Widok
Mam nadzieję, ze kobritta sie nie pogniewa za krótki wątek ;)
zapraszam :) http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LVI-t277529,1,16.html
zapraszam :) http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LVI-t277529,1,16.html
dokładnie tripgirl ;)
dlatego ja się nie spieszę z pójściem do gina, wizytę mam umówioną na 7 listopada czyli końcówka 8 tygodnia, i tak samo mi gin powiedział, niech sie pani u mnie pojawi w tym terminie, wcześniej to bez sensu, jesli się pani dobrze czuje to i tak na razie za wiele pani nie powiem, i wcale mnie to nie zdziwiło, niektóre kolezanki jak tylko zrobiłam test ciążowy to krzyczały "leć do gina jutro", tylko sie pytam po co ??? co mi lekarz powie ? nic ..., ale teraz pierwsza beta potwierdziła ciąże, zobaczy co pokaze druga i jaki będzie wzrost :)
trzymam za Was dziewczynki kciuki :)
dlatego ja się nie spieszę z pójściem do gina, wizytę mam umówioną na 7 listopada czyli końcówka 8 tygodnia, i tak samo mi gin powiedział, niech sie pani u mnie pojawi w tym terminie, wcześniej to bez sensu, jesli się pani dobrze czuje to i tak na razie za wiele pani nie powiem, i wcale mnie to nie zdziwiło, niektóre kolezanki jak tylko zrobiłam test ciążowy to krzyczały "leć do gina jutro", tylko sie pytam po co ??? co mi lekarz powie ? nic ..., ale teraz pierwsza beta potwierdziła ciąże, zobaczy co pokaze druga i jaki będzie wzrost :)
trzymam za Was dziewczynki kciuki :)
wogole uwazam, ze co gin to inna opinia, oni sie wogole boja robic jakiekolwiek nadzieje ponizej 8 tc....zero wystawiania zaswiadczen o ciazy itd - w sumie nawet sie juz nie dziwie skoro teraz takie czasy :/
ja pamietam, ze mi sie wszystko nalozylo z przygotowaniami na wielkanoc i myslalam, ze jestem zmeczona od gotowania sprzatania itd
jedyne co sie utrzymywalo bardzo dlugo i co bylo dla mnie dziwne to piersi - bolaly non stop o wiele bardziej niz w normalnym cyklu i byly od samego poczatku bardzo obrzmiale- mimo, ze zawsze mialam bolesne przed @ to w tamtym cyklu od razu zauwazylam te roznice
ja pamietam, ze mi sie wszystko nalozylo z przygotowaniami na wielkanoc i myslalam, ze jestem zmeczona od gotowania sprzatania itd
jedyne co sie utrzymywalo bardzo dlugo i co bylo dla mnie dziwne to piersi - bolaly non stop o wiele bardziej niz w normalnym cyklu i byly od samego poczatku bardzo obrzmiale- mimo, ze zawsze mialam bolesne przed @ to w tamtym cyklu od razu zauwazylam te roznice
pamietam, ze jak bylam na wczesnym etapie ciazy i poszlam do gina to on powiedzial mi, ze widac zmiane zabarwienia w srodku - ponoc po tym sie poznaje ale ja podejrzewam, ze to nie jest na pewno nigdy podstawa do swteirdzenia ciazy bez bety i innych przeslanek - zaden lekarz sie na tym nie oprze.
dzis mam 39dc i pojawilo sie sladowe 'brudzenie', wiec mysle, ze do niedzieli przyjdzie @..
dzis mam 39dc i pojawilo sie sladowe 'brudzenie', wiec mysle, ze do niedzieli przyjdzie @..
pyszotka to ja 3mam kciuki zeby sie wam udalo:-))
powiem Wam,ze czytalam,ze gin nie moze stwierdzic wczesnej ciazy po badaniu zwyklym, bez usg itd, no ale moge sie mylic a w necie to pisze kazdy co chce.., ale skoro test pokazal ,ze nie to juz nie jestem nastawiona..zrobie w pn bete to moze cos wyjdzie..ale watpie pewnie dostane @...
powiem Wam,ze czytalam,ze gin nie moze stwierdzic wczesnej ciazy po badaniu zwyklym, bez usg itd, no ale moge sie mylic a w necie to pisze kazdy co chce.., ale skoro test pokazal ,ze nie to juz nie jestem nastawiona..zrobie w pn bete to moze cos wyjdzie..ale watpie pewnie dostane @...
stokrotka :-((( przykro Mi... Ale jeszcze nic nie jest pewne-mogła sie pomylić,a zresztą bez badania krwi i USG to co Ona mogła tam zobaczyć... Radze zmienić lekarza,bo ten to tylko na odwal sie robił nie sznując tego,że dziewczyna tak bardzo pragnie dzidziusia i nie raz trzeba jej w tym pomóc... Głowa do góry i do przodu... Maleństwo jeszcze wypełni Twój świat i sprawi,że będzie kolorowy :-)))
w mojej przychodni jest tylko w jednym gabinecie usg i obsluguje je lekarz,ktory nie jest moim lekarzem stad to skierowanie, chcialam zmienic lekarza to sie okazalo,ze dopiero 3listopada moge miec wizyte, poczekam do pn i pojde na bete..a potem chyba zdecyduje sie prywatnie dostac..no i zmienie lekarza..
niestety nie jestem z trojmiasta..no a o becie myslalam rowniez,ale stwierdzilam,ze zrobie ja w pn jesli nie dostane @..bo to juz torche dlugo..za dlugo..a chcialabym wiedziec na czym stoje..lekarz wczoraj zapytala tylko czy robilam test..odp,ze tak i wynik neg a ona mi wreczyla skierownaie na usg..no poczekamy do pn..