Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nelce się podobało wątek zamknięty Opiekunowie dobrze dbali o moją psinkę , po powrocie do domu żadnej traumy...
~Renia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 stycznia 2019

Najlepszy hotel :) wątek zamknięty Z usług Psiej Niani skorzystaliśmy w ostatni weekend. Niemal na wejściu...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 listopada 2013

Hotel dla zwierząt psia niana w Straszynie wątek zamknięty Polecam ten hotelik dla psów -moj piesek był w nim od 7do 8 wrzesnia 2013r ,...
~Jola
-

dodano: 26 września 2013

Najlepsza Psia Niania na Świecie! wątek zamknięty Regularnie korzystamy z Maksem ;) Dłuższy urlop lub krótsza delegacja -...
~Kasia
-

dodano: 25 września 2013

Angelika i Michał - opinia wątek zamknięty Tak jak pisałam rok temu, nic się nie zmieniło. Nasz Berni uwielbia...
~Angelika i Michał
-

ocena hotelu i opiekunów wątek zamknięty Moja suczka po raz drugi była pod opieką pani Sylwi i pana Adama - obie...
~Anna Sz.
-

Kolejny raz jesteśmy zadowoleni wątek zamknięty Kolejny raz Tosia została na ponad tydzień w hotelu u bardzo odpowiedzialnych...
~Tomek
-

dodano: 17 lipca 2013

najepsza Niania na swiecie. wątek zamknięty Znamy sie juz kilka lat. Nie moglabym wymarzyc lepszej opieki i wspanialszych...
~magda
-

dodano: 2 lipca 2013

Polecam wątek zamknięty Nasz piesek był zadowolony, a my mogliśmy wyjechać na urlop. Nawet nasz...
~Tomasz L
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 lipca 2012

Barbara - opinia wątek zamknięty Planowaliśmy zeszłoroczny urlop z wielkim niepokojem.Kiedy żył nasz poprzedni...
~Barbara
-

dodano: 6 czerwca 2012

Warto zaufac wątek zamknięty Naszego kochanego pupila oddajemy w ufne i bezpieczne ręce pani Sylwii. Na...
~Piotr i Dominika
-

dodano: 5 czerwca 2012

Super Psia Niania! wątek zamknięty Pani Sylwia i pan Adam mają fantastyczne podejscie do zwierząt! Nasza Rutka...
~Magda Gray
-

dodano: 4 czerwca 2012

najlepsza opieka wątek zamknięty Oddajemy naszego Kogla w ręce Sylwii od wielu lat. Do lata tego roku było to...
~koglowscy
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 listopada 2011

Polecam gorąco!!! wątek zamknięty Pierwsze moje rozstanie z ukochanym weimarem było dla mnie wielkim...
~Patrycja
-

dodano: 8 listopada 2011

Polecam wątek zamknięty Jeśli wchodzisz na teren hotelu i widzisz piękną, zadbaną trawę to coś jest...
~Mateusz
-

dodano: 25 września 2011

Absolutnie polecam!!! wątek zamknięty Maja nigdy nie zostawala z nieznajomymi osobami a ma juz 4 lata wiec moje...
~Halina
-

dodano: 18 września 2011

Super wątek zamknięty Bardzo przeżywałam rozstanie z moim rocznym labciem. Niepotrzebnie, bo Nado...
~Joanna
-

dodano: 28 sierpnia 2011

Z czystym sumieniem polecam. wątek zamknięty Ponad dwa tygodnie temu oddałam mojego psiaka pod opiekę Psiej Niani. Byłam...
~Właścicielka Bajzla.
-

dodano: 14 lipca 2011

Serdecznie polecam wątek zamknięty Nasz "shih-tzak" wrócił z "kolonii" u Pani Sylwii w doskonałym stanie, ma już...
~A.Dąbrowska (shih-tzu Avant)
-

dodano: 14 lipca 2011

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem. Lula jest podopieczną Pani Sylwii od około 2...
~Ola
-

dodano: 16 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry