Widok
ehh a ja znowu będę marudzić....kolejna nieprzespana noc....myslałam że padne ze zmęczenia w końcu i zasne..a tu dupa...oczy jak 5zł....wstawanie co 10 min i to ciagłe parcie...dzisiaj z rańca miałam tą paskudną glukoze i myslałam że zwymiotuje...a pani pielegniarka nie pozwoliła mi cytryny wcisnąć grrrrr masakra jak ja się paskudnie czuje chlip chlip chlip
a dzisiaj po południu szkoła rodzenia...ciekawe jak ja am wysiedze :(
jak mi smutno...niech mnie ktoś przytuliiiii
a dzisiaj po południu szkoła rodzenia...ciekawe jak ja am wysiedze :(
jak mi smutno...niech mnie ktoś przytuliiiii
Te dawki też mnie zastanawiają, nie wiem od czego zależą - jedne z nas miały dawkę 75g, przy których trzeba siedzieć 2 godziny a inne miały dawkę 50g i siedziały godzinę ??
ja nawet nie zwróciłam na to uwagi, myślałam że jest jedna dawka a tu przy badaniu sie mnie pytają - dobrze, że miałam tą mniejszą dawkę
ja nawet nie zwróciłam na to uwagi, myślałam że jest jedna dawka a tu przy badaniu sie mnie pytają - dobrze, że miałam tą mniejszą dawkę
Agata, spokojnie, jeśli masz powyżej normy to do wizyty uważaj z cukrem, nie tylko takim do herbaty czy kawy, ale też np. z owocami bo mają dużo cukru niektóre. Poczytaj w necie o diecie dla cukrzyków. Może twoja lekarka wyśle cię do poradni dla ciężarnych cukrzyków...pielęgniarek nie słuchajcie, najważniejsze, co mówi lekarz!
my w sobotę skręciliśmy łóżeczko :)))))) co prawda mój M. upierał się wcześniej, że on sam skręci /dumny tatuś/ ale i tak wyszło na to, że był raczej moim pomocnikiem. A łóżeczko piękne, nie mogę się na nie napatrzeć. Tylko karuzelę co ją dostałam od kumpelki mam kurka za niską :((((((((
my w sobotę skręciliśmy łóżeczko :)))))) co prawda mój M. upierał się wcześniej, że on sam skręci /dumny tatuś/ ale i tak wyszło na to, że był raczej moim pomocnikiem. A łóżeczko piękne, nie mogę się na nie napatrzeć. Tylko karuzelę co ją dostałam od kumpelki mam kurka za niską :((((((((
Wchodzi się głównym wejściem od przystanków autobusowych (nie od pogotowia), idź korytarzem do końca na oddział położniczy, wykłady odbywają się po lewej stronie na patologi, w pierwszej salce.
Babeczki mają salkę otwartą i pytają się czy udajesz się na zajęcia, także na pewno Cię zgarną z korytarza.
Dobrze, że masz dziś te spotkanie - spytaj się ich o Twój wynik glukozy, może będą wiedziały czy to już powód do zmartwień
Babeczki mają salkę otwartą i pytają się czy udajesz się na zajęcia, także na pewno Cię zgarną z korytarza.
Dobrze, że masz dziś te spotkanie - spytaj się ich o Twój wynik glukozy, może będą wiedziały czy to już powód do zmartwień