Widok
Uwaga na oszustkę!
Witam
Niestety dałam sie naciągnąć , myślałam że zakupy na tym forum są bezpieczne, bo wszystkie jesteśmy mamami i wspólnie dzielimy sie z soba naszymi problemami i sprzedajemy taniej rzeczy po naszych dzieciaczkach...
Zakupiłam poprzez forum od ~iwona ubranka do chrztu dla mojej córeczki, a skończył się na tym że w ostatniej chwili biegłam do hurtowni po komplecik do chrztu:
http://forum.trojmiasto.pl/Kupie-komplecik-do-chrztu-dla-dziewczynki-r-62-68-pilne-t157896,1,16.html?hl=chrzest#hl
Pani ~iwona pisała: "...nowa w idealnym stanie, moja
corka miala je ubrane tylko 4 h..."
A tu kilka zdjęć w jakim stanie otrzymałam rzeczy:
http://picasaweb.google.pl/110768098995765305881/SukienkaOdIwona#
Gdy napisałam że odsyłam rzeczy i proszę o zwrot moich 60zł to otrzymałam taka odpowiedź:
"...nawet nie musi sie pani fatygiwac bo zlotowki ode mnie pani nie
dostanie! a na forum moze sobie pani pisac
co chce..."
Czuje sie oszukana, za te 60zł mogłam kupić coś dziecku...ale cóż człowiek mądry po szkodzie, a więc nie polecam zakupów u tej pani.
Pozdrawiam
Niestety dałam sie naciągnąć , myślałam że zakupy na tym forum są bezpieczne, bo wszystkie jesteśmy mamami i wspólnie dzielimy sie z soba naszymi problemami i sprzedajemy taniej rzeczy po naszych dzieciaczkach...
Zakupiłam poprzez forum od ~iwona ubranka do chrztu dla mojej córeczki, a skończył się na tym że w ostatniej chwili biegłam do hurtowni po komplecik do chrztu:
http://forum.trojmiasto.pl/Kupie-komplecik-do-chrztu-dla-dziewczynki-r-62-68-pilne-t157896,1,16.html?hl=chrzest#hl
Pani ~iwona pisała: "...nowa w idealnym stanie, moja
corka miala je ubrane tylko 4 h..."
A tu kilka zdjęć w jakim stanie otrzymałam rzeczy:
http://picasaweb.google.pl/110768098995765305881/SukienkaOdIwona#
Gdy napisałam że odsyłam rzeczy i proszę o zwrot moich 60zł to otrzymałam taka odpowiedź:
"...nawet nie musi sie pani fatygiwac bo zlotowki ode mnie pani nie
dostanie! a na forum moze sobie pani pisac
co chce..."
Czuje sie oszukana, za te 60zł mogłam kupić coś dziecku...ale cóż człowiek mądry po szkodzie, a więc nie polecam zakupów u tej pani.
Pozdrawiam
Niestety i oszuści na tym forum się zdarzają.
Na szczęście w porę się zorientowałaś i kupiłaś nowe ubranko...
Szkoda tylko, że ta Pani postawiła Ciebie w takiej kiepskiej sytuacji...
Na szczęście w porę się zorientowałaś i kupiłaś nowe ubranko...
Szkoda tylko, że ta Pani postawiła Ciebie w takiej kiepskiej sytuacji...
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Sorki ale ja nie bardo rozumiem co dolegało tej sukieneczce?
Na fotkach jest niewyprasowana i rzucona. Z góry osadzamy że ktoś jest oszustka?
Czy odrazu po przyjsciu paczki chcialaś odesłać ja spowrotem?
Jesli tak to faktycznie nie fer z Iwonki strony ale z drugiej strony był to ciuszek używany i najlepiej taki odebrać samemu.
Na fotkach jest niewyprasowana i rzucona. Z góry osadzamy że ktoś jest oszustka?
Czy odrazu po przyjsciu paczki chcialaś odesłać ja spowrotem?
Jesli tak to faktycznie nie fer z Iwonki strony ale z drugiej strony był to ciuszek używany i najlepiej taki odebrać samemu.
A mi się coś innego nie zgadza - autorka wątku pisze, że Iwona pisała, że w idealnym stanie, a w linku, który podała nie ma żadnej takiej informacji ("Ja mam caly zestaw rozmiar 68 firmy wojcik sukienka warstwowa tiulowa ,kapelusik ,sweterek,rajstopki i buciki ,za calosc chce 50 zl ,pozniej wkleje fotke :)"
Poza tym - chciała 50 zł. za komplet, to dlaczego płaciłaś 60 złotych?
Nie bronię nikogo, jednak to budzi wątpliwości. Sukienka wygląda na pełną żółtych plam, niestety, ale to ryzyko związane z zakupami bez oglądania. Szkoda, że takie sytuacje się zdarzają. :-/
Poza tym - chciała 50 zł. za komplet, to dlaczego płaciłaś 60 złotych?
Nie bronię nikogo, jednak to budzi wątpliwości. Sukienka wygląda na pełną żółtych plam, niestety, ale to ryzyko związane z zakupami bez oglądania. Szkoda, że takie sytuacje się zdarzają. :-/