Widok

STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 2009 - 42

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Abigejl - 19.01. Janek zwany Johny,
7.01.2005 Jakub zwany Broj
blueeyes - 26.01 Natalia
Ania27 - 30.01 Mateusz
mr1983 - 30.01. Rafał
Sylwia_ - 10.02. Lena
Martha - 15.02 Maja
piernik - 15.02 Wiktoria

tym razem ja zapraszam do nowego wątku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w tym samym czasie pomyśłałyśmy o nowym wąteczku.. :)
:)
najpierw pomyślałam, że może jak już wszystkie Maluchy zaliczą roczek.. ale...
Wczoraj kupiłam kolejne butelki MAM, tylko szkoda, że nie mają pełnego asortymentu jak na stronce MAM.com i musiałam znów dokupić smoczki z dużym otworem. Pan powiedział, że może w marcu, bo planują rozszerzyć asortyment, napewno dojdą miseczki do jedzenia.
Martha czytałaś w poprzednim wątku co do Ciebie napisałam? :)
że ma cie już spacerówkę? - dopiero teraz:)
Na jaką się zdecydowaliście? Jak my bylismy to było dwóch fajnych panów:) Mi jeszcze powiedział, że jak kółka już się mocno wyrobią to mamy przyjechać po nowe do niego, bo ma tego ful na magazynie:)
my wybralismy Coneco...hmmm modelu nie pamiętam, ale fajnie się składa i mało miejsca zajmuje..
nam też mówił ze jakby cos trzeba dorobić/poprawić to mamy przyjechać, nawet gwarancje lekko przesunął na naszą korz(ż)yść
A my nie mamy typowej spacerówki,tylko pierwszy wózek 2 w 1,ale kupimy na wiosnę,jak już będzie ciepło,bo ten wózek jest już cieżki z Matim na pokładzie.
Hej hej. U nas ciągle, niezmiennie od dwóch tygodni przeziębienie :(, a od wczoraj temperatura ale już sama nie wiem czy od przeziębienia czy może w końcu doczekam się zębów,bo strasznie gryzie rękę, smoczki, wszystko właściwie :). Ale nie nastawiam się bo od jakiś 8 miesięcy wszelkie dolegliwości zrzucam na zęby a ich nadal nie ma :).

A no i obcięłyśmy dzisiaj grzywkę bo już w oczy wpadała :). Śmiesznie strasznie wygląda, ale pewnie się przyzwyczaję hehe
Wszystkiego najlepszego dla Lenki,zdrowia i ząbków:)My podcieliśmy troszkę grzywkę jeszcze przed roczkiem,bo chłopakowi nie zepnę spinką:) a w żadne zabobony nie wierzę.
image

Wszystkiego najlepszego dla Lenki!!!!

My też tak mieliśmy, że wszystkie fochy, dni marudkowe zwalaliśmy na ząbki:) Majce grzywa dochodzi już do noska no ale spinam jej spinką:) Moja Mama nauczyła Majkę nowego wyrazu - JAJO tylko jak narazie to wychodzi jaja... ale próbuje:)
hej,
no oczywiscie spóźnione życzonka dla Lenki :)
a Natalka to taki jeszcze łysolek :) ma kilka cienkich piórek
Heh,a mój Mati jak sie powie do niego OOOO to ten robi rybkę,wogóle śmieszny jest chodzi sobie już żwawo wzrusza ramionkami i tylko broi,broi i broi a ja chodzę i sprzątam i mówie nie wolno tego czy tamtego i tak cały dzień...no jeszcze przez chwile sie pobawimy,ale bardzo czesto zostaje sama na placu zabaw:(
Wiecie co on wczoraj zrobił?wymazał swoją szczoteczkę do zębów ziemią,grzebał nią w donicy,jak podeszłam to było pełno ziemi,szczoteczka czarna a on resztki do buzi i zmyka mi za kanapę.
Wogóle spryciarz mały wchodzi z pufy na stół a i po schodach na klatce wchodzi do domu,kurcze a ledwo co zaczął chodzić,co to będzie w lato?
mr1983 wysłałam Ci wiadomość.
ta moja to już potrafi się pozłościć jak jej na coś nie pozwilimy... jeszcze troszkę i zacznie mi tupać nogami sklepie lub kłaść sie na podłogę i płakać:)

ehhhh jak to dobrze, że już piątek.... jeszcze 3 godziny... ja już dzis zaliczyłam 2 dywany u szefa:) wykończy mnie ten typ....

kurcze to cały czas pada... zasypie nas
piernik dawno Cie u nas nie było... a dla Twojej Wiki... najlepszego:)
STO LAT!!! dla Majki i Wiktorki w dniu 1 urodzinek :)
a to i ja się dołączam do życzeń :). Najlepszego Malutkie :)
Wszystkiego NAJ... dla Wiktorii i Majeczki!Rośnijcie zdrowo babki:)
no i Majka chodzi...
już po całym mieszkaniu, jest u nas w dużym i za chwilkę słyszymy Babcie "o Ty znów do mnie przyszłaś" i za chwilkę znów jest u nas. Jeszcze w weekend jak padła na pupę czy kolanka to miała problemy ze wstaniem sama (ale to masa:) i duża pupka) a wczoraj już sama:)
Teraz chyba muszę kupić jej jakieś kapciuszki które jakiś odgłos z siebie wydają, bo jej nie słychać, jak jeszcze raczkowała to "tuptała" rączkami i było wiadomo gdzie jest a teraz cichutko... no chyba, że coś gada:)
Moja mała kochana kobietka:)
brawo dla Majki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry