Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSKI I DZIECIACZKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nOWY WATECZEK BO PO WCZORAJSZYM NIE ODWIEDZENIU (ZY TAK SIE MOWI W OGOLE/) FORUM, JESTEM DALEKO ZA MURZYNAMI:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale cisza z rana:(..
no to dodamy na rozweselenie fotke synka mojego , ktoremu juz irokez sie powieksza;)..
jacho i jego nowa fryzurka;)
p.S. Synek szybciej od mamci zdecydowal sie na zmiane frycka, tylko mama nie ma kiedy:)

image

a tu jeszcze jedno:..frzyrurka jak ta lala;)

image

P.S.-klawiature mam juz wybita przez te nocne spotkania z tlumaczeniami, i zjadam literki, wiec prsze brac przymiarki na moje wyrazy i psiownie- tudzież nogah-winno byc słowem NOGACH!!!:)Jak najbardziej prze z "ch":):)**
Ja juz od rana na nogah-podlogi zazynam myć...gr..150 metrow do wymyia-na samą mysl juzmam dreszcze;/;/;//Mamy wizyte mamusiowych psiapsiółeczek kochanych, ciasteczka, kawusia, i potem wyruszamy na chodniki podbijac wózkami hehe...
jasio dzisiaj pobił rekord, poszedł spac o 20 , o 24 przekąsił 100ml i spał do 6:10!!!!!!!!!!!!!!!.Wstałam wyspana juz po raz kolejny!...Na to wyglada, ze przestawia sie na przesypianie całych nocek:)...:)
Teraz guga sobie w łózeczku i podziwia swojego miska przytulankę!...
Ok, lece do robotki, energia rozpiera:)Choroba mnie jednak nie wzięła w swe obrtoy-juz sie martwiłam ze moja toeria o dobrym zahartowaniu padni, i 12 lat bez choroby to mit a tu - zdrowam jakem rybka;)hehe

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry