Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najgorsza restauracja w trójmieście! wątek zamknięty Jedzenia w restauracji to jeden wielki dramat, po prostu jest obrzydliwe,...
~Turkus
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 września 2014

Miłe zaskoczenie wątek zamknięty Od zawsze pamiętam tę restaurację jednak nigdy wcześniej nie odważyłem się do...
~Marcin
-

dodano: 15 lipca 2014

Boskie jedzonko! wątek zamknięty Te smaki pieszczą podniebienie!Do tych którzy piszą bzdury: Tą kuchnie trzeba...
~Włodek
-

dodano: 2 lipca 2014

Restauracja dla osób rozumiejących Chiny wątek zamknięty Nie rozumiem oburzenia części osób wystawiających komentarz. Jak w co drugim...
~Markus
-

dodano: 19 czerwca 2014

PRAWDZIWA Chińska kuchnia wątek zamknięty Do tej restauracji przychodzę regularnie już od około 5 lat i nigdy się nie...
~StałaBywalczyni
-

dodano: 14 maja 2014

Pierwsza i ostatnia wizyta wątek zamknięty Wiele razy przechodziłem obok tego miejsca i jakiś czas temu odważyłem się...
~mesh
-

dodano: 6 kwietnia 2014

Brak słów - pełen Szok! wątek zamknięty Restauracja w porównaniu z chociażby barem chiński pozostaje daleko w...
~Służbowi turyści
1

dodano: 1 października 2012

Ale dobre jeszcze tam wrucimy wątek zamknięty Pracuję z ludźmi i wiele osób mi polecało własnie restauracje w centrum...
~Szymon
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 czerwca 2013

Żarłok - opinia wątek zamknięty Dla każdego kto był w Chinach .....to powrót do tego pięknego kraju . Kuchnia...
~Żarłok
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2012

tragedia!!! wątek zamknięty Wybraliśmy się na niedzielny obiad. Zamówiliśmy zupy, kurczaka w sosie...
~Zawiedziona
-

dodano: 24 czerwca 2012

Polecam:) wątek zamknięty Wybraliśmy się tam spontanicznie ot tak - chodźmy coś zjeść:) kaczka na...
~Korelia
-

dodano: 8 marca 2012

Super!!! wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzenie. Mięso tak przygotowane i mięciutkie że niektórzy...
~Rysiek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 września 2011

Smacznie i przyzwoicie. wątek zamknięty Byłem w restauracji nie raz, nie dwa. Zróżnicowane dania, dobre w smaku,...
~Wacław Dziewulski
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Polecam wszystkim, któzry mają pojęcie o kuchni azjatyckiej wątek zamknięty Oceny na forum są skrajne. Nie można oceniać kuchni azjatyckiej porównując ją...
~Joanna Janiszewska
-

dodano: 5 kwietnia 2011

tagedia wątek zamknięty ceny masakryczne. Za porcję kurczaka 24 zł plus ohydny i to tak, że aż słów...
~Alicja
-

dodano: 24 marca 2011

Super restauracja wątek zamknięty Wczoraj zdecydowaliśmy z mężem, że zjemy poza domem. Restaurację Shanghaj...
~ania123
-

dodano: 27 lutego 2011

Polecam zdecydowanie wątek zamknięty Zacznę od jedzenie: jeszcze nigdy nie jadłam tak dobrej wołowiny która wręcz...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 lutego 2011

JG - opinia wątek zamknięty Moim zdaniem jedna z lepszych kuchni chińskich w trójmieście.Oczywiście dla...
~JG
-

dodano: 11 lutego 2011

Koszmar jeszcze raz koszmar wątek zamknięty Zdecydowany minus, Zaprosiłem swojego klienta na obiad, gdy otrzymaliśmy zupe...
~ZbignieW G.
-

dodano: 4 grudnia 2010

POLECAM wątek zamknięty Kaczka na chrupko - Rewelacja.Bogate menu.Ceny przystępne.Z miłą chęcią...
~Paulina
-

dodano: 10 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
45

44

wątków

do góry