Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 7

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11
9.paola89 - 21.11
10.mrenda - 25.11
11.Modzelka - 28.11
12.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

13.AGA111- 1.12
14.kati:) - 2.12
15.gosia24 - 6.12
16.aniol184 - 11.12
17.agusia85 - 12.12
18.zanetucha83 - 24.12
19.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na szczescie nie mam problemow ze spaniem, do czasu hehe, tzn. do ostatniego miecha. a jak u was z seksem teraz? u mnie ok, checi wrocily:) maz caly happy;)
aniol, to gdzie teraz bedziesz mieszkac? przy przeprowadzkach zawsze jest duzo roboty, ale to przyjemna praca, bo na swoim i wszystko nowe, az chce sie sprzatac!:)

image

image

image
gdzie w gdyni jest molo? w redlowie czy orlowie? nie pamietam kiedy juz tam bylam, 100 lat temu, jak tam dojechac z gdanska i gdzie najlepiej zaparkowac? z gory dzieki dziewczyny, bo wiem ze was z gdyni sporo...

image

image

image
u mnie odnośnie seksu wciąż brak chęci :D ale może dlatego, że nie mam zgody ginki i się boję, jak będziemy na wizycie to się zapytamy, może pozwolenie odmieni moje myślenie ;)
molo jest w orłowie, my zawsze kolejne skrzyżowanie za klifem od strony Gdańska w prawo i do samego mola dojedziesz, jak byłam ostatnio to był tam parking...ale to było ładnych parę lat temu więc może niech ktoś inny się jeszcze wypowie, bo wyprowadzę Was :D w las ;)
ja sie przeprowadzam z wrzeszcza na maćki, troche roboty jest ale juz bliżej konca, w sobote mam nadzieje przewieziemy wszystkie graty.

A ja dalej nie mam ochoty na seks :(.
U nas tez w koncu ladnie sie zrobilo. I mam nadzieje, ze tak juz zostanie.
Pilnuje dzisiaj synka kolezanki w tym samym wieku, co jest Oscar. Niestety nie dam rady z nimi dwoma wyjsc, ale jak tylko po niego przyjdzie, to uciekamy na dwor :).
Molo jest w Orłowie , można dojechać skrecając ulica w dół naprzeciwko CH Klif , badz też jedo skrzyzowanie dalej w strone Gdyni! Jest duzy nowy parking!
no to na molo w Orłowie jeszcze bym dojechała :D:D:D Biedronka to witaj w klubie, ale jeszcze to sobie odbijemy :) Poza tym ja mam strasznie duży brzuch i mój mąż trochę się go boi znaczy przydusić, a nawet rękę na nim położyć;) Kochane spadam na leżaczek, u nas lato:)
dzieki dziewczyny, w niedziele sobie pojedziemy na to molo bo jutro odpada, moj maz idzie do pracy...
szkoda fiffi ze nie jestes z gdanska, moglybysmy sie spotkac i pogadac, bo tez widze siedzisz w domu tylko z dziecmi, a mnie brakuje kogos na pogaduchy, po irlandii jakos znajomi maja malo czasu, kazdy sobie...

image

image

image
mrenda,ja będę w Gdańsku cały dzień we wtorek na warsztatach bobowity.Tak to bardzo rzadko tam bywam,mieszkam pod Gdynią.
Wczoraj przez 5 godz.w galerii szukałam sukienki,ale albo bardzo drogie albo za ciasne w brzuszku.Jestem załamana:(
Dzisiaj jade do dwóch sklepów ciążowych w Gdyni.

A własnie gdzie jest w Gdańsku plac dominikański?Czy jest to nie daleko od długiej?Bo jest tam sklep ciążowy i jak będę chcialam tam pójsc.

Czy używacie pasów ciążowych?
Jak one się sparwdzają?Ja chodzilam zimą w zeszłych ciążach i nie używałam tego.
Bardzo podobają mi się te z nadrukiem,ale są drogie myślałam żeby kupic tańszy na allegro i sobie coś wyszyc.
hej Mamusie,żyjecie?
Dzisiaj byłam na hali targowej w Gdyni,jest tam jeden sklep ciążowy.Niestety jestem zbyt wybredna bo nadal nie mam sukienki,a mój brzuszek teraz powoli wyskakuje.
No dobra idę robic sernik na zimno,bo Was nie ma :(
hej fiffi, widac kto siedzi w domu hehe, a tak wszystkie gdzies wcielo;) ale pogoda taka wiec sie nie dziwie...pewnie ci chodzi o hale targowa na placu dominikanskim, bo tam chyba jest sklep ciazowy. od dlugiej to rzut beretem.jak wchodzisz na dluga to skrecasz w pierwsza w lewo i caly czas prosto, jakbys szla do wielkiego mlyna i po prawej bedzie nowo wyremontowana hala z czerwonej cegly. zreszta w mlynie chyba tez jest jakis ciazowy sklep, nawet u mnie na przymorzu w alfie tez jest.
chetnie bym sie z toba spotkala we wtorek ale akurat maz pracuje na druga zmiane od 12 do 20, takze kicha, bede uziemiona. a ty do ktorej masz te warsztaty?

image

image

image
a co do pasow to sobie zakupilam dwa zwykle w lidlu i mam zamiar ich uzywac. w dwoch poprzednich ciazach nie mialam tego wynalazku, ale teraz skorzystam, zeby nie kupowac za duzo ciazowych ciuchow.

image

image

image
mnie juz zostaly tylko jedne jeansy, reszta jest juz za mala:/ mam zamiar chodzic w leginsach cala ciaze..
Witam dziewczynki po wypoczynku w górach. Tyle napisałyście, że musiałam nadrobić zaległości.
U mnie po staremu tzn. ruchów jeszcze nie czuję, w połowę ciuchów się nie mieszczę i widać już mały brzuszek:)
Pod koniec czerwca dowiem sie kto mieszka w brzuszku.

Basieniak gratuluję poznania płci fasolki. Może uwierzysz lub nie ale mój mąż również typował imię Weronika jeśli będzie dziewczynka. Zobaczymy?
ja mam nadzieje ze pod koniec czerwca tez juz bede wiedziala kogo miec bedziemy
mrenda,ja już na dzisiaj się nachodziłam po sklepach,teraz dzieci zjedzą kolację,mycie i spanie a ja trochę odpoczynku :)
Też nie używałam wcześniej pasów,teraz bardzo mi się podobają,ale z czym je nosic.Ja za getrami nie przepadam,wole sukienki i spódnice.
We wtorek jestem od 9 do 17tej.Dzięki za info o tej hali,chcę się tam wybrac.Na Przymorzu w Alfacentrum jest sklep happymum fajne ciuchy byłam ostatnio na warsztatach modnejmamy i tam wszystkie oglądałam minus trochę drogie.

Apetyt w upale mam mniejszy jem tylko wciąż sałatę,mam nadzieję że nie natrafię na tę z Hiszpanii :/

Sernik lodowy już w zamrażalce,robię pierwszy raz mam nadzieję,że się uda.
kati:),kasiaka-ja także będę wiedziec pod koniec czerwca,jak narazie niby boy.A jakie są wasze przeczucia?
Ja trochę się nakręciłam na synka,więc mam obawę,że mogę się rozczarowac,ale zobaczymy już wkrótce.
ja od poczatku czuje ze bedzie chlopak...ale wolalabym dziewczynke:)
ale z drugiej strony to i to fajnie miec wiec w sumie mi to obojetnie..tylko zeby zdrowe bylo:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry