Widok
tak, widziałam...dziekuję
w poniedziałek dopiero ide oblookać koszule do karmienia, ale takie kopertowe i na guziczki...koleżanka mi dała namiary na fajny sklep, więc w lunchu się tam wybiorę
ja jestem na razie na etapie prania i prasowania ciuszków, póxniej się zabiorę za pościel
no i jeszcze przewijak, rożek i pieluchy musze kupic :(
w poniedziałek dopiero ide oblookać koszule do karmienia, ale takie kopertowe i na guziczki...koleżanka mi dała namiary na fajny sklep, więc w lunchu się tam wybiorę
ja jestem na razie na etapie prania i prasowania ciuszków, póxniej się zabiorę za pościel
no i jeszcze przewijak, rożek i pieluchy musze kupic :(
cześć dziewczynki :-)
od 1 lipca jestem na zwolnieniu i zamiast mieć więcej czasu mam go coraz mniej. Dwa, trzy dni w tygodniu jestem w domu a potem jeżdżę na działkę, do naszego domku letniskowego nad jeziorko.
Od poniedziałku mąż ma urlop, więc znowu wybywamy, ale biorę z sobą lap-topa także będę starała się trochę udzielać.
Już chyba najwyższy czas przygotować torbę do szpitala. Trzeba znaleźć jakieś koszule...
od 1 lipca jestem na zwolnieniu i zamiast mieć więcej czasu mam go coraz mniej. Dwa, trzy dni w tygodniu jestem w domu a potem jeżdżę na działkę, do naszego domku letniskowego nad jeziorko.
Od poniedziałku mąż ma urlop, więc znowu wybywamy, ale biorę z sobą lap-topa także będę starała się trochę udzielać.
Już chyba najwyższy czas przygotować torbę do szpitala. Trzeba znaleźć jakieś koszule...
swoją drogą do mnie też mogliby już zadzwonić z mama i ja..niby jeszcze mi nie potrzebny ale wolałabym go już mieć w domu,zwłaszcza że kolor widziałam tylko w katalogu i zamawiałam w ciemno i jestem ciekawa jak to na żywo wygląda..na razie dzwonili do mnie że pościel przyszła ale wózka ani widu ani słychu a miał być tydzień..
no to wózeczek wybrany ;)))) dziś byliśmy w Bobowózki w Rumii zamówić "Nasz Pojazd" a będzie taki:
.....www.bobowozki.pl/images/jedo/jedob_115.jpg......
za całość tzn: wózek na pasach(gondola-spacerówka) + torba+ folia przeciwdeszczowa+fotelik delti grillo z adapterem wyszło nam 1179,00 wiec jeszcze nie tak strasznie. Za dwa tygodnie odbiór
.....www.bobowozki.pl/images/jedo/jedob_115.jpg......
za całość tzn: wózek na pasach(gondola-spacerówka) + torba+ folia przeciwdeszczowa+fotelik delti grillo z adapterem wyszło nam 1179,00 wiec jeszcze nie tak strasznie. Za dwa tygodnie odbiór
no to wózeczek wybrany ;)))) dziś byliśmy w Bobowózki w Rumii zamówić "Nasz Pojazd" a będzie taki:
www.bobowozki.pl/images/jedo/jedob_115.jpg
www.bobowozki.pl/images/jedo/jedob_115.jpg
dziewczyny do jakiego lekarza powinnam iść z żylakami? a może polecacie jakiegoś w Gdańsku? mam straszna lewą nogę,ciągle pekają nowe naczynka,ciekawa jestem ile to kosztuje w ogóle..a możecie polecić jakiś gabinet kosmetyczny gdzie usuwają laserowo rozstępy? jestem cała posiekana,kremy okazały sę do dupy już muszę zacząć się rozglądać za sposobami z ich walką..