Widok

***Termin na wrzesień i październik***34

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy
ja to nawet nie wiedziałam że tak jest z fotelikami..ale ten maxi cosi pasuje do wszystkich czy też nie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnie wróciłam w Warszawy i jestem do niczego,,podroż mnie zmeczyła strasznie..w nocy miałam 3 skurcze,to chyba były skurcze...takie ciągnięcie całego brzucha odchodzące z boków ku pępkowi..bolały ale tylko chwilunię,muszę pana doktora za 2 tyg zapytać czy to normalne...

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Pijana-matka-nie-zauwazyla-ze-dziecko-wypadlo-z-jadacego-samochodu,wid,10156004,wiadomosc.html?ticaid=163fd

No to super,że się udało:)) Kolejny zakup z głowy

ja mam chińszczyznę..wczoraj robiłam :)

ha! własnie wróciłam z lunchu...kupiłam sobie 2 koszule nocne, takie jak chciałam, rozpinane prawie do pasa ;)

obiadek się zrobił ;)
dziś naleśniki z fetą i ze szpinakiem :)

Ja gotowałam od rana z mamą dżemik z czarnej porzeczki -pychotka.Słońce jakoś sie skończyło i teraz tez mam ochote na sen,a po południu czeka kolejny krzaczek porzeczek do zerwania i asekuracja męża przy myciu okien.Na szczęście juz lepiej sypiam w nocy ale dzisiaj obudziłam sie siusiu i później rozmyślałam jak to będzie wrócić do pracy,gdzie szukać niani,tyle myśli na minutę.

energia już się skończyła...teraz najchetniej poszłabym spać

na szczęście jeszcze godzinka do lunchu
słoneczko dzisiaj świeci i robi się coraz cieplej

Grunt, to nie dac się zwariować!!!! :))

Własnie, tez to sobie wbijam do mojej łepetynki***
Ty położna, to wiesz czym to wszystko "pachnie":)..

Ja się w pracy różnych rzeczy naoglądałam (jestem położną) i tez mam pietra,że bedzie coś nie tak. Na razie nie mam podstaw aby narzekać i ciesze się z tego najbardziej na świecie.
Grunt, to dobre nastawienie. Więc uszy do góry!!!!

O cholerka;/ ja za to ogladalam filmy na you tube, o narodzonych zbyt wczesnie dzieciaczkach-koszmar! Takie maluszki, w 27 tyg niektore, ale przezyly i sa fajne teraz..Ludzie tam opisywali ich zmagania..
Tylko sie naryczalam prze zto;/

spokojnie. Wszystko będzie dobrze, nie nakręcaj się!!! Trzeba tylko się cieszyć,że nic się nie dzieje. Ja też mam filmy, ale staram się nie nakręcać. Dziś mi się śniło,że ciecię mi zrobili a ja się darłam,że mały jest za malutki i nie chcę. Zlana potem się obudziłam.

No właśnie, u mnie tak ciąża nie jest uporczywa, jak te myslenie i psychika, ze dzieku cos sie moze stac.

też tak mam. Samoistnie przechodzi, więc nie ma powodu do obaw. Jednak skoro idziesz do Olszewskiej, to warto się upewnić dla spokoju psychicznego:))

Roznie, raz w jednym miejscu, raz w drugim...Czasem mnie kłujnie gdzies w okolicach odbytu..Jakbym miala jajnika przeziebionego;/

te skurcze odczuwasz na całym brzuchu, czy tylko w jednym miejscu?

Ja skore tez czuje rozciagajaca się..Ale miewam czasem takie bólo-skurcze jakby, nieczesto, ale sie zdarzają;/..i jutro ide do dr Olszewskiej to mi może coś powie w tej sprawie, bo ten moj dokcio to nic tylko-Pani sie nie przejmuje, nie ma co panikować:(

Tak. Skóra swędzi i czuję po bokach jak wiezadła się naciągają, nie jest to stały ból, da się przeżyć:)). Smaruję kremem na rozstępy i balsamem jonhsona dla dzieci.

hej hej..
rybka, mam pyatnie, pobolewa Cie nieraz brzuch? Tak jakby sie rozciagal?? A nie ciagnie Cie nic? jestesmy w tych samych tygodniach i pytam, czy ktos ma cos podobnego jak ja

Dzień dobry:)) My już tez na nóżkach. Zapowiada się ładny dzionek:)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry