Widok

***Termin na wrzesień i październik***34

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy
ja to nawet nie wiedziałam że tak jest z fotelikami..ale ten maxi cosi pasuje do wszystkich czy też nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupowałam dwupak w mothercare - takie na ramiączkach i te ramiączka się odpinają (system klik-klak czy jakoś tak to się zwie) że można odsłonić cyca.
Bardzo wygodne i z fajnej bawełny.
Długość taka przed kolano.

a gdzie w Gdansku jest mothercare w ogole???

w Gdańsku chyba nie ma. jest w Gdyni w Klifie

aha:)ok, wybiore sie przy okazji wizyty w Gdyni:)

w Gdyni w Klifie...ogladałam je ale jest problem...one mi kolorystycznie nie pasowały do szlafroczka :) takie już moje zboczenie

o matko - wiper... ha ha - dobre :) :) :) kto na to będzie zwracał uwagę???

kurczę - ale patrz - ja trafiłam, bo mam szlafroczek różowy a koszulki są - jedna różowa a druga szara :) ha ha ha...

no śmieszne...:) ale jakoś tak mi lepeij będzie jak to będzie w miarę pasowało do siebie kolorystycznie ;)

podoba mi się ta pościel Feretti

image
image

ale nigdzie nie mogę jej znaleźć :(

Będę patrzeć za taką pościelą Wiper, bo właśnie szukam dla nas jakiejś chłopięcej :)

już wiem, pościel nazywa się Feretti Bears - ecru na stronie Feretti jest trzyelementowa za, 109 zł, taka sama cena w innym internetowym sklepie 109 zł, to link do niej http://www.babytop.pl/produkty/info/793/Feretti/POSCIEL---3-czesciowa/Posciel-3-elem-Feretti---Bears---ecru.html

dziewczyny do jakiego lekarza powinnam iść z żylakami? a może polecacie jakiegoś w Gdańsku? mam straszna lewą nogę,ciągle pekają nowe naczynka,ciekawa jestem ile to kosztuje w ogóle..a możecie polecić jakiś gabinet kosmetyczny gdzie usuwają laserowo rozstępy? jestem cała posiekana,kremy okazały sę do dupy już muszę zacząć się rozglądać za sposobami z ich walką..

no to wózeczek wybrany ;)))) dziś byliśmy w Bobowózki w Rumii zamówić "Nasz Pojazd" a będzie taki:
www.bobowozki.pl/images/jedo/jedob_115.jpg
za całość tzn: wózek na pasach(gondola-spacerówka) + torba+ folia przeciwdeszczowa+fotelik delti grillo z adapterem wyszło nam 1179,00 wiec jeszcze nie tak strasznie. Za dwa tygodnie odbiór

no to wózeczek wybrany ;)))) dziś byliśmy w Bobowózki w Rumii zamówić "Nasz Pojazd" a będzie taki:
.....www.bobowozki.pl/images/jedo/jedob_115.jpg......
za całość tzn: wózek na pasach(gondola-spacerówka) + torba+ folia przeciwdeszczowa+fotelik delti grillo z adapterem wyszło nam 1179,00 wiec jeszcze nie tak strasznie. Za dwa tygodnie odbiór

swoją drogą do mnie też mogliby już zadzwonić z mama i ja..niby jeszcze mi nie potrzebny ale wolałabym go już mieć w domu,zwłaszcza że kolor widziałam tylko w katalogu i zamawiałam w ciemno i jestem ciekawa jak to na żywo wygląda..na razie dzwonili do mnie że pościel przyszła ale wózka ani widu ani słychu a miał być tydzień..

dziewczyny znalazłam taka pościel jest u tego sprzedawcy więcej modeli któras z Wam szukała
http://www.allegro.pl/item394497202_posciel_feretti_2_czesciowa_dodo_blue.html

cześć dziewczynki :-)

od 1 lipca jestem na zwolnieniu i zamiast mieć więcej czasu mam go coraz mniej. Dwa, trzy dni w tygodniu jestem w domu a potem jeżdżę na działkę, do naszego domku letniskowego nad jeziorko.
Od poniedziałku mąż ma urlop, więc znowu wybywamy, ale biorę z sobą lap-topa także będę starała się trochę udzielać.

Już chyba najwyższy czas przygotować torbę do szpitala. Trzeba znaleźć jakieś koszule...

up ;)))niech znikną śmieci

Ale dziesiaj duszno..chyba się nie ruszam z domku :)
Upały znoszę strasznie, zaraz nogi mi puchną i wogle ciężko oddychać.
Jeszcze 2 miesiące trzeba wytrzymać:))

no i jestem z powrotem, spotkanko rodzinne baaardzo udane...udało mi się dotrwać po 3 godzinach jazdy na miejsce aż do pierwszej w nocy :)

nie za wczesnie jeszcze na tą torbę do szpitala?? ja zacznę szykować tak na poczatku sierpnia dopiero

Wiper, nie wiem czy widziałaś wkleiłam Ci linka do tej pościeli co Ci się podoba :) a na torbę, to chyba faktycznie za szybko

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry