Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wreszcie naskrobałam relację z naszego ślubu: http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=693629&c=1&k=11
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc:) ja też bardzo poproszę o namiary do fryzjerki:) martini215@wp.pl
Spokoooojnieee :-) Zawsze się coś urodzi, albo na sam koniec obcas się ułamie :P

http://www.fotobudeczki.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka podalabyś mi te namiary tez musze zrobić to w jednym tyg najlepiej Kasiur999@WP.pl
To dobrze .. bedziecie mieli czas dla siebie i odpoczynek aby sie odprężyć a nie potem latać na wariata i sie stresować nie potrzebne to.
trzymajcie sie ;)
Przygotowania idą całą parą- ślub we wrześniu :) Ostatnio kupiliśmy garnitur i wszystkie dodatki do niego. Zostało nam dobranie kwiatów, napoje i ciasto :) Boję się, że wszystko będziemy mieli załatwione wcześniej i ten ostatni miesiąc będzie się strasznie dłużył ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej hej, jak przygotowania? Co tu taka cisza? :)
My zamawialiśmy z Czernisa, ciasto było przepyszne, a z 13 kg tortu (było 110 osób) został jeden mały kawałek.
My liczyliśmy standardową blaszkę na 12 osób (Czernis ma większe blaszki, więc warto to ustalić z nimi wcześniej. My mieliśmy mały stres przed weselem, ale wszystko udało się odkręcić)
U mnie na ślubie śpiewał chór Music Everywhere! z Gdańska. Wszyscy goście byli zauroczeni całą ceremonią, którą swoim śpiewem upiększyli.

Dodatkowo, zaśpiewali kilka utworów rozrywkowych pod kościołem podczas składania życzeń.

Było niesamowicie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej, mi już minął ponad miesiąc od ślubu, ale z relacją czekam na zdjęcia od Naszego fotografa :)
Całym dniem jestem zachwycona, wszystko, włącznie z pogodą, się udało. Nie było nic co bym zmieniła lub co trzeba byłoby poprawić :)
Kto już po ślubie? jak wrażenia?
Chodzi Ci o kościół? My nie mamy, bo ślub jest w Katedrze, a tam jest organista. Nam wystarczą same organy. Miała być dziewczyna, która miała nam śpiewać, ale ostatecznie chyba rezygnujemy.
I jeszcze skąd zamawiacie ciasto i jak je przeliczacie?
dziewczyny czy macie oprawe muzyczna na slub ? ja wlasnie poszukuje
Macie namiary na szybką poradnię rodzinną?
To już za 6 dni! póltorej roku planowania minęło jak jeden dzień :)

Nie spodziewałam się, że czas przedślubny tak bardzo zbliża do siebie :)

Wszystko praktycznie już załatwione, teraz tylko dopiąc szczegóły, relaksować się i czekać na ten Wielki Dzień :)

Trzymajcie kciuki, żeby wszytsko się udało :)

A jak tam Wasze planowanie?
Polecam kursy weekendowe z nauk przedmałżeńskich (bez poradnictwa rodzinnego), są intensywne i ciekawie prowadzone, jest czas na refleksje, rozmowy, trochę warsztatowe zajęcia, parafia Joachima i Anny w Gdańsku Letnicy, prowadzone są przez małżeństwa i księdza. termin 15-17 kwietnia, 3-5 czerwca 2016. Zgłoszenia i bliższe informacje: e-mail: kurswczs@gmail.com koszt 180 zł od pary
Witam, jęsli nie macie jeszcze fotografa zapraszam do mnie.

http://www.fotomadeksza.pl/
My kurs mamy już zrobiony, robiliśmy w Chwaszczynie, 4 dni pod rząd, spotkanie ok 1h. Całkiem przyzwoicie, koszt 80 zł.

Namiary na poradnię mamy od księdza, muszę zadzwonić i się dowiedzieć o szczegóły. Zależy nam na szybkim załatwieniu sprawy, bo mój M pływający. No i mamy już dziecko, jesteśmy po cywilnym więc przeżyję bez termometru i kalendarzyka :D
poproszę namiary nulek-88@wp.pl
do góry