Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ.XLII

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczeta z wielka przyjemnoscia i radoscia zakladam nowy watek :)
mam andzieje, ze przyniesie Wam szczescie i ktoras z Was a najlepiej wszystkie po kolei bedziecie go zamykac :)

dwie rkeski pokazalymi sie rano w neidziele wielkanocna a wczorajsza beta wyszla 672 mIU/ml, wiec jest to jakis 3ci tydzien ;)

Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pamietam, pamietam ;)

ja mam o tyle dobrze, ze moj rpacodawca oplaca nam pakiety prywatnej opieki medycznej i bede mogla korzystac ze wszystkiego za darmo, nie ukrywam, ze bedzie to duzy plus bo sporo kasy zaoszczedzone..
makuszka jeszcze ja, jeszcze ja najstarsza!!! więc się nie martw :) ja poczekam na Ciebie ;)
gosik_sz dobra kobieto, dobrze ze jestes :-)
Hmmm może takie narzekanie "zostanę tu sama" działa :P W przypadku Tripgirl zadziałało heh.
Ile macie lat, że tak narzekacie?
skończone 31 :P leci 32 ... :)
no to narzekajmy Dziewczyny!!!! :)
ale jak czytam dziewczyny, że zaraz mają 30 i że już czas... to można się załamać... :)
gosik witaj w klubie, mi tez leci 32 wiosna
Hmmm, myślę, że do 35 jest oki, chyba że chce się wyrobić z czwórką dzieciorków. Ja mam 27, mąż 29 dopiero od niedawna zaczęliśmy myśleć o potomku.
ja tez 32
ulllallllaaaaa to zaraz mnie od gówniar wyzwiecie :P bo wychodzi na to że ja najjjjjmłodsza jestem
i zaraz polecą teksty"ty młoda jesteś,wyszalej sie,jeszcze masz czas" ;)
ja bym chciala 2 lub 3. Modle sie o blizniaki - jakby sie udalo to moge sie spokojnie starzec :-))))
no to super makuszka!!! nie jestem sama w pełnym znaczeniu tego słowa! :)
faktycznie lekarka też mi mówiła, że spoko mam jeszcze czas ale wiecie jak to jest nigdy nie wiadomo ile czasu zejdzie na tych staraniach... :)
tfu tfu wypluć oby jak najkrócej! :)
ja bym chciała na pewno 2 :) a jak wiecej to też dobrze :) Moi rodzice to z każdej ilości wnuków będą się cieszyć "jak gwizdki" :P :)
Agniuszka a ile Ty masz lat?? :) kwestia wyszalenia to indywidualna sprawa :) ja tam nigdy nie szalałam, nie każdy tego potrzebuje hehe :)
Makuszka a my nawet ślubowałyśmy w tym samym roku hehe :D jak wiele nas łączy :D ;)
a mnie dobilo to ze wszyscy - zaznaczam WSZYSCY - moi znajomi lub dziewczyny w rodzinie mojej i meza sa aktualnie w ciazy. A ja nie. Juz nie zdziwi mnie chyba jak jakis kuzyn powie ze on tez zaciazyl :-)))))))))))
Nie, dlaczego, jeśli czujesz, że to już czas i jesteś w pełni świadoma konsekwencji swojej decyzji to ja nie mam nic przeciwko.
Gosik - z tego co pamietam crodo robil nam zdjecia :-)
dokładnie :)
Ja też w rodzinie mam same kuzynki które właśnie urodziły albo w najbliższych miesiącach rodzą :/ "plaga" jakaś :) Oby i nas "dopadła" :)
tak tak u nas też Kordian!! :) (ja to sklerozę mam:P) no proszę to my znajomki jesteśmy ;) ale fajnie :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry