Widok

MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWO-WRZEŚNIOWE 2010 cz. 30

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nyzosia urodziła Helkę :)) 4100 g żywej wagi i 52 cm wzrostu :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam 10kg na plusie i chyba w ciągu paru dni już nie przytyję ;)

już coraz bardziej nie mogę się doczekać aż będę miała moja Małą przy sobie...pomału łapie mnie jakaś depresja chyba
czyzby naszly mnie dolegliwosci 9 miesiaca - jakies bole w dole brzucha a mialo byc tak pieknie :D . Ciekawe co u panny z mokra głową, bo dzis sie chyba nie odzywala.

Przyszla mamo tak jak napisalas już w przyszlym tyg bedzie mieć mała przy sobie, więc nie ma co się dolować, korzystaj z tego piknego czasu ciazy jeszcze :P Ja wczoraj do meza mowie, ze jak urodze to juz nie bedzie tak fajnie, juz nie bedzie mnie wyreczal w noszeniu zakupow itepe hehe
No wlasnie ja tez sobie nie wyobrazam noszenia Malucha jesienia i zima w chuscie wiec narazie daruje sobie ten zakup:)
Mi jakos od paru dni niezbyt wygodnie sie jezdzi samochodem, nie moge sie jakos dobrze ulozyc i bola mnie plecy:P Chyba musze ograniczac wojaże:)
Do dziewczyn ktore juz karmia i uzywaja laktatorow: jaki polecacie?
Nie wiem czy u mnie coś się ruszyło. Powiedzcie mam tak jakby ból menstruacyjny co ok. 5-7 min i trwa 15 sekund. Powiedzcie jak mam rozpoznać, czy to może być skurcz. Nie wiem o co chodzi
Co ile mają być te skurcze i ile trwają i czy taki przychodzący ból menstruacyjny w dole brzucha to moze być to?
Aniaa ja mam Medela mini electric. Jak dla mnie super tylko trochę głośny ale nie wiem czy inne są bardziej ciche.

Ja w ciąży przytyłam 9-10kg. Jak wróciłam ze szpitala miałam jeszcze 1 kg na plus. A wczoraj miałam już ponad 1 na minus. Tak wiec szybko.

A co do wagi z usg to jak mnie przyjmowali do szpitala to obliczyli ze młoda wazy 4100. Potem siedziałam 2 tyg w szpitalu i młoda z taka waga sie urodziła wiec trochę zaważyli wagę. Tak wiec różnie może być:)
yecath stworzyła już nowy wątek :)
http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-LIPCOWO-SIERPNIOWO-WRZESNIOWE-2010-cz-31-t175648,1,16.html
kasiaka, a robi Ci się przy tym taki twardy brzuch? Ja jak miałam w szpitalu skurcze, to nie przypominało to bólu menstruacyjnego,ale pewnie to nie reguła

dziewczyny, nie przejmujcie się wagą, ja przytyłam 15kg w ciąży, a teraz ważę mniej niż przed. Brzuch jeszcze nie jest idealny, bo trochę za dużo skóry, ale jest płaski. Spokojnie wchodzę w spodnie z przed ciąży.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry