Widok

STARAJĄCE SIĘ LV

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane! Właśnie wróciłam z usg, widziałam serduszko.
Wszystko jest ok, modlę się aby już tak zostało.
Stokrotka trzymam za Ciebie mocno kciuki, mam nadzieje że szybko zakończysz mój wątek. Innym dziewczynom również życzę szybkiego zafasolkowania, nie traćcie nadziei:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i BRAWO:):):):)

cudowna wiadomość:)
Gratulacje. :*
Gratulacje :))))
cudowna wiadomosc:-)) gratulacje dla Maluszka i szczesliwej Mamusi:-)

no ja chyba jednak nie zakoncze Twojego watku..zrobilam test rano i nie ma urpagnionego wyniku...no ale mam tylko nadzieje,ze teraz w ciagu kilku godzin nie dostane @ bo chce by mnie lekarz przebadal..
stokrotka24s - życzę powodzenia!!!! :-)
Ja zanim zaczęłam starania zrobiłam serię badań na poziom hormonów, cukru, żelaza itd, żeby wiedzieć że wszystko jest ok. Do tego oczywiscie łykanie kwasu foliowego i cierpliwe czekanie....
@ regularny co 28 dni wiec niby łatwo jest mi wyliczyć dni płodne, a mimo to minęło juz chyba pół roku i ciągle nic :/
W zeszłym tyg. dostałam na meila jakies darmowe zaproszenie do kliniki badania niepłodnosci invicta (dla par). Z jednej strony jestem ciekawa wyniku takich badań, ale z drugiej, czy to nie przesada? żeby po pół roku od staran robic sobie takie badania... ? hmm....
Pozdrawiam wszystkie starające sie :-)))
super, gratulki! :)
stokrotka tez dzis testowalam i tez niestety jednak krecha..jeszcze mam nadzieje ze moze za wczesnie ...
Gratuluję :)) Oj bedzie miała Basia w końcu rodzeństwo..

trzymam kciuki żeby wszystko przez najbliższe miesiące było dobrze :)
Serdeczne gratulacje i dużo zdrowka na najbliższe miesiące :-):-):-):-)
Serdeczne gratulacje!! Dużo zdrówka dla Was! :*
luxtorpeda - ja mam dzisiaj 39albo 40dc..wiec nie wiem czy to za wczesnie choc ciagle chce spac i mam chwile,gdzie mnie mocno mdli..bola piersi..tyle,ze test neg..ale o 13 sie dowiem..choc boje sie,ze potwierdzi lekarz test:/
Gratulacje :-))) Szczęśliwych 9-mc :-))) Oby więcej takich szczęśliwych wątków i mamuś oczywiście :-)))
Dziękuję Wam!! Jesteście kochane, teraz będę trzymać kciukasy za wszystkie pozostałe Starające:)
stokrotka a jakie masz cykle?Bo faktycznie to długi cykl i powinna być dziś szczęśliwa wiadomośc u gina,powiem Ci,że jakoś nie mam zaufania do tych testów ciążowych...
pyszotka - niestety,ale mam nieregularne..choc te 40 dni to pierwszy raz chyba taki dlugi cykl..
boje sie wizyty, choc juz nie moge sie jej doczekac - jesli wiesz co mam na mysli..z jednej str chce juz byc po wizycie,a z drugiej boje sie uslyszec,ze niestety,ale nie bedzie pani mamusia w najblizszym czasie..
Stokrotka co ma być to będzie-myśl pozytywnie i mów sobie tak jak Ja,gdy zbliża się czas okresu trzymaj sie maleństwo,trzymaj :-))) To Mi bardzo pomaga!!!Może test nie wykrył,bo jak to pierwsza ciąża to podobno ciężko widoczna jest ta 2 kreska.Oby się udało :-))) Trzymam kciuki za dobrą wiadomość popołudniu :-)))
dziekuje..
odezwe się pozniej:*
I ode mnie wielki buziak gratulacyjny !!!! ;)
i ja gratuluję i życzę spokojnych i zdrowych kolejnych miesięcy..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry