Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 64***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tego nie wiem nikt .... :-)

dziwi mnie tylko, że przeszło wszystko w ciągu pół godziny. Chociaż może i dobrze, że mogłam sobie pospać.
juz miałam taki plan w głowie ułożony, co robić w pierwszej kolejności, jeszcze psa do taty zawieźć po drodze i takie tam rzeczy.

oczywiście to może przepowiadać poród za dobę lub dwie, a może aż za tydzień... i bądź tu człowieku mądrym.
boję się co bedzie dziś ...

ja za to nie miałam żadnego planu,leżałam w tej wannie ,masowałam krzyż i myslałam sobie że za cholere to skurczy nie przypominało -najlepsze że przecież nie wiem jak skurcz wygląda:)) znajdowalam tylko dobre strony tego że może to juz te bóle i cieszyłam się że małż w domu a jak przestało bolec to poczułam i ulgę i rozczarowanie heh:)))

kurcze, znowu nikogo nie ma ....

to ja też uciekam ... na 16.00 na urodzinki ... a potem może sie odezwę.

papatki
ale bedzie obżarstwo :-) tylko muszę byc ostrozna :-(

wróciliśmy z obiadku...ale się obżarłam...na koniec jeszcze doprawiłam się przepyszną szarlotką na ciepło z lodami-mniaaaaam

U nas dzisiaj lenistwo nawet obiadu nie robiłam poszliśmy do rodziców,później kawa u nas i tak czas zleciał.jak wchodze po schodach na 2 piętro do domu to mąż mnie z tyłu popycha a ja tylko podnoszę nóżki.

a ide babke piec,cały dzień siedziałam i tłumaczyłam dla małża teksty z anglika bo on w pracy i nie zdąży a ja przecież się nudzę nie:)!pupa mnie boli i krzyż od laptoka

Ja byłam tak leniwa że wysłałam męża po ciacho do cukierni.

ha! komp przeniesiony do sypialni :) hura

czyli jutro tylko Małż wywali stare biurka i dzieciowy pokoik prawie gotowy, listwy tylko zostaną do przymocowania

babka sie piecze a ja szukam bazy do fotelika uzywanej ale żadnej nie znalazłam więc trzeba będzie przejechac się do mama i ja znowu..

my też wróciliśmy właśnie z obiadku:))pierogi u "Dzika" były pyszne:))
uwielbiam dzikowe pierogi!! mam wrażenie że mi się Zuzka poprzecznie ułożyła...we wtorek mam gina to sie dowiem ale mam takie przeczucie a poza tym to czuję ją po bokach ..no chyba że nadal jest główka w dół ale jakos tak że nie mogę sobie wyobrazić,no bo wczesniej nie czułam takich kształtów w poprzek brzucha..no cóż do wtorku mogę mieć tylko przypuszczenia
babka mi pekła wzdłuż,chyba mam foremkę za niską - taka rynienkę bo normalnie 3 x urosła i pekła..co tam,byle smaczna była

na pewno będzie :) ja lubię jak pęka

Hej. My dziś też cały dzień na lenistwie. Obiadek u teściowej:))

ja nie lubię,bo ma być wszystko równo i estetycznie:)) ale po przełożeniu nie widać pęknięcia więc jest git

a my dzis w ikei, kupilam pudelka do dziecinnego pokoju i regal :)

Wróciłam właśnie z meczyku...ARKA Gdynia z Lechem Poznań, oczywiście 2:1 dla Naszych ;)))))... myślałam że będę tam jedyną ciężarówką wśród 10 tyś szalikowców, ale miło się zdziwiłam, nawet koło mnie siedziała dziewczyna w ciąży;DD

u mnie odbywa się buszowanie w brzuszku ,codziennie od 20:00 tak do 23:00,jakoś taką sobie porę moja córcia upodobała a ja maluję pazurki,robię to już co drugi dzień żeby cały czas mieć ładne

Mój Młody ostatnio zmienił porę na buszowanie i teraz szaleje w nocy kiedy ja próbuję spać ;///

a mi się wydaje, że Misia od wczoraj mniej się rusza..tylko tak się przeciąga niekiedy

wrócilim ;)) teraz trzeba odespać wesele i poprawiny
a jutro do pracy :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry