Widok

Tanie ciuszkowanie Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, zakładam nowy wątek żeby już nie mieszać w tamtym.

Intensywnie szukam lokalu, w którym mogłybyśmy się spotkać i powymieniać/posprzedawać ciuszki i inne rzeczy. Napisałam do jednego miejsca (na razie nie będę pisać nazwy), Pani napisała że mają salę ok 30m2 (nie wiem czy to dużo czy mało czyli czy wystarczająco :)) no i że chcieliby symboliczną opłatę. Ile - tego mi jeszcze nie napisała - czekam na odp.

Czy jesteście nadal chętne? Dziewczny, znajdźmy jakieś miejsce gdzie będziemy się mogłby spotykać cyklicznie bo przerażają mnie ceny rzeczy dla dzieci a i pogadać z Wami bym chciała :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja na pewno już NIE biorę się za organizowanie :) I to jest tak jak pisze ewciak - chętnych (mówimy o tych kupujących) sporo się ogłasza a potem trzy osoby na krzyż przychodzą :/
wiecie co :) tak to jest duzo osob pisze ze bedzie... a co o czego przychodzi to niesiety nie wypala tak jakby sie chcialo,
hej,

czy akcja się powtórzy, na ta nie dałam radę choroba wygrała :(
ja się koniecznie piszę na następne, na to nie zdąrzyłam dojechać :(
a kiedy teraz organizujecie?
ja się piszę na kolejne, bo na to nie zdążyłam :)
Dziewczyny, miałam do Was napisać ale jestem na urlopie i mam ograniczony dostęp do neta. Wrócę w pon to napiszę :) Ja ogólnie też jestem zadowolona :) Na początku co prawda trochę kwas był ale potem w sumie fajnie wyszło :) Nie ma za co dziękować :) Pani Ela na koniec powiedziała że następnym razem (czyli jest chętna - jeśli oczywiście Wy będziecie ;)) to zrobimy osobno Tanie ciuszkowanie żeby właśnie nie było jakiś niedomówień :) Ale podsumowując było fajnie. Miło było się z Wami spotkać chociaż nadal nie wiem do końca kto jest kim ;) Następnym razem zrobimy przedstawienie się na samym początku :) Miłego dnia i odezwę się po urlopie!
bylo miło i sympatycznie:-))) i Basi tez podziękowania składam.
a oczywiscie podziekowania dla basiuli, ktora bardzo sie starała, i za organizacje !!!! dziekuje
a potwierdzam potwierdzam:) faktycznie mozna bylo sobie pogadac i poznac, mila atmosfera,
coś widzę, że nikt nie chce się wypowiedzieć :-)
Ja byłam, jestem zadowolona, kupujących trochę więcej niż na Przymorzu. Coś sprzedałam, cos kupiłam, coś wymieniłam, pogadałam z sympatycznymi dziewczynami, wypiłam herbatkę i zjadłam ciacho :-)
Fajne było to, że jak ktoś przyszedł z dzieckiem to miało ono zajęcie ze wzgl na to, że "handlowanie" odbyło się w sali gdzie na co dzień przebywają dzieci przedszkolne i było dużo zabawek.
Miejsca rzeczywiście zdecydowanie mniej niż poprzednio w Piastusiu ale jakoś dałyśmy radę.
Pozdrawiam wszystkie uczestniczki :-)
no to jak bylo? Ja się rozłożyłam i dopiero dziś dochodzę do siebie :(
i jak było??
no to żesmy pohandlowaly:-)))
He he dobrze ze taka rozmowa wyszla bo tez tak pomylalam jakt ty
Basia ja nie z tych co sie obrazają:-)
poprostu spojrzalam na plakat tam ciuszki od 15.45 wiec jak pisalaś w mailu ,ze sie spotkamy poł h wczesniej to sobie odjelam i taka godz mi wyszła:-)))
W Piastusiu było tak, że rzeczywiście tylko w tygodniu (wtedy było w piątek od 16 do 19) i jeśli na plakacie chciałybyśmy żeby było napisane, że chcemy sprzedawać to Piastuś od nas musiałby wziąć pieniądze (za te 3h wyszło jakieś 100zł). A bez tego obawiałyśmy się, że będzie małe zainteresowanie. Ale jeśli dobrze pamiętam to pani z Piastusia mówiła, że latem można zorganizować takie coś na dworzu, coś właśnie w stylu kiermaszu i wtedy chyba nie braliby kasy bo rzecz nie działaby się w budynku. Ale nie pamiętam dokładnie.
Wikunia - we wrześniu miałyśmy w Piastusiu taką aukcję :] tym razem tam nie wyszło ;)

Basiula - jak to tam było? że albo w tygodniu (gdzie wiele Mam jeszcze pracuje o tej godzinie) i za darmo - bez możliwości wywieszania plakatów z info i adresem?
Albo w sobotę i płatny lokal?
bo już nie pamiętam :P czemu nie udało się drugi raz?
witam oj nie wiedzialam ze takie akcje są juz wyspszedalam ciuszki normalnie po 1zł za sztukę no cos by się znalazło no i kupilabym napewno cos dla 3latka na wiosnę.
bardzo proszę zapisz moje dane i powiadom mnie na priv o następnej akcji wczesniej
o lokalu mozna by było pomysleć tez na przymorzu w klubie piastuś na piastowskiej 98 tam są często różne festyny a i latem moze na po festynie mozna taki kiermasz zorganizować
pozdrawiam wiki
i owocnego ciuszkowania
Monia, ja nie twierdzę że nie umiesz czytać - nie obrażaj mi się tylko :) Godziny są od 15 do 18 w tym nasze ciuszkowanie od 15:45 (tak jest na plakacie a jak w rzeczywistości to nie wiem) :)

Mała misia - na pewno znajdzie się krzesełko :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry