Widok
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=244845&c=1&k=160 nowy watek kobietki :)
Trzymam kciuki i czekam na nowy wątek ;D
Ja mam miseczkę d czasem - e a w ciąży i po urodzeniu nic mi nie urosły teraz stały się bardziej flakowate :( ale to nic strasznego :D
Czas ciąży jest super a narzekania w trakcje jej trwania są trwale w nią wpisane zawsze coś komuś dolega i przeszkadza czy to zimą czy latem. Moja siostra urodziła w styczniu i narzekała że nie może nigdzie wychodzić bo już się nie mieści w płaszcz ani w buty bo nogi też jej puchły ;p
Ja mam miseczkę d czasem - e a w ciąży i po urodzeniu nic mi nie urosły teraz stały się bardziej flakowate :( ale to nic strasznego :D
Czas ciąży jest super a narzekania w trakcje jej trwania są trwale w nią wpisane zawsze coś komuś dolega i przeszkadza czy to zimą czy latem. Moja siostra urodziła w styczniu i narzekała że nie może nigdzie wychodzić bo już się nie mieści w płaszcz ani w buty bo nogi też jej puchły ;p
cocolinka - dlatego ja też "celuję" ciążą w poród wiosenny...
złapię się przykładu Twojej siostry (mam kilka mniejszych ślicznych staniczków, kupowanych w czasach, kiedy to dawałam nabrać się paniom w sklepie, że "to zamiennik rozmiaru")
a ja w ciągu ostatniego miesiąca, porzadkujac swoją dietę (regularne posiłki, bez smażonego, bez słodyczy i napojów) straciłam blisko 4 kg:)
robię miejsce dla malucha;P
złapię się przykładu Twojej siostry (mam kilka mniejszych ślicznych staniczków, kupowanych w czasach, kiedy to dawałam nabrać się paniom w sklepie, że "to zamiennik rozmiaru")
a ja w ciągu ostatniego miesiąca, porzadkujac swoją dietę (regularne posiłki, bez smażonego, bez słodyczy i napojów) straciłam blisko 4 kg:)
robię miejsce dla malucha;P
wy mnie normalnie zestresujecie na maksa z tymi "dodatkami" do ciąży... i się zablokuję - zobaczycie
i to będzie Wasza wina!
bo:
1. senność (kurcze, ja już teraz ledwo co z łóżka wstaję)
2. puchnace nogi w upał (mam to gratis i bez ciąży)
no i teraz jeszcze ten powiększający się biust... ja mam kobitki rozmiar H... kurcze, te namioty już ciężko kupić...
cieszę się, że dziś będzie nowy wątek:):):)
i to będzie Wasza wina!
bo:
1. senność (kurcze, ja już teraz ledwo co z łóżka wstaję)
2. puchnace nogi w upał (mam to gratis i bez ciąży)
no i teraz jeszcze ten powiększający się biust... ja mam kobitki rozmiar H... kurcze, te namioty już ciężko kupić...
cieszę się, że dziś będzie nowy wątek:):):)
Teraz zastanawiam sie,gdzie najblizej zapisac sie do przychodni.Czy do Invikta,czy na aksamitna,i jeszcze rozwazam Kliniczna,i wojewodzki-tam gdzie sa poradnie k,oczywiscie w Gdansku.bo choc moze i fajn ata moja pani doktor-ale wszelkie pobory krwi na ujescisku-a to niezły kawalek tak przed praca...
Jedyne co fajne,to cycuchy rosna he he he ,jak tak dalej pojdzie to z "B" za krotki czas bede miec "C" he he staniki na styki :).Jutro jutro kochane moze nowy watek :),no ja to jestem taki przypadek,ze samej mi trudno pojac.Wiem jak zachodzi sie,ale :))))) ja nadal nie wiem i nie moge uwierzyc,ze to stalo sie:)
Cześć Dziewczynki :-) My też się staramy. Teraz przyszła @, a potem działamy :-) Kochane powiedzcie Mi chce sobie obliczyć na kalkulatorze owulki mniej więcej kiedy będzie i tak wogóle chciałam sie Was zapytać przed okresem mam takie ciemne-brązowawe upławy i potem np. na drugi dzień zaczyna Mi się krwawienie,albo nie raz mam tak,że rano upławy,a popołudniu już zaczyna się krwawienie. To czy te upławy w sytuacji gdy jest to rozbite na dwa dni liczy się pierwszy dzień okresu od dnia upławów,czy od momentu,gdy zaczyna się krwawienie?Będę wdzięczna za odpowiedzi :-) Trzeba dobrze się wstrzelić ;-))) I może zostaniecie e-ciotkami ;-)))