Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
makuszka a długo się już staracie??
Gosik, ja juz mezowi powiedzialam - a niech wszyscy na raz zaczna rodzic! lozek w szpitalach im zabraknie! :-P
hehehe nooooo co będzie komu pracować na nasze emerytury :P zartuje :)
bylebyśmy my na szpitalnym korytarzu nie rodziły :P
teraz bylo do 3x sztuka :-) a wyszla z tego du.... (same zrymujcie).
trudno, ryczec tym razem niebede, wciagne se czekoladke i bede uchachana
spoko Gosik, wszyscy urodza, zdaza zmienic posciel na swieza i z otwartymi ramionami beda na nas czekac! A Wy juz dlugo?
my to nawet nie do 3 x sztuka...dopiero 1 m-c, teraz mam drugi cykl ale dopadła mnie infekcja pęcherza więc kicha...przymusowy m-c przerwy ale po @ zaczynamy znowu :)

Właśnie za namową dziewczyn z wątku ogladałam testy owulacyjne na allegro..rozważam zakup..używałaś może??
łeeee Gosik to Ty sie jeszcze nie masz co lamac po pierwszym razie.
wogole testow nie bralam pod uwage. Stosuje NPR i wg temp i sluzu wiem kiedy jest ten czas "wysokiego ryzyka" :-D
Ide do domu dziewczeta, do jutra, pa
hehe ja trochę leniwa jestem na mierzenie temp :) a śluz to też wiem bo się obserwuję :) pi razy oko :P
no dlatego ja narazie na luziku ale wiesz latka lecą :P im prędzej tym lepiej :) mam nadzieję, że jakoś do lata mi się uda to mielibyśmy wiosennego bobaska ;) i fajna pogoda na macierzyński :P ale jak wyjdzie inaczej to też będzie git już taka wybredna nie będę żeby czekać na następne wiosny :P
Mysle AGniuszka, ze jednak z wiekiem to Ciebie pobije ;) i u mnie w rodzinie byłabym pierwsza jakby sie udało ;)

A póki co oficjalnie sie nie staramy, bo obnizam moją prl i mamy wielki znak zapytania co z pracą męża i dopiero w czerwcu/lipcu sie dowiemy... ale jestem z Wami bo ja juz bym baaaardzo chciała :)
ja mam 23 i troche;D
Makuszka Ty to jesteś mocna ! :)
do juterka! ja też za 5 min wychodzę :)
łeeeee Agniuszka no nie przesadzaj :P ja myślałam, że masz z
18-cie :P :) wcale pierwszej młodości to Ty nie jesteś ;) ;)
czas na szaleństwa minął :P :)
a nulka wiem , ze Ty tez mój rocznik jesteś:)
Rocznik może tak, ale ja z czerwca ;)

I ja bede bardziej wybredna niz gosik_sz bo baaardzo chciałabym dzidzie na wiosne (najlepiej na kwiecien/maj) wiec jak w tym roku sie nie uda, to bedziemy probować za rok ;)
fiu fiu ale zmarszczki mimiczne mam;D żaaartuje

Ok dziewczęta 3 min i mykam do dom a właściwie do Władka mąż mnie zabiera na zapiekanke :):)taka pogoda
Miłego popołudnia :)
nulka faktycznie masz jeszcze chwilkę czasu w przeciwieństwie do mnie :) jakbym miała "więcej czasu" też pewno bym tak się starała :)
ok Dziewczęta Mąż podjechał bryką :D miłego popołudnia :)
Niby mam czas... zawsze tak myslalam, ze to bedzie fiku myku i juz... a pomimo mojego wieku, to wcale nie bedzie takie proste... najpierw wyszła u mnie torbiel ( która już sie wchłoneła) teraz wysoka prl... a jeszcze jestem obciążona cukrzyca po babciach której jeszcze nie mam, ale moze wyjsc w kazdej chwili ... wiec wole nie czekac za długo...
Nulka ja mam córcię z maja 2009 i w tym roku jesienią planuję zacząć starania o drugiego bobaska bo chcę też rodzić na ciepłą wiosnę/lato:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry