Widok
może rzeczywiście jest tak, ze te liście mają działanie skurczowe...
a ktoś usłyszał maliny, zamiast liscie maliny (no bo co za różnica...) i tak poszła informacja powtarzana dalej bez zastanowienia się...
coś czuję, ze znów wątki się posypią...
w razie, jakbym nie wyrobiła się do pięćdziesiątego, to zaklepuję sześćiesiąty;P
a na forum widziałam, ze inna babeczka "zafasolkowała"...
wstaniale:):):)
a ktoś usłyszał maliny, zamiast liscie maliny (no bo co za różnica...) i tak poszła informacja powtarzana dalej bez zastanowienia się...
coś czuję, ze znów wątki się posypią...
w razie, jakbym nie wyrobiła się do pięćdziesiątego, to zaklepuję sześćiesiąty;P
a na forum widziałam, ze inna babeczka "zafasolkowała"...
wstaniale:):):)
Na skurcze porodowe to właśnie herbatka z liści malin :D A zdrowotnie podczas przeziębienia sok z owoców malin.
Ja chcę już połowę miesiąca i dalej się starać a nie tak czekać...
No Aga B a Ty w końcu jak? Owu była mąż był no i...????
My o staraniach nikomu nie mówimy bo nie chcę słuchać ciągłych pytań i co i jak czy już? W pierwszą ciąże tak szybko zaszłam a teraz to nie jest tak hop siup.
Ja chcę już połowę miesiąca i dalej się starać a nie tak czekać...
No Aga B a Ty w końcu jak? Owu była mąż był no i...????
My o staraniach nikomu nie mówimy bo nie chcę słuchać ciągłych pytań i co i jak czy już? W pierwszą ciąże tak szybko zaszłam a teraz to nie jest tak hop siup.
Dziewczynki-jestem juz :).a wiec tak-po wizycie-lekarz nie mogla stwierdzic czy to juz ciaza na usg bo niby za szybko.Dala skier na bete,kazala 6czerwca zrobic,i 2 raz 8,a 9 na wizyte. Powiedziala,ze widzi cos endometrium 14mm,i ze tak jest przed @ i we wczesnej ciazy.Kupilam 2 test-i znowu 2 kreski :),poczekamy :).Prywatnie beta 33 na walowej.Moze zrobie szybciej :).
Tekla-To napewo jesteś:) Ja też taka nabrzmiała sie czułam i bardzo bolały mnie piersi-własnie w 3 tyg... Super... to czekam na kolejny wątek.
U mnie dziś masakra-w pracy duzo ludzi, potem bieg na zebranie córki, potem obiad , pranie -dopiero usiadłam na leżaku- gardło boli jak cholera- psikam sobie tantum verde i wziełam 2 tabl. do ssania septolete.... Mam cytrynę i miód i będę sie tym dzisiaj raczyć przez cały wieczór:) Oby przeszło ....
U mnie dziś masakra-w pracy duzo ludzi, potem bieg na zebranie córki, potem obiad , pranie -dopiero usiadłam na leżaku- gardło boli jak cholera- psikam sobie tantum verde i wziełam 2 tabl. do ssania septolete.... Mam cytrynę i miód i będę sie tym dzisiaj raczyć przez cały wieczór:) Oby przeszło ....
Oby,bo to normalnie cud nad Bałtykiem:),bo ja nie stad,z kuj -pom tu przyjechalam,od roku mieszkam tak w Gdańsku :),a czuje sie jak taki sflaczaly balon.... i bede lato z brzuchem,a byly plany plazowania i pieknej opalenizny :) a tu brzusio i nogi spuchniete :) beda.Na prawde,zycie plata figla :)-natura!!!!!!!Kto by sie spodziewal-bo ja nie :)
No Kobitki abyśmy za rok miały problem jak świętować ten dzień z dziećmi :D
Lekarz ogólny nie może dać skierowania na prolaktynę bynajmniej kiedyś tak było jedynie ginekolog "państwowy"
Ja jestem z poza trójmiasta i chodziłam do ginekologa z NFZ, koszty tego wszystkiego są ogromne wizyty + badania = dobry wózek :D
Lekarz ogólny nie może dać skierowania na prolaktynę bynajmniej kiedyś tak było jedynie ginekolog "państwowy"
Ja jestem z poza trójmiasta i chodziłam do ginekologa z NFZ, koszty tego wszystkiego są ogromne wizyty + badania = dobry wózek :D