Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSKI I DZIECIACZKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nOWY WATECZEK BO PO WCZORAJSZYM NIE ODWIEDZENIU (ZY TAK SIE MOWI W OGOLE/) FORUM, JESTEM DALEKO ZA MURZYNAMI:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hihihi.. mnie tez zawsze sennie po spacerku tylko jeszcze nigdy sie nie polożyłam.. a to obiad, a to internet, a to sprzątanie..zawsze cos lepszego się znajdzie...my bylismy jakies 40min.. rekawiczek nie wzięłam;/ a poza tym u nas nie ma gdzie spacerowac.. lubie to nasze osiedle ale jesli chodzi o spacery to porażka.. Misiek tez jeszcze spi, troche go porozsuwalam.. może do 15 pociągnie...

pozdr!
Dziewczyny mam pytanie z serii - częstotliwość kupki. Asia od wczoraj nie zrobiła kupki, dokładnie wczoraj w nocy nic, cały dzień nic, dzisiejsza noc i do tej pory - pusta pielucha.
Do tej pory robiła ok 3-4 dziennie. Jak narazie nie wykazuje żadnych objawów zdenerwowania, bączki puszcza, brzuszek ma miękki. Nie chce panikować tylko się zastanawiam czy to nie za długa przerwa jak na cyckowego malucha?
ale miałysmy dziś farta ze spacerkiem, akurat 2 h wytrzymalo i zdążyłam wrócić a tu śnieg się rozpadał
Asia jeszcze śpi przy otwartym oknie więc mam chwilkę dla siebie, jakoś spać mi się zachciało ale pewnie nic z tego nie będzie - jak zwykle:(
my też zaraz wychodzimy więc może się dziś spotkamy???
A i zapomniałam o kilońskim-ja jeżdżę wózkiem coneco toledo turkusowo-czarnym-a ty??chętnie Cię poznam!!! Więc do zobaczenia -napisz swój znak rozpoznawczy-"wózek"-jaki???
do Majaki-piękne zdjęcia i chciałam zapytać kto jej wykonywał -ja też szykuję się na chrzest i myślę o fotkach.

I jeśli możesz zdradzić w jakim kościele i "za ile"? Ja myślę o św. Józefie i nie wiem jaką kasę szykować.
Kostek śpi teraz, jak się obudzi dostanie mleko i może wtedy pójdziemy na spacerek ;-) jelsi nie będzie padac
Ania, ja nie muszę (na szczęście) kupować tej pozytywki, kupuję ją bo wpływa dobrze na rozwój dzieciaczka, z zasypianiem od początku u Kostka nie mamy problemu, wpływa dobrze na spokojny sen i takie tam ogólnie pozytywnie, aa.. i są tam nagrane dźwięki ptaszków - jak na wiosnę ćwierkają delikatnie :-)
U nas kropi-ale lecimy:)
a u nas deszcz ze sniegiem czy snieg z deszczem... okropnie... dzis znow pojdziemy na balkon...;/
wybywamy na spacerek, akurat nie pada i może tak wytrzyma przez jakiś czas.... oby
Tez bardzo ladne:)Ale ja wole mniej rzucajace sie w oczy, wiesz, u nas az tylu ludzi na ulicach nie ma, jakbym wyszla w jaskrawych kolorach, to bym po oczach razila:)..
Moje beda mi pasowaly do wozka, mam czarne dodatki no i czarna chuste mam do bialej kurtki, wiec bedzie jak najbardziej sI:)..
Majaki, ciekawe jak sie sprawdzi ta pozytywka, ja mam nadzieje, ze nie bede musiala jej kupowac:)O ile nam sie Jasiek nie "popsuje"...wszytsko mozliwe;)
mi sie takie podobają:
http://allegro.pl/item560668986_buty_fantasy_kalosze_kolorowe_petula_r_38.html
zalicytowałam, znajoma ma taką pozytywkę dla córci, ma 2,5 roku i nadal lubi przy tym czasami zasypiać, a poza tym dają 24 m-ce gwarancji, jak cos oddamy innemu maluszkowi albo sprzedamy
Długo sie nie zastanawiałam..chyba pogoda mi w tym pomogła-Kaloszki zakupione:)..ale takie w lapki psie..czarne i białe lapki!-extra!
teraz tylko czekam jak w nich sobie smigne:)na spacerek.hehe
Od razu mi sie humor poprawił:)Zakupy- to jest to...
wesołe kalosze:)) fajne
Tez sie właśnie na nia przymirzałam, ale jakos nie moge sie zdecydować...Boje sie, ze jak zwykle dziecko sie przyzwyczai i potem jak sie znudzi pozytywka, to ja bede musiala nad łózeczkiem stac:)Poki Jas zasypia bezbłędnie to sobie to daruje...
Ja szukam takich fajnych kolorowych gumaczkow-do łydki, strasnie mi sie podobaja, ale nie iwem na jakie wzór sie zdecydowac!
No i Risika, jedzie na zakupki, a Primark tez ma fajne gumiaczki...Musze z nia zagadac.
narazie podobaja mi sie takie:)
http://allegro.pl/item561341886_buty_fantasy_kalosze_x1029_white_krata_r_38.html
http://allegro.pl/item560668968_buty_fantasy_kalosze_czerwone_w_kropki_r_41.html
czy któraś z Was ma Pozytywkę Chicco LULLABY ??

http://allegro.pl/show_item.php?item=545888610

zastanawiam się czy kupić??
pychota - rozumiem ;-)
Kostek właśnie zasnął niespodziewanie ;-) jakby się domyślił, ze spaceru nie będzie :-) no ale nie spal od 7 :-) a ja skorzystam i posprzątam chatę bo podłogi prawie u mnie nie widać ;-)
pędzę sprzątać łazienkę bo właśnie zasnęła więc mam chwilkę

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry