Widok

***TERMIN NA WRZESIEŃ I PAŹDZIERNIK 64***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odebrałam ciuszki od Elizki -kombinezon i ogrodniczki,sliczne,a kombinezonik no po prostu idealny do moich potrzeb:))nie za gruby ,nie za cienki,super po prostu!
ja jutro idę do gina,ciekawe co mi powie..ale mam takie dziwne uczucie jakby mniejszego nacisku w kroczu niż wczesniej i nie puchne tak - nie wiem czy możliwe żeby dziecko ułożone do porodu nagle zmieniło pozycję ale mam nadzieję że mnie to nie spotkało hehe

wiperku, do kiedy masz teraz zwolnienie ??? ja mam do dnia porodu wyznaczonego przez ginke, czyli do 9 września. Ponoc na dłużej nie mozna wypisać. I co dalej robić jeżeli do tej pory nie urodzę ? chyba sie idzie na macierzyński, tak? wiesz coś więcej???

hej

ja wstałam aż o 10.00 , ale mamy z Antkiem melodie do spania. To może po tej poprzedniej nieprzespanej nocy. No i chodzimy spac tak ok.1.00 , bo nim sie wykapie, nasmaruje tymi wszystkimi balsamami i kremami, pójdę na kibelek z 2 razy, poczytam ksiązke i nagle robi sie dość późno.

Rodka to tak jak ja myslałam że mi gin powie że juz niedługo a on sie ze mna umówił na wizyte na 15 września.!

Czesc mamusie. A ja dopiero wstałam bo w nocy nie spałam i nadrabiałam teraz. Brzuszek boli, wczoraj miałam 2 skurcze i na tym się skończyło. Ja mam wogle dziwne sny, jakieś kosmiczne i nierealne ale cóż..

Wróciłam od Ginki i jestem zła, wściekła i smutna. Ja tu licze na to że ona mi powie że to już niedługo, a ona mi wypala że głowka jest nisko ale szyjka jeszcze nie otwarta ble ble ble i na dodatek mówi do mnie o jakimś dziwnym terminie z I USG na ....21 września. Q....wa skad ona wzieła ten termin, pierwszy raz go słyszę buuuuuuuu

a ja byłam rano na ktg,chyba nie będę brała małża bo tylko mnie wkurza,siedzi - a ja nie widzę monitora i nagle mówi- Boże jak rośnie - 156,177,185,192 a teraz 88 ooo i ...nic nie pokazuje a ja oczywiście zaraz cała w nerwach i krzyczę do niego żeby sobie zachował spostrzeżenia dla siebie i się nie podniecał bo przez to tylko moje tętno skacze:) dopóki położna mówi że jest ok to nie chce sie jego odczytami stresować:)
byliśmy tez na zakupach a teraz pojechał do pracy ,moja siostra dzisiaj przyjeżdża i muszę chatkę ogarnąć! aaa i wiecie co w miejscu pępka i naokoło niego takie płaskie mi się zrobiło..a pępka nie widac nawet tzn wklęsły nawet jest..dobrze że jutro lekarz bo na koniec sie filmuję niepotrzebnie..

Hej, ja już po kawce,mielone posmażone,posprzatane,ale jakos burczy mi w brzuchu więc cos zaraz przegryze ,później wybieram się na zakupy na ryneczek.Nocka się udała wstawałam raptem 3 razy,poduszka miedzy nogami chyba pomogła na ból pleców,całkiem pozytywnie.Myślę czy kupować ciasto czy może cos upiec na srode bo mamy z mężem 3 rocznice slubu,ale nie mam pomysłu,podrzućcie coś!

kurcze...mi się nic takiego nie śni...

Ja na nogach od 9 :) zjadlam juz sniadanko :) jakas jestem ostatnio obolala po nocy. Mi sie tez zaczynaja takie sny o porodzie, a wlasciwie przedporodowe, bo dzis mi sie snilo, ze poszlam do wc, a tam krew na wkladce i pozniej jak rzeczyuwiscie poszlam na siusiu to juz zasnac nie moglam jakas bylam zestresowana :/

a ja jak na razie to ani razu nie miałam spuchnietych nóg cieszy mnie to bo dużo kobitek na to nażeka :)

na południu upały się szykują do połowy września...bleeee

znowu bede miała shreki zamiast stóp

wogóle chyba zaczynam przerzywać poród bo mi się co dziennie śni :) chyba zaczynam powoli się bać :)

wogóle chyba zaczynam przerzywać poród bo mi się co dziennie śni :) chyba zaczynam powoli się bać :)

no nbie wiem czy taki upalny bedzie jak narazie jest chlodno :)

kanka gdzie chodzisz do diabetologa?Jesteś na diecie, czy insulinie?

mnie też czeka prasowanie :/

a tak mi się nie chce...

a ja jem śniadanko i pije kawkę. A za chwile do diabetologa ide. A potem czeka prasowanie ;-/ Może babkę majonezowa zrobie .

hej!
ja właśnie się zwlokłam z łóżeczkai spijam kawusię
szykuje się kolejny upalny dzionek

witam a ja w pracy :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry