Widok
Staraczki:
Agniuszka od marca 2011 r.
Asiunia od sierpnia 2009 r.
Cocolinka od maja 2011 r.
loca-daga od maja 2011 r.
makarena1 od września 2010 r.
loca mam nadzieję że Ty, ja już jednego malucha mam, poza tym zaczęłam się zastanawiać czy to dobry pomysł z drugim dzidziusiem. Czy damy radę finansowo i do tego opieka nad dwójką brzdąców.
Agniuszka od marca 2011 r.
Asiunia od sierpnia 2009 r.
Cocolinka od maja 2011 r.
loca-daga od maja 2011 r.
makarena1 od września 2010 r.
loca mam nadzieję że Ty, ja już jednego malucha mam, poza tym zaczęłam się zastanawiać czy to dobry pomysł z drugim dzidziusiem. Czy damy radę finansowo i do tego opieka nad dwójką brzdąców.
ale cisza. czy przeoczylam nowy watek, czy cos mnie omineło?
tekla gratulacje :) nowy watek prosimy!
mi dzisiaj mama dala rade- mysl, ze nie chcesz byc w ciazy, bo ci nie zalezy, bo plany popsuje itp zle historie to napewno sie uda. no w tym miesiacu to napewno nie- chyba ze przywiozlam juz dzisziusia ze soba, ale chyba marne szanse :( w maju mam komunie mojego brata/chrzesniaka i bede musiala do polski jakos przyjechac- albo sama w ciazy, albo juz rozpakowana. takze moje plany musza jakos nabrac tempa realizacji lub wstrzymania... ah zobaczymy jak to bedzie, bo narazie to strasznie za mezem tesknie, a do tego synek chory.
tekla gratulacje :) nowy watek prosimy!
mi dzisiaj mama dala rade- mysl, ze nie chcesz byc w ciazy, bo ci nie zalezy, bo plany popsuje itp zle historie to napewno sie uda. no w tym miesiacu to napewno nie- chyba ze przywiozlam juz dzisziusia ze soba, ale chyba marne szanse :( w maju mam komunie mojego brata/chrzesniaka i bede musiala do polski jakos przyjechac- albo sama w ciazy, albo juz rozpakowana. takze moje plany musza jakos nabrac tempa realizacji lub wstrzymania... ah zobaczymy jak to bedzie, bo narazie to strasznie za mezem tesknie, a do tego synek chory.
no widzisz teraz już wiesz:) masz troskliwego męża, to dobrze:) mój też mi niedawno pobiegł do sklepu kupić blender żeby robić koktajle z owoców, pychotka, szczególnie w lato:) a jakie witaminki kupiłaś??? już łykasz??? ja brałam kwas foliowy jeszcze podczas starań, później gdy okazało się że jestem w ciąży kupiłam sobie femibion to witaminki i kwas foliowy w jednym, jest napisane że dla kobiet starających się i w ciąży więc zaczęłam brać, gdy powiedziałam to mojej gince to dostałam zje.... powiedziała że do 12 tygodnia pod żądnym pozorem żądnych witamin nie można łykać tylko sam kwas foliowy że za dużo witamin jest gorsze niż niedobór że później jakieś powikłania mogą być czy wady serduszka... powiedziała że po 12 tygodniu dopiero można mimo to że jest na opakowaniu napisane inaczej... więc na razie łykam tylko kwas foliowy.
Ja juz tez lepiej sie czuje,wzielam sie za sprzatanie:),mieszkanie lsni,okna pomyte,podłogi :)pranie.Normalnie jestem dumna z siebie.Teraz juz wiem dlaczego tak spac mi sie chcialo z 2 tyg temu,dlaczego czulam bole podbrzusza jak na @ a jednak nie przyszla:).Troszke poczytałam,za kilka tygodni bedzie to juz fasolka dopiero:),moze za 2:). Moj mi juz podsuwa koktajle z truskawek,zacznie mi soki warzywne serwowac,warzywa....Kupilam dzis witaminy dla kobiet w ciazy :),kupilam bluzke fajowa-ale juz mysla,by brzusio zmiescil sie:)