Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *13*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek - Julian/ Jacek a może Aleksander;)

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka - synek
16.01 Doroti
16.01 Kejti - córcia Julcia:)))))
19.01 olusia30 - synek Krzysiu
21.01 bronka81- synek
21.01 AnDan - synek
23.01 AniaŻ - synek Konradek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka Alicja

***LUTY***
02.02 mami.80 - córcia Dominika
03.02 Magiczna(*)86 - synek Szymon
05.02 rurka102 - Córka Ewelinka
06.02 Magamelka - synek
08.02 gosiar - córeczka Weronika
08.02 tina85 - córeczka
08.02 klara - córeczka Małgosia
10.02 micasia- córeczka
13.02 kasha - synek
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice - córeczka Marysia
20.02 KamiKasia
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna - synek Piotr
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6 - córeczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć dziewczyny, trochę mnie było bo się czymś zatrułam :( Dopiero dziś jest ok. Całe szczęście skończyło się tylko na stanie podgorączkowym, obeszło się bez gorączki. Ale jeszcze leżę.
W piątek idę do lekarza no i na zwolnienie!!!! Ale się wkurzą u mnie w pracy, teraz 2 dni leżę przez żołądek, a potem zwolnienie, no cóż trudno

Fajnie, że planujecie spotkanie, ja oczywiście jestem za, szczególnie, że teraz każda godzina będzie mi pasowała :)
uuuu chmurko to niedobrze, że się strułaś... :( ale dobrze że już jest lepiej ;)
wkurzyć się raczej nie wkurzą, bo mają świadomość tego, że mają pracownicę w 7 miesiącu ciąży i zdają sobie sprawę z tego, że twoje pójście na zwolnienie to już kwestia wręcz dni (może tygodni - ale tych niewielu) także liczą się z tym :)
No mam taką nadzieję. Co będzie to będzie, ale powiem szczerze, że już nie mogę się doczekać wolnego
Ja też z chęcią dołączę do pizzowego spotkania. :) Czuję się już lepiej. Jutro mam echo serca w piątek usg maluszka i jak wszystko będzie ok to postaram się do Was dołączyć. Dzień i godzina raczej mi są obojętne.

A poprzednio deserek faktycznie był pyyycha...
--------------------
Pozdrawiam,
Kasia
hehe chmurko nie dziwię się :)

kamikasia napewno wszystko będzie dobrze :)

a my dzisiaj byliśmy u pana doktora i pan doktor powiedział, że wszystko jest w jak najlepszym porządku i że ważymy już prawie 1,5 kg :D a dokładnie to tam 1500 bez prawie 50 gram :p mam tylko nadzieję, że nie będzie mu się chciało za bardzo rosnąć ;P i że przez te 2,5 miesiaca co zostało to przybędzie mu max 2 kg :)
Devil to bardzo ładnie z tą wagą. Ja byłam wczoraj na usg i moja córcia ważyła 1513g. Też mam nadzieje, że więcej niż 2 kg nie przybierze do porodu ;) Łatwiej będzie dla nas (o ile to możliwe) ;)
No devil, super!!! Maluszek Ci rośnie jak na drożdżach. Ja idę w piątek, porównamy wagę, bo między naszymi chłopakami mała różnica :)
hehe mami to zważywszy na to, że jesteś 2 tyg przede mną a mała waży niecałe 100 gram więcej niż mój to za 2 tyg mój napewno będzie miał więcej :P oj oby nie za dużo ostatecznie mu się przybrało :) chciałabym żeby się do 3,5 kg wyrobił... :) no ale cóż... pomarzyć to my sobie możemy... zobaczymy jakie będą realia :D
wiesz bardzo możliwe, bo moja 3 tyg temu wazyla 1034g, zresztą mi pani dr powiedziala, ze ona nalezy do drobniejszych dzieci (ja przy urodzeniu mialam 2890g). Najważniejsze żeby maluszki były zdrowe!
hej hej, mała się odwróciła jest główką do góry mam nadzieje że już nie będzie się przemieszczać a jak już to wróci do tej pozycji. bo ostatnio bardzo lubiła ułożenie miednicowe.
Pani położna jak słuchała serduszka to mała akurat czkawkę miała :)
a ja mam w moczu jakieś bakterie, dostałam duomax i mam brać dwa razy dziennie mam nadzieje że przejdzie.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
oj mami to jak tak dalej pójdzie to ta twoja córeczka to malutka i drobniutka będzie :) maleńka kruszynka :) mój mąż dzisiaj stwierdził, że jeśli miałby obstawiać, to nasz robalek będzie miał jakieś 3700-3800 a znając jego zdolności do przewidywania to całkiem możliwe :p na zeszłej wizycie powiedział, że na następnej będzie miał jakieś 1,5 kg w co mi się wierzyć nie chciało i ja mówiłam że 1,2-1,3 a tu proszę... z nim to się z resztą nie ma co zakładać... ;p
ja mam jednak cichą nadzieję, że tym razem się troszkę myli i jednak będzie troszkę mniej ;)
micasia ja tez ostatnio jakieś miałam i brałam urosept i teraz już wsio gra :D także u ciebie zapewne też tak będzie :)

hehe to musiało fajnie brzmieć - serducho plus czkawka :P
micasia, to fajnie, że się już obróciła. ja wczoraj miałam nadzieję, że też już zobaczę swoją małą do góry nogami, ale niestety jeszcze na nią pora nie przyszła ;)

devil, waga 3800 to nie tak źle, synek mojej szwagierki miał 4300g i to dopiero była dla niej męczarnia :) u nas możliwe, że malutka będzie drobna patrząc na moją wagę urodzeniową i męża (on miał 3500g). a ja żadnych ciuszków na rozm 50 nie mam ;)
devil, z tego co pamiętam to też jesteś z rejonów Oruni Górnej? Ja mieszkam w blokach obok Bomi :)
no ja ważyłam 4400 bodajże (ale byłam drugim dzieckiem) :P a mój mąż nie wie :P także mam stresika i naprawdę wielką nadzieję na to, że jednak nie będzie za duży :)

mami bardzo dobrze pamiętasz :) także mam nadzieję, że pamiętasz też o wspólnych spacerkach :D
tak, tak pamiętam i bardzo chętnie się na nie piszę :)
hehe i tej wersji się trzymaj :D
dziewczyny nie chcę was martwić ale prawdziwe tycie nasze jak i przybieranie na wadze maluszka to dopiero się zaczyna... także trzeba się spodziewać wszystkiego!
mój Olek miał 3850 ale podobno na zaspie jak dzidzia pierwiastki ma ponad 4500 to jest cesarka. Ale mimo wszystko życzę nam wszystkim szybkiego porodu i zdrowych dzieciaczków!!!!!
hehe oleńka przecież wiem ;) ale wiesz że pomarzyć sobie można :p heh... ale jak mały będzie miał więcej niż 3500 to rodzi mój mąż :P
oj to by było piękne gdyby można było wybrać kto rodzi co??

a my jak spasiemy pizzą nasze maleństwa to...

czy u was też tak wieje??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry