Widok

Praca w Vectra Gdynia - opinie

Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w firmie Vectra w Gdyni na stanowisku Konsultant ds. Obsługi Klientów w Centrum Telemarketingu? Pracę mam zacząć już niebawem ale mam wiele obaw. Bardzo proszę o szczere opinie na temat tej firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Umowa zlecenie to przecież śmieciówka, tyłek nią możesz podetrzeć.

Niezbyt.

Jak jest z wypowiedzeniem? Czy trzeba jeszcze zgodnie z umowa te dwa tygodnie pracować? Dostałem lepsza ofertę pracy i chciałbym zacząć juz pd następnego tygodnia

tak , i trzeba przejść etapy i uczenie się 20 stronicowej książeczki , koleżanka mi to pokazywała jak mieli ją wziąśc ale nie wzieli

co się robi w dziale obsługi reklamacji i korespondencji? To praca typowo na słuchawce? Czy odpisywanie na maile i czasem dzwonienie?
Na pewno nie na dziale obsługi ogólnej, tam liderem jest jakaś kretynka co sama nie pojęcia o tym co się dzieje w tej firmie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha potwierdzam, Emil złoty pracownik! Na kierasa na wycha niech rekrutuje :)
Na dziale polaczen przychodzacych. Jest spoko jak jestes dobrym sprzedawca to fiata 126 lub poloneza sobie kupisz na wyplate.Sporo imigrantow tu pracuje z Elblaga.Podobno w Elblagu wisza plakaty ze Vectra szuka ukraincow.Ludzie z Elblaga podaja sie za ukraincow a osoby rekrutujace naiwnie daja sie nabrac.Jezeli chodzi o awanse.to ciezko jest tu taki Emil zloty chlopiec.Super sprzedawca chodzacy talent pracuje w pocie czola z wszelkimi przeciwnosciami losu.Kazdy tu wie ze awans powinien byc mu pisany .Chlopaka kierownictwo nie docenia a szkoda bo powinien byc dyrektorem sprzedazy a zrobil by porzadek.Nie dbaja tu o ukraincow z Elblaga. Sama praca jest wporzo ale musisz umiec sprzedawac a wtedy kupisz sobie wszystko do nowego malucha
Zarobić kasę da się, 6,5 h dziennie cały dzień wolny, moj lider był spoko.
Zwolniłem się ponieważ, w jechać do mnie do domu a mieszkalem w gdansku tylko tymczasowo.
Gruby udaje kierownika a w rzeczywistosci nic nie wie tylko siedzi na kompie o oglada filmy przez co przeszkadza w pracy nam tym ,którzy muszą się nieco natrudzic aby zarobic na chleb.
Ciagle ściemnia i myśli ,ze ja głupi jestem i nabiore sie na jego historyjki.

Co do wyplat to jakas masakra..ciagle cos sie nie zgadza i raz daja tyle a kolejnego dnia znow zmieniaja i zabieraja.
Tam nie idzie sie niczego doliczyc chyba ze podstawy za przepracowane godziny. Jeżelu chodzi o kase to da sie zarobic nawet dużo ale czy warto się męczyć ?

Brud smrod ...nasza sala wyglada gorzej niz akademik po imprezie...wszedzie kubki, brudna wykladzina, zapchany kibel ktory sie wylewa ,ciagle zamkniete toalety.

ODRADZAM!!!
no, ale większość z Was pisze o pracy na sprzedaży. Obsługa nie ma takich problemów z formatkami - tam nie wyliczają prowizji, bo nie ma z czego, zarobki są uzależnione od wyrobionej liczby godzin... nie wiem czy coś się zmieniło, ale ja miałam około 9 zł na godzinę. Pracowałam tam rok i było spoko. Pracę można na pewno polecić studentom, bo mają mniej kasy odciąganej z wypłaty. :D
teraz juz dają 7 zl/h brutto oczywiscie...
Zarobki to 8zł/h więc jak sobie odliczysz podatek to zostaje jakieś 5zł + prowizja, która nie będę ukrywać może być wysoka.

Pracowałem w Vectrze i moje zarobki wynosiły 3,5 - 5tys, zarobki spadły jak prezesi poobcinali pensje w maju i spadły do ok 3tys ale jak na 6h pracy jest dobrze. Wydaje się super, ale żebby mieć taką kasę trzeba zatracić sumienie, tutaj sprzedaż ma z prawdziwą sprzedażą niewiele wspólnego, praca polega na wciskaniu nieświadomym dziadkom internetów chociaż nie mają komputerów.. Straszne jest to, że lderzy chwalą takie zachowanie. Ciąle slyszysz tylko "więcej i wiecej" tyczy się to oczywiście wyników. Wszechobecny wyścig szczurów - wyniki publicznie pokazywane, najsłabsi zaznaczani na czerwono. Jak lubbisz taką atmosfere to praca dla Ciebie. NIE POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ile w vectrze obecnie płacą na h?bo zostałam zaproszona na rozmowę,ale mam możliwość pracowania gdzie indziej i chcę się dowiedzięć czy w vectrze warto
Zgadzam się z Kacprem, tylko że ja JESZCZE pracuję. Błędy w formatkach to pikuś. Najlepsze to jest to, że te błędy są z winy osób które podliczają miesięczny bilans a na kolejną formatkę oczywiśie z jeszcze mniejsza kwotą czeka się cały kolejny miesiąc. Szkoda życia, nerwów i zdrowia. Ciągle każdy na siebie donosi, obgaduje. Atmosfera jest OKROPNA.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
odradzam, wczoraj zlozylem wypowiedzenie.. cala firma - to jedna wielka zenada.. wyplate za maj otrzymalem w lipcu i zle byla policzona.. Oczywiscie na moja niekorzysc i formatke czyli wyplate dostane dopiero przy kolejnej wyplacie.. czyt. za miesiac... Nie szanuja pracownikow, cisnienie na sprzedaz , odradzam !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale z 1600 na reke na tym stanowisku bedzie, czy nie?
8 zł/h ? No rewelacja! Ludzie oszaleliście? Godności nie macie? Zgadzacie się wszyscy na chore stawki a potem każdy utyskuje. Przemyślcie to. Ja owszem zarabiam mniej, bo 3,20 zł ale na minutę. A jak bym się postarał to i 5 zł na minutę by się udało.
To zależy ile oczekujesz - umowa zlecenie, nie wiem jak obecnie z wynagrodzeniem, ale kokosów tam nie zarobisz. Jak jesteś studentem to na piwo będzie, utrzymać rodzinę już gorzej. Ale nie zniechęcam - może się coś zmieniło.
a ktoś może coś powiedziec o pracy w dziale zaopatrzenia?
Pojawiło się ogłoszenie, ogólnie moja branża, ale jak czytam wasze komentarze to głęboko się zastanawiam heheh

Inne tematy z forum Hydepark

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

GODZINA ŁASKI (7 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Grajdołki (35 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry