Widok

STARAJĄCE SIĘ CZ. XLV :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zgodnie ze zwyczajem zakładam nowy wątek. U mnie potwierdzony 5 tydzień ciaży:)
Życzę Wam wszystkim szybkiego zafasolkowania i nowego wątku.
Powodzenia!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może rzeczywiście jest tak, ze te liście mają działanie skurczowe...
a ktoś usłyszał maliny, zamiast liscie maliny (no bo co za różnica...) i tak poszła informacja powtarzana dalej bez zastanowienia się...

coś czuję, ze znów wątki się posypią...
w razie, jakbym nie wyrobiła się do pięćdziesiątego, to zaklepuję sześćiesiąty;P

a na forum widziałam, ze inna babeczka "zafasolkowała"...

wstaniale:):):)
mojego meza swiadek z dziewczyna tez zaczeli starania :)))
dzięki adziula:*

tekla i jak tam już po wizycie???

Agniuszka a może jednak...???:))))

Marti ja przez tydzień byłam mega chora ale piłam tylko herbatkę z cytrynką i miodem i jakoś mi przeszło:)))))
Na skurcze porodowe to właśnie herbatka z liści malin :D A zdrowotnie podczas przeziębienia sok z owoców malin.

Ja chcę już połowę miesiąca i dalej się starać a nie tak czekać...

No Aga B a Ty w końcu jak? Owu była mąż był no i...????

My o staraniach nikomu nie mówimy bo nie chcę słuchać ciągłych pytań i co i jak czy już? W pierwszą ciąże tak szybko zaszłam a teraz to nie jest tak hop siup.
Tekla co u Ciebie??? ile mamy czekać??? :)
gdybyś nie była w ciąży to pomyslałabym ze poszlaś się upić ze szczescia :P:P:P :))
Dziewczynki-jestem juz :).a wiec tak-po wizycie-lekarz nie mogla stwierdzic czy to juz ciaza na usg bo niby za szybko.Dala skier na bete,kazala 6czerwca zrobic,i 2 raz 8,a 9 na wizyte. Powiedziala,ze widzi cos endometrium 14mm,i ze tak jest przed @ i we wczesnej ciazy.Kupilam 2 test-i znowu 2 kreski :),poczekamy :).Prywatnie beta 33 na walowej.Moze zrobie szybciej :).
weronika u mnie to samo- jak zaczelismy starania o Mikołaja to udalo sie w pierwszym cyklu, az nie podejzewalismy, ze te wszytkie obiawy to ciaza. a teraz juz prawie 9 mcy i nic. ale tak jak napisalam w innym watku poczekamy jeszcze troche i moze znowu trafi nam sie wiosenno wakacyjny dzidzius :)
Tekla ja bym już robiła bete, ale jak testy wychodzą to jest dobrze :D:D:D
dokładnie, ja tez bym zrobiła jutro, w dzien dziecka ;) i poźniej w piatek :P
Tekla!!! ja juz gratuluje :):):) jak test znowu pozytywny... :)) inaczej byc nie moze :))
a co mnie sklonilo?Mialam okres 23kwietnia,owu 10 maja-i liczylam,ze 23-25maja dostane @ a tu jej brak do dzis :),wczoraj kupilam test-2 kreski,dzis kolejny... i 2 kreski. Bola mnie cycuszki :(,i tak jakos dziwnie brzuch,nabrzmiala sie czuje......
ehhhh.....pozytywnie zazdroszcze..... :)

moze i ja się wkrotce doczekam......
Tekla-To napewo jesteś:) Ja też taka nabrzmiała sie czułam i bardzo bolały mnie piersi-własnie w 3 tyg... Super... to czekam na kolejny wątek.

U mnie dziś masakra-w pracy duzo ludzi, potem bieg na zebranie córki, potem obiad , pranie -dopiero usiadłam na leżaku- gardło boli jak cholera- psikam sobie tantum verde i wziełam 2 tabl. do ssania septolete.... Mam cytrynę i miód i będę sie tym dzisiaj raczyć przez cały wieczór:) Oby przeszło ....
tekla jak dwa testy pozytywne, to na pewno jesteś:)))) super:)))) już niedługo nowy wątek:)))))
Oby,bo to normalnie cud nad Bałtykiem:),bo ja nie stad,z kuj -pom tu przyjechalam,od roku mieszkam tak w Gdańsku :),a czuje sie jak taki sflaczaly balon.... i bede lato z brzuchem,a byly plany plazowania i pieknej opalenizny :) a tu brzusio i nogi spuchniete :) beda.Na prawde,zycie plata figla :)-natura!!!!!!!Kto by sie spodziewal-bo ja nie :)
Tekla, zostajesz u tej gin ?? chcesz zeby ona Ci prowadziła ciaze?
Chyba przeniose sie,pracuje przeciez,a jechac pol Gdanska na badania??Np to beta-cieko mi,bo od 8-9.30. a ja jezdze na 6 do pracy:(,kombinacje wtedy
dała Ci skierowanie na bete ?? przeciez to i tak jest płatne badanie...

chociaz prolaktyna nie jest niby, a mi ona powiedziała, ze tylko prywatnie... zastanawiam sie czy nie isc do ogolnej po skierowanie...
Dziewczyny! wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :) obyśmy za rok miały komu robić prezenty z okazji tego dnia :)
No Kobitki abyśmy za rok miały problem jak świętować ten dzień z dziećmi :D

Lekarz ogólny nie może dać skierowania na prolaktynę bynajmniej kiedyś tak było jedynie ginekolog "państwowy"

Ja jestem z poza trójmiasta i chodziłam do ginekologa z NFZ, koszty tego wszystkiego są ogromne wizyty + badania = dobry wózek :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry