Widok

Rekrutacja do przedszkola- problem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapisywałam dzisiaj dziecko do przedszkola i przez moje roztargnienie nie spisałam sobie loginu, część pamiętam ale nie wiem jaka cyfra. Druga sprawa to nie dostałam potwierdzenia rejestracji dziecka i teraz nie wiem czy zrobiłam literówkę w mailu czy przychodzi po czasie informacja.
Czy u was mail przyszedł zaraz po zakończeniu rejestracji?
Jutro podejde do przedszkola, aby to wyjasnic, bo taka jest informacja w przypadku problemu z loginem.
Teraz jestem zła na siebie, że taka ze mnie roztargniona i...a :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam dokładnie tak samo. Czekam już ponad 10 min na maila.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie dostałam maila, pojawił się wniosek do wydruku i tyle :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, tylko ja zamiast zapisać sobie ten wniosek do wydruku. To zakończyłam, a teraz nie mogę się zalogować bo nie znam pełnego loginu. No nic nie poradzę i tak muszę podejść do przedszkola. Jestem tylko zła na siebie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To samo jest z przywracaniem hasła, bo myślałam że dostanę razem z loginem w wiadomości, wpisuje maila i niby wszystko zostało na nie go wysłane, a tu nic nie ma nawet w spamie.

A próbowałaś odzyskać przy pomocy opcji nie pamiętam hasła? Tam trzeba podać maila, może login też podeślą :)

No właśnie tak pomyślałam i zrobiłam, ale też czekam na maila i go nie ma.

Ja sobie zapisałam login i hasło, no i od razu wydrukowałam wniosek, potem wcisnęłam zakończ. Kandydature zgłaszałam po 9 i potwierdzenia na maila nie dostałam...ale tak jak pisałam wniosek mam, zalogować się mogę.
Myślę, ze te maile zejdą niebawem, system nie wyrabia z przesyłaniem potwierdzeń ...

Zawsze są problemy z logowaniem po rejestracji. W poprzednich latach też tak było.

Dzięki za odpowiedzi. Tak czy tak trzeba się zgłosić do przedszkola, może wydrukują mi to na miejscu i nie będę musiała 2x tam jeździć. Tylko głupio mi, że będę musiała głowę tym babeczka zawracac, bo zrobiłam gafe ;)

A ja mam problem z wydrukowaniem wniosku. Jest tylko napis: wniosek niezweryfikowany. Nigdzie nie ma 'hasła' wydrukuj.

Musisz wejść we wniosek i tam jest możliwość edycji i wydrukowania. Teraz do końca nie pamiętam szczegółów, bo już złożony ale jest ta opcja. Ostatecznie podejdź do przedszkola pierwszego wyboru i tam pomogą. Pamietaj, żeby mieć oświadczenie o zamieszkaniu i jeśli oboje rodziców jest pracujących to zaświadczenia o zatrudnieniu

Jest, jest.
Jak się zalogujesz po lewej str masz menu, z którego wybierasz opcję "wniosek" i tam mozesz edytować dane lub kliknąć ostatnią opcję "złóż wniosek" i z tamtąd się go drukuje.

Dzięki wielkie! Nie pomyślałam, zeby sprawdzić pod "złóż wniosek" ;)

A przy okazji... załącznik o zamieszkaniu to wydaje mi się, że tylko dla tych co nie mieszkają pod adresem zameldowania. Dobrze myślę, prawda?

I zaświadczenie o zatrudnieniu od razu mam mieć ze sobą? Jest napisane, żeby zabrać odpowiednie załączniki, a nie ma załącznika dotyczącego pracy.
Może głupio pytam ale najszybciej zaświadczenie o zatrudnieniu dostanę w następny poniedziałek, a wniosek do przedszkola trzeba najpóźniej w czwartek dostarczyć.

Tak, zaświadczenie o zamieszkaniu jeśli jest inny adres niż w dowodzie.
Załączniki wszystkie trzeba złożyć razem ze wnioskiem inaczej kryterium nie będzie brane pod uwagę. Musiałabyś poprosic o przyspieszenie tego zaświadczenia, to naprawdę jest chwila moment, zeby wystawić. Ja dostałam od ręki, a nawet jeśli firma wtsyła z centrali to poleconym najpóźniej w środę powinnaś go mieć...

No i właśnie zaświadczenie z zakładu pracy jest tym "załącznikiem" potwierdzającym kryterium o pracujacych rodzicach.

Wnioski można dostarczać do 15 marca do godziny 15.

Ile jest wolnych miejsc dla trzylatkow przymorze?

Login to: pierwsza litera imienia (mała litera) + nazwisko (małe litery, bez polskich znaków) + nr przedszkola pierwszego wyboru.
Login przychodzi też na maila z adresu: gpe.apps@edu.gdansk.pl

za mało :( przynajmniej w bardziej uczęszczanych dzielnicach. najlepiej zadzwonić bezpośrednio do przedszkola, które Państwa interesuje i spytać ile tworzą grup dla 3-latków. Tam gdzie ja się dowiadywałam powstaje: jedna grupa - Damroki, 1,5 grupy - Burgaska.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry