twierdzi ginka.Tylko kurcze przytyło mi sie az 4 kg w ciagu miesiaca,ale co tam-wazne ze jest dziewczyneczka:) Niewiem czy mozna zrobic małą korektę na liście i wpisac dziewczynka-Sara.Jesli tak,to poproszę(nie bardzo pamietam jak sie tam wpisywalo),jesli nie to trudno.
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara:)
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara:)
Justi, fajnie, ze juz wiesz:)
A ja dzisiaj "obkopana" przez Jasia;/ale mi dawał-cały dzień kopytkami po żebrach, o losie...Teraz chyba trochę spi...
Moze to po tych " odiwedzinach" tych 2 czarownic tak się wkurzyl, bo jak mamuska zła to i synek sie wkurzał pewnie nieziemsko;/...eh...
Bo Bocianowych smakach na pizzę, sama zrobiłam-pyszna, ale od tego wąchania jak sie piekła, zjadlam tylko rożek-a tak miałam na nia ochotę;/...
A ja dzisiaj "obkopana" przez Jasia;/ale mi dawał-cały dzień kopytkami po żebrach, o losie...Teraz chyba trochę spi...
Moze to po tych " odiwedzinach" tych 2 czarownic tak się wkurzyl, bo jak mamuska zła to i synek sie wkurzał pewnie nieziemsko;/...eh...
Bo Bocianowych smakach na pizzę, sama zrobiłam-pyszna, ale od tego wąchania jak sie piekła, zjadlam tylko rożek-a tak miałam na nia ochotę;/...
Eh, namieszałam, płeć znana u Justi:)
Poprawka;)
20)justi --------------- >12 grudnia, Dziewczynka-Sara:)
Poprawka;)
Witam także;)-my jak zwykle ranne ptaszki****Monia,
Dobra nocka, to i dzionek bedzie dobry***..Najlepsze , ze wczasowicze juz sie powoli wynoszą, ale do 15 wrezsnia i tak musze sie przy nich" bujać":(...No, ale sezon bbaaaardzo " owocny":):):) Cos- za- cos;)
Dzisiaj konczymy malowanie i bierzemy sie za pokoj malucha*---mam sto miliardów pomysłów!!!!!!
Dobra nocka, to i dzionek bedzie dobry***..Najlepsze , ze wczasowicze juz sie powoli wynoszą, ale do 15 wrezsnia i tak musze sie przy nich" bujać":(...No, ale sezon bbaaaardzo " owocny":):):) Cos- za- cos;)
Dzisiaj konczymy malowanie i bierzemy sie za pokoj malucha*---mam sto miliardów pomysłów!!!!!!
Poprawka;)
ja to moze pomysle nad imieniem jak bede miala potwierdzona jeszcze raz plec...przy kolejnym badaniu
chociaz wczoraj z mezem rozmawialismy nt imienia i on dalej upiera sie przy Teresce, a mi sie Marcelinka podoba....sama nie wiem skad te imie, mialam kiedys kolezanke wlasnie o tym imieniu, byla taka sympatyczna i chyba dobrze mi sie kojarzy:P
chociaz wczoraj z mezem rozmawialismy nt imienia i on dalej upiera sie przy Teresce, a mi sie Marcelinka podoba....sama nie wiem skad te imie, mialam kiedys kolezanke wlasnie o tym imieniu, byla taka sympatyczna i chyba dobrze mi sie kojarzy:P
m g, Ty to pracus jestes:)...Mają z Ciebie pozytek nie lada*
A mnie czeka sprzątanie po malowaniu , no nie;/;/;z tym bebenkiem idzie mi to trzy razy wolniej i sie ciągle wkurzam na te swoje slimacze ruchy....Do 15 wrzesnia musze jednak byc" ruchliwa"...bo sporo pracy..
Pranko wywiesiłam, teraz rach ciach wyschnie i prasowanie mnie czeka;/...m g duzo juz przytyłas??
A mnie czeka sprzątanie po malowaniu , no nie;/;/;z tym bebenkiem idzie mi to trzy razy wolniej i sie ciągle wkurzam na te swoje slimacze ruchy....Do 15 wrzesnia musze jednak byc" ruchliwa"...bo sporo pracy..
Pranko wywiesiłam, teraz rach ciach wyschnie i prasowanie mnie czeka;/...m g duzo juz przytyłas??
czesć:)) ja chyba przytyłam 6 kg. dzis ide na wizyte do mojego lekarza i sie zobaczy co tam u mojego lozyska...bo nie wiem czy bede mogla lazic na to sr...ale by byla dupa bo za nią zapłaciłam już:/. Kurde cos mi znowu wymioty wróciły...tak od tygodnia...a dzis to koszmar wogole sie od kibla odkeić nie moge i nawet wodą wymiotuje:/
a ja wlasnie zapisalam sie na SR na Majewskich, zaczynamy w popniedzialek na godz 19.00 - ktos od nas bedzie?
aaa i jeszcze chcialam zapytac - myslalam ze SR dla kobiet jest bezplatna a tylko za meza nalezy zaplacic 70zł a tu mi Pani powiedziala ze tylko 10h jest refundowana a za kolejne 10h musze zaplacic 50zł czyli lacznie 120zł?
aaa i jeszcze chcialam zapytac - myslalam ze SR dla kobiet jest bezplatna a tylko za meza nalezy zaplacic 70zł a tu mi Pani powiedziala ze tylko 10h jest refundowana a za kolejne 10h musze zaplacic 50zł czyli lacznie 120zł?
dziewczyny mam pytanko:zakupilam na allegro juz troche pajacyków,kaftaników,spioszków itp.Zastanawiam sie jednak czy oplaca sie kupowac takie cieplejsze kurteczki dla maluszka od0 do 3 miesiecy.w sumie takiemu niemowlakowi niekoniecznie przyda sie taka kurteczka.Sama juz niewiem,bo one są tam takie sliczne heh:) Co sądzicie?
Justi, ja mam kurteczki 2 bo w sumie ja rodze w pazdzierniku, wiec dla 3 miesiecznego szkraba mozna cos ubrac juz..ale uwazam ze dla takiego malusiego, jak urodzisz w grudniu, to raczej kombinezonik sie przyda, bo jest po porstu wygodny.
Mam 3 kombinezoniki, itakie 56, 62 i 68..w sumie jak na 72 wyglada i uwazam ,ze wystarczy w zupelności!
Mam 3 kombinezoniki, itakie 56, 62 i 68..w sumie jak na 72 wyglada i uwazam ,ze wystarczy w zupelności!
heloł :)) i'm back :D prawie szczęśliwa:))
wszystko w porządku, Paula dalej jest Pauliną Laughing
i waży ponad 1600 gram :o termin znow mi sie do przodu przesunął na 1 listopada Cool
lekarz kazal mi wolniej chodzić...a ja nie umiem zawsze sie gdzies spiesze bo jestem wiecznie spozniona , i nie potrafie sie odzwyczaic. na wymioty dostałam czopki raczej nie skorzystam. powiedział mi że taka moja uroda i do konca ciąży musze brać tabletki dowcipne.
Alis w poniedzialek bede na sr:D moge chodzic...aczkolwiek za 2 tygodnie mam kontrole łozyska.
taa ja jeszcze nie mam nic pokupowane i jakos nie widze kiedy sie zaczna zakupy:((
wszystko w porządku, Paula dalej jest Pauliną Laughing
i waży ponad 1600 gram :o termin znow mi sie do przodu przesunął na 1 listopada Cool
lekarz kazal mi wolniej chodzić...a ja nie umiem zawsze sie gdzies spiesze bo jestem wiecznie spozniona , i nie potrafie sie odzwyczaic. na wymioty dostałam czopki raczej nie skorzystam. powiedział mi że taka moja uroda i do konca ciąży musze brać tabletki dowcipne.
Alis w poniedzialek bede na sr:D moge chodzic...aczkolwiek za 2 tygodnie mam kontrole łozyska.
taa ja jeszcze nie mam nic pokupowane i jakos nie widze kiedy sie zaczna zakupy:((
Witam i zaraz zmykam-ostatnie dni remontowe i koniec na 200lat(,mąż sie smieje jak ja to powtarzam)....
Mam sporo pracy , kondycja dzisiaj nienajgorsza, więc się zawezmę troszke i porobie cos w tej chacie;/..Wieczorem wczasowiczów" odprawiam"..uf..ulży troszkę...zostanie jakis pare osob do 15 wrzesnia i koniec-laba!!!!!!
Pogoda do d.....trzeba sie jakoś odmulić, bo usnę z ta ścierą w łapie;(....
Maluch nasz ACTIVE-hehe..jak po Red Bull'u...:)...
Mam sporo pracy , kondycja dzisiaj nienajgorsza, więc się zawezmę troszke i porobie cos w tej chacie;/..Wieczorem wczasowiczów" odprawiam"..uf..ulży troszkę...zostanie jakis pare osob do 15 wrzesnia i koniec-laba!!!!!!
Pogoda do d.....trzeba sie jakoś odmulić, bo usnę z ta ścierą w łapie;(....
Maluch nasz ACTIVE-hehe..jak po Red Bull'u...:)...
cześć:)) wy konczycie a ja w koncu sie doczekam też remontu na 9 wrzesnia zamowilam firme i maja sie 1o dni sprężyć...ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.
Bociany malowałaś pokoj dla dziecka? jaki kolor wybraliście? ja co prawda nie mam osobnego pokoju ale u mnie w sypilani bedzie paula i musze sie na jakis kolor zdecydować...
Bociany malowałaś pokoj dla dziecka? jaki kolor wybraliście? ja co prawda nie mam osobnego pokoju ale u mnie w sypilani bedzie paula i musze sie na jakis kolor zdecydować...