Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć wieczorowo,mąż wybył na piłke więc mam 2 h dla siebie:)))wszystko gotowe na jutrzejszy chrzest,oprócz nas 2 pary będą,zawyżamy średnią wieku bo koło 18-20 lat pozostali mają:]
Natula gada w łóżeczku do karuzeli,zaraz odjedzie.Miłego wieczorku.
ps. Jasio przystojniacha jak się patrzy:)
Jasio na pierwszym zdjęciu elegancik a na drugim mały rozrabiaka z super irokezem:))
U nas dziś dzień rozbity, umówiłam się z koleżankami na spacer, było fajnie ale one tak głośno gadały że Asia prawie cały czas nie spała no i za to teraz mieliśmy drakę w domu. Zmęczone, niewyspane dziecko darło się jak opętane, nawet noszenie na rączkach nie pomagało. Dopiero co padła, już nawet wolę przełożyć dziś kąpiel tylko niech się zdrzemnie trochę bo rozbita jest totalnie. Prawda że dziecko musi mieć swój rytm a jak coś to zaburzy to od razu niepokój u takiego maluszka
moje dziecko kiedys przyprawi mnie chyba o zawał serca:]
uspalam ją na rekach i wlozylam do lozeczka.
jak tylko polozylam to sie obudzila i zaczela tak sie drzec,ze zrobila sie purpurowa i miala bezdech jakies 5 sekund! to bylo straszne..
Jak tylko wzielam na rece to dopiero byl spokoj.
Ogolnie usypianie po jedzeniu zawsze zajmuje mi minimum godzine,poltorej:/
Sarak cioci pieknotka;)
same eleganckie babeczki na tym naszym forum-jak nie nata wymiata na calego , to Amelcia przeslodka, sarka i oczywiscie mala Juanitka:)..eh, niech chlopy rosna i na randki chadzają;)
Ok, zmykam dalej sprzatac bo zaraz kumpla z małą Olga wpada;)
jaki przystojniacha:)
To ile on ma tych narzeczonych;D ?
Moje serce kochane........................:):):)

Jasio przed wizyta swojej panny- Olgi_czeka na narzeczoną:):)hehe

image

a tu wieczorne nasz figielki z mamuta na brzuszku....

Moj syncio przecudny:).......................

image
jestem juz prawie zdrowa:)

image
pychotko.mi tez sie pojawily krostki na przedramieniach glownie i tez mnie to wkurza! zawsze mialam na rekach galdka skórę a teraz....:/Zadne balsamy ani maści nie pomagają..Chyba samo musi zejsc.A tak wogóle to chyba w najblizszych dniach dostane pierwszą @....://///.czuję,że idzie i juz trochę leci.....Cholipa,strasznie szybko...:/
Pychotko, nie pomoge:(..ja w ciazy nabralam cudnej skory i o dziwo tak pozostalo..
Zawsze malam sucha mega teraz jest jedwabista!Zadnych specjalow nie uzywam, balsam po kazdej kapieli wystarcza!
Moze Ci przejdzie, moze rzeczywsicie jakies hormony:(

My po spacerku- Jasiek spal jak suseł:)...Zrobilismy kawal drogi, bo musialam wybrac sie na poczte, a od nas to spory kawalek:)...Duzo wozkow nie bylo widac, chyba mamy zalegly w domach,a moje ukochane psiapsiolki maja chore dzieciaczki:(,,i buuu sama sie szwedałam:)

Tearaz chate na blysk robie, choc moja sis wpadla i mowi" a c ty chcesz sprzatac? jak sie nudzisz, przyjdz do mnnie"-ma 2 dzieci takze podejrzewam co sie dzieje u nich:)hehe

No, nic czas sie zabrac za prace!
rany.. moja skóra na nogach i ramionach to jakas masakra... też macie takie denerwujące krostki? (zwłaszcza tylna str. uda...;/// ) normalnie juz nie wiem co z tym robic? jakas burza hormonów czy co? wrrr....
smacznego:) u nas dwie pobudki od 20 po 2 i po 4... maly ma dalej wzdecia.. ale jakos daje sobie z nimi rade, raz lepiej raz gorzej, wazne ze do przodu..

znow słoneczko swieci, trzeba jakis spacerek wyjazdowy zaplanowac - jutro podobno pogorszenie pogody;/

Wczoraj ogladałam zdjecia blizniakow naszych sasiadow... rany jakie to szczęscie..a raczej dwa:) na poczatku fakt..masakra:) ale pozniej jak sie patrzy na te usmiechniete mordki....:D:D:D:D:D:D::D:D:D az naszła mnie chęć na drugiego brzdąca, zeby Misio miał obok siebie drugiego takiego szkraba:D:D wizja bezpowrotnego wyjscia z pieluch do 30-tki tez jest kusząca:D

pozdrawiamy!!
hej mamcie u nas nocka też ok:)Natala raz na mleko się obudziła,o 6:40 oczy jak 5 zł poszalała troche i kima.Jej ulubiona zabawa to wciągnie dużo powietrza i na wydechu swoje struny głosowe ćwiczy-zabawa przednia:)też lece na śniadanko-miłego dnia
Amelko, wyslalam maila:)

No i witamy z rana:)
NOcka z jedna pobudka, ale o 4:30 Jasio sie obudzil i oczy ak 5 zl, myslalam ze znowu jedzenie , wstaje a ten ziewnal i dalej w kime;)Zlote dziecko!!!!!

ece sniadanko wicagnac jakies i archeweczki pochrupac:)
witam w weekend, widzę że mamusie zajete jeszcze dzieciaczkami.
Bociany - ach jak dobrze wspomnieć sobie te piękne chwile i kochany "brzusio".
Asia padła po tym jak rano szalała, znów ją gazy męczyły.
Ja własnie zakupiłam sobie piekną biżuterię w moim ulubionym sklepiku internetowym i będę czekać z niecierpliwością na przesyłkę. Uwielbiam sprawiać sobie takie przyjemności - to tak samo jak z fryzjerem:))
image
aa musze dodać,że zdjęcia robione w warunkach polowych,podczas remontu,w Natali pokoju:)
Część z pieprzykami część nie:)matko ale brzucholec miałam pod koniec...jeny...Justi ciesz się,że z Sarką już lepiej,miłego wieczorku
na szybko kilka fotek wstawiam-padam dziś na ryjek:)z oczami wszystko ok,tzn. okulay te same wzrok się nie pogorszył,Natala śpi,mamy wieczór dla siebie:)Ciesze się,że chociaż kilka zdjęc wyszło,bo jak na nie patrze,to już wyglądałam jak piłka:]
image
image
image
image
image
Amelka to żadne oszustwo, też czasami zostawiam Kostka przy otwartym oknie - w chłodzie lepiej mu się śpi

Bociany koniecznie pochwal się sesją z brzuszkiem ;-)

Justi bedzie coraz lepiej, Sarka też już ma na pewno dosyć ciaglego płaczu, ale niestety to jedyny sposób w jaki może pokazać, ze jest jej źle, ale juz niedługo przestanie bolec ją brzuszek i będzie posylać uśmiechy do mamy ;-)
ja tez mam wade wzroku, a u okulisty po porodzie jeszcze nie byłam zresztą u gina też nie:/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry