Widok

Testy owulacyjne IV :))))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poprzednie wątki:
http://forum.trojmiasto.pl/TEST-OWULACYJNY-t68130,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/TESTY-OWULACYJNE-II-t70334,1,16.html
http://forum.trojmiasto.pl/Testy-owulacyjne-III-t70812,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta kreska po 8 min zrobila sie ciemniejsza i grubsza boze teraz bede myslec o tym a jak przyjdzie @ to bede przezywac jak sie teraz nastawie
dziewczyny zrobilam test owu druga jasna kreska a zeby sprawdzic te testy czy moze ona ciagle tak nie pokazyja bez podstawnie to zmusilam siostre zeby zrobila ten test i zgodzila sie i u niej wyszla 1 kreska czyli cos te testy sa warte nie wiem co juz myslec o tym nie chce sie nakrecac zabardzo
oki ewcia odrazu napisze:):):):)
to czekam na wieści jak wyszedł :)
ewcia ja wlasnie tez mialam taki problem ale nie ma sie co matrwic testy moga sie myli wiele jest dziewczyn ktore mialy testy i wychodzily jakies watpliwe kreski a byly w ciazy:):) ciekawa tylko jestem czy ktoras miala tak ze ciagle miala 2 kreski na tescie owu az do np 25 dc i nie byla w ciazy kasia w sumie miala jasna kreske caly czas ja tak mam tylko moze to testy jakie badziewie
ewcia zeczywiscie u tej dziewczyny najpier wyszedl test owu pozytywny :):):) nie dlugo zrobie test owu
tego niestety nie wiem... ale zaczynam podejrzewać, że moje takie są :(
Dziś mam 11 dc i zaczęłam testować - i jest 2 baaaardzo bladziutka kreska, a to raczej za wcześnie jak na mnie...
oki ewcia dziekuje ci bardzo za odpowiedz i wsparcie zawsze robilam test o 16 to dzis tez zrobie o 16 a test owu moze sie mylic?np wykazac 2 jasna kreske bo jest jakis badziewny?czy cos takiego?
a tu masz żywy na to dowód :)
http://28dni.pl/magdus81/charts/2009-01-10
Madzia, jeśli jesteś w ciaży, ale jest jeszcze za wcześnie na testy ciążowe, to możesz może nawet już dzisiaj zrobić test owulacyjny. Jeśli wyjdzie pozytyw, to po paru dniach ciążowy też wychodzi pozytywny.
Nie chcę mieszać Ci w głowie, ale tak to jest z testami owu. Może spróbuj? Dziś masz 9 dzień fl, więc może wykazać.
ewcia dzieki za kciuki i za normy ja tez trzymam za ciebie kciuki u ciebie jest bardziej parwdopodobienstwo ze zlapiesz brzuszek bo u mnie cos mi sie wydaje ze nici:(pewnie jakbym zrobila dzis test owu to pewnie tez by wyszla druga jasna kreska albo ze mna jest cos nie tak albo z testam

dziewczyny czy korzystala ktoras z monitoringu cyklu?ile za to sie placi boje sie ze lekarz mi go odmowi
No... to trzymam kciuki, żeby nie przylazła :)
Ja jak czuły masz test - 10 czy 25?
Podaję normy HCG dla dni po owulce, jeśli jesteś w ciąży - przynajmniej wiadomo kiedy robić test :D
NORMY DLA PIERWSZYCH DNI PO OWULACJI (DPO-dni po owulacji)
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO ---- 5 – 50
12 DPO ---- 10 – 100
14 DPO ---- 20 – 200
16 DPO ---- 40 – 400
18 DPO ---- 70 – 800
20 DPO ---- 140 – 1600
22 DPO ---- 180 – 3200
a ja jestem 9 dni po fazie luteralnej w srode testuje mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie
czesc ewcia zawsze mierzyolam o 9 a dzis wstalam wczesnie i zrobilam o 7:)mi wiesiolek marnie pomogl nie zauwazylam wcale sluzu plodnego a teraz chyba pojde na monitoring trzymam kciuki moze to twoj miesiac:):0
Tak, to możliwe, że jeśli mierzyłaś wcześniej, to jest niższa. A ile wcześniej mierzyłaś? W angielskiej metodzie dozwolona jest korekta: jeśli mierzysz godzinę później, to od wyniku odejmujesz 0,1; jeśli mierzysz godzinę wcześniej, to dodajesz 0,1 - i tak za każdą godzinę wcześniejszego lub późniejszego pomiaru. A który masz dzień fazy luteralnej?

Ja od dziś zaczynam testy owu. Wczoraj miałam troszeczkę rozciągliwego śluzu, więc może wiesiołek da radę :)))
czesc dziewczyny co tam u was ktora teraz testuje:):):0 ja dzis mierzylam temp spadla mi o 3 stopnie mam 37 a dzis mam 23 dc modle sie zeby juz mi nie spadla:(chyociaz dzis mierzylam troche wczesni8ej niz zwykle i dlatego moze tak wyszla jak myslicie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też mam podobny problem - częsty brak męża w domu :(
Ale może w tym cyklu....
jeden cykl bez testów, drugi cykl z testami - bez efektu bo męza nie było hehe,,,,no i 3 cykl z testami i z efektem :)
Kasiu, czy próbowaliście najpierw bez testów? zastanawiam się, czy odczekać trochę, czy od już od następnego cyklu sparwadzwać owulację...
ale tu dzis ciszaaaa,, u nas sie udało z testami :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry