Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lucy - opinia wątek zamknięty W ogródku ta KANAPA-SIEDZISKO - straszna, brudna,poplamiona szmata !!!!! na...
~Lucy
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 października 2013

ciepły budyń wątek zamknięty Proste zamówienie: capuccino, mrożona kawa Anna Karenina, dwie orzechowe...
~Inka
-

dodano: 29 czerwca 2013

okiem bywalczyni wątek zamknięty jestem dość częstą bywalczynią spółdzielni. Super klimat, fakt że troche...
~logg
-

dodano: 20 marca 2013

Suuuuuuuuper! wątek zamknięty Rewelacyjny,klimatyczny wystrój!!! Rzeczywiście nawet wypicie herbaty w takim...
~Maciej
-

dodano: 16 lutego 2013

super wątek zamknięty obsługa - fajni, normalni, uśmiechnięci ludzie, tworzą klimat, że człowiekowi...
~gośc
-

dodano: 1 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty Pomijając sam wystrój, który idealnie trafia w moje gusta - obsługa jest...
~Piotr
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

Porażka wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Menu obszerne, ale co z tego skoro w połowie...
~monia
-

dodano: 20 listopada 2012

Nieporozumienie,rozczarowanie,dramat,porażka....zerowa jakość. wątek zamknięty Wczoraj zupełnie przypadkowo znalazłem się z rodziną w Spółdzielni.Głód...
~michał
-

dodano: 30 września 2012

Wegetariańskie pierogi z mięsem wątek zamknięty Ostatnio zamówiłam dwie porcje pierogów ruskich (ponieważ jestem...
~Zawiedziona
-

dodano: 4 sierpnia 2012

obsługa jakaś pomyłka ! odradzam , omijajcie te miejsce wiElkim łukiem wątek zamknięty w tym lokalu obsługa jakaś prowizorka , paląca przed lokalem papierosy po...
~ex.klient
-

dodano: 16 lutego 2012

schodzi na psy wątek zamknięty do SL przychodziłam dosyć często z wielką chęcią. Nie wiem co się stało ale...
~niezapominajka
-

dodano: 10 stycznia 2012

Bardzo nie polecam!!!!!!!!!! wątek zamknięty Przyszłyśmy do lokalu razem ze znajomą oraz córką. Zanim usiadłyśmy przy...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2011

Dramat wątek zamknięty Były obiecujące początki, ale teraz to jest najsłabsze miejsce w Sopocie....
~BK
-

dodano: 30 czerwca 2011

Kawiarnia wątek zamknięty Kawiarnia z niesamowitym klimatem i muzyką, jednakże tylko na dolnym piętrze,...
~Alejandro
-

dodano: 31 maja 2011

przeciętniak w sopocie wątek zamknięty w sopocie panuje straszliwy podział,po jednej stronie kluby dla mało...
~db
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Nie, nie i jeszcze raz NIE! wątek zamknięty Wielokrotnie bywałem gościem Spółdzielni tuż po jej powstaniu. Było to...
~andy
-

dodano: 19 lutego 2011

Literacka wątek zamknięty Bywam często w Spd , moim zdaniem poprawiło się bardzo wiele .Obsługa nie...
~J.a
1

dodano: 1 grudnia 2010

Spostrzezenia "dawnego bywalca" wątek zamknięty Na poczatku odwiedzalem Literacka nawet regularnie, ale w ostatnich...
~Lesz
-

dodano: 5 lutego 2011

Zróbcie coś z muzyką w weekendy wątek zamknięty Albo postawcie kolejny stolik na parkiecie
~Fristajla
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 6 grudnia 2010

Ponizej sredniej wątek zamknięty Menu i Obsluga: NIe polecam jedzenia, kilka razy rece mi opadly (np. krokiety...
~Sasiad
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 14 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
34

33

wątków

do góry