Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ. XLV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie ze zwyczajem zakładam nowy wątek. U mnie potwierdzony 5 tydzień ciaży:)
Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i nowego wątku.
Powodzenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=244845&c=1&k=160 nowy watek kobietki :)
Trzymam kciuki i czekam na nowy wątek ;D

Ja mam miseczkę d czasem - e a w ciąży i po urodzeniu nic mi nie urosły teraz stały się bardziej flakowate :( ale to nic strasznego :D

Czas ciąży jest super a narzekania w trakcje jej trwania są trwale w nią wpisane zawsze coś komuś dolega i przeszkadza czy to zimą czy latem. Moja siostra urodziła w styczniu i narzekała że nie może nigdzie wychodzić bo już się nie mieści w płaszcz ani w buty bo nogi też jej puchły ;p
Hej laski-czekam na nowy wątek.
Nogi opuchnięte, senność, bóle piersi-minimalnie sie powiększyły.. i chyba tyle :) Zobaczymy co dalej będzie.
cocolinka - dlatego ja też "celuję" ciążą w poród wiosenny...

złapię się przykładu Twojej siostry (mam kilka mniejszych ślicznych staniczków, kupowanych w czasach, kiedy to dawałam nabrać się paniom w sklepie, że "to zamiennik rozmiaru")

a ja w ciągu ostatniego miesiąca, porzadkujac swoją dietę (regularne posiłki, bez smażonego, bez słodyczy i napojów) straciłam blisko 4 kg:)
robię miejsce dla malucha;P
Aga dlatego ja nie chcę już rodzić w wakacje, w czerwcu już nie widziałam kostek i wyglądałam jak ludzi michelin czy jak to się tam pisze :P
a biust nie zawsze tak rośnie, mojej siostrze w ciąży zmalał co było dosyć dziwne ale dla niej wygodne bo też miała wcześniej duuuuuży biust :))
Madzia niestety nie kg też zostały :)

Oj czekamy na ten wątek czekamy :)
wy mnie normalnie zestresujecie na maksa z tymi "dodatkami" do ciąży... i się zablokuję - zobaczycie
i to będzie Wasza wina!

bo:
1. senność (kurcze, ja już teraz ledwo co z łóżka wstaję)
2. puchnace nogi w upał (mam to gratis i bez ciąży)
no i teraz jeszcze ten powiększający się biust... ja mam kobitki rozmiar H... kurcze, te namioty już ciężko kupić...

cieszę się, że dziś będzie nowy wątek:):):)
jezuuu Tekla, nigdy nikt tak się nie ociągał z założeniem nowego wątku. dziewczyny po wynikach bety juz zakładały.
zlituj sie...

no i SERDECZNE GRATULACJE :*
No "F" to uciecha dla meza he he he :),u mnie to by wtedy byly wieksze od glowy he he:),oj takich to chybe nie chce:),ale jakie beda takie beda nic mi do tego:)-sama natura:)
Cocolinka to fajnie,że Ci coś została po ciąży:) ja też bym była bardzo szczęśliwa jakby mi troszkę zostało hihih;)
ja miałam zawsze rozmiar małe "b" w ciąży mi urosły do "f" teraz noszę "d" i całkiem mi z tym dobrze :D
tekla jeszcze nie gratulowałam więc gratuluję i jakby co ściskam kciuki za jutrzejszą wizytę.

My na początku lipca lecimy do Anglii do siostry, takie jakby wakacje :))
Teraz zastanawiam sie,gdzie najblizej zapisac sie do przychodni.Czy do Invikta,czy na aksamitna,i jeszcze rozwazam Kliniczna,i wojewodzki-tam gdzie sa poradnie k,oczywiscie w Gdansku.bo choc moze i fajn ata moja pani doktor-ale wszelkie pobory krwi na ujescisku-a to niezły kawalek tak przed praca...
Jedyne co fajne,to cycuchy rosna he he he ,jak tak dalej pojdzie to z "B" za krotki czas bede miec "C" he he staniki na styki :).Jutro jutro kochane moze nowy watek :),no ja to jestem taki przypadek,ze samej mi trudno pojac.Wiem jak zachodzi sie,ale :))))) ja nadal nie wiem i nie moge uwierzyc,ze to stalo sie:)
tekla super!!!!:)
Tekla beta po prostu SUPERAŚNA !!!!!!! Brawo :)
pierwszy dzień miesiączki to pierwszy dzień krwawienia, plamienia zaliczamy do poprzedniego cyklu - powodzenia :)))
tekla - ściskam cię gorąco i piję (kefirek) za jutrzejszy wątek!!!!

jesteś najlepszym przykładem na to, że nie ma "beznadziejnych" przypadków:):):)

teraz nic, wszystkie bedą się umawiać na trudne badania;P
Cześć Dziewczynki :-) My też się staramy. Teraz przyszła @, a potem działamy :-) Kochane powiedzcie Mi chce sobie obliczyć na kalkulatorze owulki mniej więcej kiedy będzie i tak wogóle chciałam sie Was zapytać przed okresem mam takie ciemne-brązowawe upławy i potem np. na drugi dzień zaczyna Mi się krwawienie,albo nie raz mam tak,że rano upławy,a popołudniu już zaczyna się krwawienie. To czy te upławy w sytuacji gdy jest to rozbite na dwa dni liczy się pierwszy dzień okresu od dnia upławów,czy od momentu,gdy zaczyna się krwawienie?Będę wdzięczna za odpowiedzi :-) Trzeba dobrze się wstrzelić ;-))) I może zostaniecie e-ciotkami ;-)))
Jutro na 9.30 mam wizyte u gin,wiec moze ok 12 godz bedzie juz nowy watek :))))))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry