Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oo reetyy.....zasnela wkoncu! po 6 godzinach proby usypiania:]
Grrr ale zmarzlismy na spacerze dzisiaj- u nas -10 stopni, slonce bylo ale i tak tyek mio malo co nie zamarzł:(..
jasiek po spacerku najadl sie i teraz kima sobie jeszcze...
aa..no i dzisiaj zajecia odwolane, bo zle warunki na drgach i jedna pani dojechac ni emogla;(...Lipa..

Za to sa do odrobienia, dobrze, beda 2 godzinki za to, i kasa nie przepadnie!
hej popołudniowo,wróciłam od okulsity-oczy bez zmian:)okularki te same mam nosić.Tatuś się dzielnie Natalą zajął:))))właśnie dzwoniła Kasia-nasza fotografka-przyniesie zaraz płytke ze zdjęciami z sesji 2 tygodnie przed porodem już nie moge się doczekać:))))
nie wierze!
Sarka sie obudzila,zjadła mleczko i dalej spi:)))))))))))))))))))))))))
no widzisz Justi - lekarstwo działa - będzie dobrze, bądź dobrej myśli.
Bociany - ja też okularnica jestem z dużą wadą, na szczęście nic mi się po ciąży nie popsuło i dobrze bo już bym się chyba załamała. Ja długie lata nosiłam szkła kontaktowe, ale jak zaczęłam pracować i spędzać tyle godz przezd kompem to mi się powoli zaczął sypać zwrok i tym sposobem przez ok 3 lata rozwaliłam sobie oczy, z rozsądku przeszłam na okulary - i teraz jestem zadowolona od 2 lat wada stanęła.
Moja kruszynka śpi, wybawiłam ją przez 2 h i padła.
ja tez mam wade wzroku, a u okulisty po porodzie jeszcze nie byłam zresztą u gina też nie:/
Amelka to żadne oszustwo, też czasami zostawiam Kostka przy otwartym oknie - w chłodzie lepiej mu się śpi

Bociany koniecznie pochwal się sesją z brzuszkiem ;-)

Justi bedzie coraz lepiej, Sarka też już ma na pewno dosyć ciaglego płaczu, ale niestety to jedyny sposób w jaki może pokazać, ze jest jej źle, ale juz niedługo przestanie bolec ją brzuszek i będzie posylać uśmiechy do mamy ;-)
na szybko kilka fotek wstawiam-padam dziś na ryjek:)z oczami wszystko ok,tzn. okulay te same wzrok się nie pogorszył,Natala śpi,mamy wieczór dla siebie:)Ciesze się,że chociaż kilka zdjęc wyszło,bo jak na nie patrze,to już wyglądałam jak piłka:]
image
image
image
image
image
Część z pieprzykami część nie:)matko ale brzucholec miałam pod koniec...jeny...Justi ciesz się,że z Sarką już lepiej,miłego wieczorku
aa musze dodać,że zdjęcia robione w warunkach polowych,podczas remontu,w Natali pokoju:)
image
witam w weekend, widzę że mamusie zajete jeszcze dzieciaczkami.
Bociany - ach jak dobrze wspomnieć sobie te piękne chwile i kochany "brzusio".
Asia padła po tym jak rano szalała, znów ją gazy męczyły.
Ja własnie zakupiłam sobie piekną biżuterię w moim ulubionym sklepiku internetowym i będę czekać z niecierpliwością na przesyłkę. Uwielbiam sprawiać sobie takie przyjemności - to tak samo jak z fryzjerem:))
Amelko, wyslalam maila:)

No i witamy z rana:)
NOcka z jedna pobudka, ale o 4:30 Jasio sie obudzil i oczy ak 5 zl, myslalam ze znowu jedzenie , wstaje a ten ziewnal i dalej w kime;)Zlote dziecko!!!!!

ece sniadanko wicagnac jakies i archeweczki pochrupac:)
hej mamcie u nas nocka też ok:)Natala raz na mleko się obudziła,o 6:40 oczy jak 5 zł poszalała troche i kima.Jej ulubiona zabawa to wciągnie dużo powietrza i na wydechu swoje struny głosowe ćwiczy-zabawa przednia:)też lece na śniadanko-miłego dnia
smacznego:) u nas dwie pobudki od 20 po 2 i po 4... maly ma dalej wzdecia.. ale jakos daje sobie z nimi rade, raz lepiej raz gorzej, wazne ze do przodu..

znow słoneczko swieci, trzeba jakis spacerek wyjazdowy zaplanowac - jutro podobno pogorszenie pogody;/

Wczoraj ogladałam zdjecia blizniakow naszych sasiadow... rany jakie to szczęscie..a raczej dwa:) na poczatku fakt..masakra:) ale pozniej jak sie patrzy na te usmiechniete mordki....:D:D:D:D:D:D::D:D:D az naszła mnie chęć na drugiego brzdąca, zeby Misio miał obok siebie drugiego takiego szkraba:D:D wizja bezpowrotnego wyjscia z pieluch do 30-tki tez jest kusząca:D

pozdrawiamy!!
rany.. moja skóra na nogach i ramionach to jakas masakra... też macie takie denerwujące krostki? (zwłaszcza tylna str. uda...;/// ) normalnie juz nie wiem co z tym robic? jakas burza hormonów czy co? wrrr....
Pychotko, nie pomoge:(..ja w ciazy nabralam cudnej skory i o dziwo tak pozostalo..
Zawsze malam sucha mega teraz jest jedwabista!Zadnych specjalow nie uzywam, balsam po kazdej kapieli wystarcza!
Moze Ci przejdzie, moze rzeczywsicie jakies hormony:(

My po spacerku- Jasiek spal jak suseł:)...Zrobilismy kawal drogi, bo musialam wybrac sie na poczte, a od nas to spory kawalek:)...Duzo wozkow nie bylo widac, chyba mamy zalegly w domach,a moje ukochane psiapsiolki maja chore dzieciaczki:(,,i buuu sama sie szwedałam:)

Tearaz chate na blysk robie, choc moja sis wpadla i mowi" a c ty chcesz sprzatac? jak sie nudzisz, przyjdz do mnnie"-ma 2 dzieci takze podejrzewam co sie dzieje u nich:)hehe

No, nic czas sie zabrac za prace!
pychotko.mi tez sie pojawily krostki na przedramieniach glownie i tez mnie to wkurza! zawsze mialam na rekach galdka skórę a teraz....:/Zadne balsamy ani maści nie pomagają..Chyba samo musi zejsc.A tak wogóle to chyba w najblizszych dniach dostane pierwszą @....://///.czuję,że idzie i juz trochę leci.....Cholipa,strasznie szybko...:/
jestem juz prawie zdrowa:)

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry