Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Troszkę niżej i tak jakby boli całe podbrzusze, a przed @ albo owu przeważnie bolała któraś strona :) boli np jak siedze nogi mam zdecydowanie wyżej i naciskam na brzuch :)
ja miałam lżejszy niż przed/podczas miesiączki i chwilę był, a potem zanikał i znów się pojawiał:D
Olcia gratulacje:)

Jaki ten ból podbrzusza jest? Taki jak przed/podczas miesiączki?
to są takie lekkie kłucia i czuję się jakbym wzdęta była :) już się nie mogę doczekać... :D
Olcia u mnie 10 dni po terminie miesiączki już serduszko biło :))) Będziemy czekać na info jutro, a jak mocno Cię pobolewa podbrzusze to możesz wziąć nospe
Melduję się po pracy :) Diś w pracy nie myślałam o niczym innym :P obdzwoniłam wszystkich lekarzy i nikt nie miał już miejsc (albo nie chciał mnie przyjąć) ;) ale udało mi sie umówić na jutro także już się nię mogę doczekać...ogólnie to mam silne mdłości i bóle w dolnej części brzucha, no i nie mogę dotknąć piersi, także chyba jutro nie może wyjść inaczej :D :D jutro po wszystkim obiecuję założyć nowy wątek :)
2 maja melduje sie tu :),mam wolne,ale jutro juz na impreze smigam rodzinna-50lecie slubu dziadkow :).Szlag by trafil,z powodu pracy musialam wizyte przelopzyc na 10 maja a nie 4 :(.I nici ,mialam byc ok 10dc,a tak bede pewnie w ok 16 dc.Musze sie pochwalic-dostalam przedluzenie umowy o prace-tylko na rok...ale cos juz jest :).Ktora ma chec priw klikac na gadulcu??5721369
eee tam w dzisiejszych czasach wiele kobiet decyduje sie na pozne macierzyństwo wiec spoczko...ja 27 w tym roku
no ja też z tych starszych, mam 34 lata w grudniu
walerka dziekujemy!! pozdrowienia dla Ciebie i Julci :) nei lubię chrapania ale za takie chrapanie to bym wszystko oddała :D :D
dziewczyny nie zalamujcie sie ja mam 36 i fasolka wlasnie chrapie kolo mnie, troche z problemami ale sie udalo. 30 to jeszcze mlody wiek
ja będę
AAAAAA!!!!!!!!!!!! Olcia gratuluje!! ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oj zazdroszcze Wam dziewczynki ale tak pozytywnie
Basieniak, dzieki za pocieszenie :-) w sumie ja 32 skoncze dopiero za ponad 5 miesiecy wiec mam szanse ze zaskocze majac jeszcze 31 :DDDD
my nigdzie nie wyjezdzamy, ale 2ego mam wolne :)
makuszka - ja bedę
dziś szef dzwonił (bo ja teraz na chorobowym do pt), żeby sie upewnić, ze przyjdę
akurat kaszląco chrypiąca odebrałam i się "zgarbił"
ale powiedziałam, że przyjdę - osobiście lubię pracować w takie dni, bo nikt nie dzwoni, bo wszyscy myślą,ze mamy wolne i mogę wtedy nadrobić... a ponoć mam co nadrabiać:(
Makuszka ale staraliśmy chwilę przed moją 30 i nam się udało więc Wam około 30 też się uda:))) ja tylko tak pocieszyć chciałam :)
WOOOoooOOOw gratulacje dla kolejnej zafasolkowanej !!! cudowna wiadomość !! Zdrówka życze
Basieniak Ty sie nie liczysz - jestes zafasolkowana :-))))
Dziewczeta, jakie plany macie na majowke? Czy wogole ktos bedzie ze mna w pracy (na forum) 2 maja?
dziewczyny, może to głupio zabrzmi, ale pocieszyłyście mnie...:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry