Widok

Ośrodek Adler/Zgorzałe

Wesele bez ogłoszeń Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z wesela w tym ośrodku? Nam wydaje się, że jest to fajne miejsce, ale nie mamy kompletnie żadnych informacji czy obsługa i jedzenie jest oki. Napiszcie coś proszę:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nic nie słyszał???
NIC A NIC??? MOŻE SIE KTOŚ JEDNAK ZNAJDZIE?
Może ktoś się jednak znajdzie???
hej, ja za dużo nie wiem. mam tam wesele w czerwcu. moi znajomi mieli w ostatnim czerwcu i generalnie sobie chwalili, a ci którzy uczestniczyli w zabawie też chwalili wystrój i inne aspekty. Może nikt więcej tu nie słyszał o tym ośrodku, nie zawsze znajdziesz informacje o każdym miejscu. pzdr

Niewiem jak teraz tam jest ale znam to miejsce bardzo dobrze sprzed kilku dobrych lat i jeśli chodzi o samo miejsce to mogę polecić w 100% - miejsce i okolica cudowna!!!! Z tego co zobaczylam na stronie internetowej poprawilo się dużo na korzyść więc myślę , że jeśli chodzi o organizację imprez powinno być ok czego życzę!!!!
Dziekuję. My mamy wesele 19.09.2009. Mam nadzieję że wszystko będzie oki
???
Hej Nikka 22 my tam bedzimy mieli wesele w czerwcu,podoba mi sie tam bardzo ale nie znam zadnych opinii.A na ile osob robicie wasze wesele?I skad wogole jestes?Szczerze mowiac myslalam ze nie ma wiecej takich co tak daleko od trojmiasta wesele chca robic :))

Ja jestem z Gdańska. Oboje z narzeczonym kochamy jeziora i lasy stąd to miejsce. Sala od razu wpadła nam w oko. No i możliwość noclegów dla gości to duży plus. My mamy we wrześniu na ok. 90 osób.
Do Ali: A wy na ile osób macie? Ślub będzie w kościele w Gdańsku? My mamy w kościele w Stężycy
jw :)
jw:)
hej nikka 22, my planujemy na ok 100 osob,ale zobaczymy ile sie wykruszy i ile w rezultacie zostanie.Slub mamy w kosciele w Gdansku,wam z ta Stezyca pewnie duzo bedzie wygodniej.A organizujecie jakis transport dla gości do Stezycy z Gdanska?Robicie poprawiny?

Hej, zastanawiamy się nad aukokarem...no ale zobaczymy bo i tak większość gości chyba będzie samochodem. Poprawiny będą :) Wybraliśmy godzinę wstępną 13-17
no my raczej tez autokar,bo pomimo tego ze wiekszosc bedzie samochodami to wolalabym miec pewnosc ze wszyscy spokojnie dotra na miejsce bez nerwow ze gdzies sie nie zmieszcza.Nie wiem tylko jak z domkami,ile ich wynajac,bo wlasciciele osrodka chcieli zeby juz w marcu dac im znac ile chcemy,a ja mysle ze to troche za szybko zeby kazdego sie pytac czy zostanie na noc czy nie.My mamy ślub w czerwcu :)

My robimy tak: dla części gości, tych raczej pewnych rezerwujemy my. A pozostali dostaną informację że mogą sobie wynająć. U mnie większość gości będzie z kaszub więc pewnie część będzie wracać do siebie do domu
HOP :)
a jak z dekoracja sali?sami bedziecie ja dekorowac czy zostawiacie to wlascicielom osrodka?

sama nie wiem. chciałabym zobaczyć wcześniej jak ta ich dekoracja wygląda i ewentualnie dołożyć coś swojego jak zajdzie taka potrzeba
do góry