Widok

WĄTEK BEZ ZGRYZOTY-NAPISZ JEŻELI POTRAFISZ COŚ MIŁEGO:)))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Życze wszystkim którzy zajrzą miłego dnia i pełno usmiechu zwłąszcza w serduszkach. Jeżeli wam smutno i żle to wspomnijcie sobie najmilszą chwilę w życiu.
Ja np. zatęsknialm za smakiem gumy donald z dzieciństwa:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi bardzo smakowały murzynki:) no i pamiętam pierwszego paierosa zamiast na msze to za kościoł i sportowego bez filtra fuj:)
nie nie, nie w nauczycielach ale w boysbandach:( new kids on the bloks, back street boys...) w 8 klasie pdstw poszlam na konecert back street on the block i moj ....howie-d:) ehhh plakalam jak glupia, gumy turbo , picie w woreczkach, pierwsze wlosy pod pachami ktore chlopci zauwazyli w 4 klasie pdstw...masakra, nie wiedzialam wtedy ze sie je goli, dopiero jak poszlam na skarge do mamy to mnie uswiadomila:) a tak z realnych czasow, to za tydzien sie przeprowadzamy do naszego nowego gniazda w pruszczu ...:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ja - nigdy !
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
o rany która podkochiwala się w nauczycielach?:)))
ja doskonale pamiętam gume Donalda i zbieranie historyjek, które się tam znajdowały, oranżada w woreczkach....niezapominane chwile, i chyba nigdy nie zapomne jak za tygodniówkę kupowałam sobie w Pewexie "Blok szkolny) w żółtym opakowaniu taki blok na słodko. coś a'la Michałki, tylko, że twardszy.....

Jedno do czego powracam z największym sentymentem, to ta beztroskość, choć wówczas problem "miłości" i tego, że na mnie nie spojrzał, był mega problemem - czego dorośli nie mogli zrozumieć...no tak, bo oni żadnych problemów nie mają - takie to było myślenie......
my robilismy cukierki z mleka i cukru a słynny kogirlmogiel teraz zdko sie spotyka
ech,ja bravo nie czytalam,jeszcze nie bylo,ale za to Swiat Mlodych,i moj uluibiony gwiazdozbior,zbieralam te wszystkie wycinki z gwiazdami i wklejalam do specjalnego zeszytu.Potem jak bylam juz troszke starsza to pojawila sie Dziewczyna i Bravo,to byl hardcore po Swiecie Mlodych hihi
Święta Bożego Narodzenia,stało się dzień i noc w piekarni za chlebkiem, inaczej się czuło te święta,nawet banany i pomarańcze jakoś tak inaczej smakowały.Jak były cytrusy wiadomo było ,że święta "idą"...............eh te lata minione......
a ja pamiętam,jak z bratem(słodycze na kartki,zresztą cukier też) robiliśmy sobie w domu lizaki z cukru,a formą były nakrętki od słoików i potem z takimi lizaczkami wychodziliśmy na dwór i połowa podwórka je jadła
w Bravo to najlepszy był opis Mój pierwszy raz :))
oooj jak ja chce na kulig za samochodem po ulicach :) zaczepiałam sanki na końcu i zaliczalam wszystkie krawęzniki jak samochód jechał slalomem.
nie raz miałam oko przez to podbite :DDDD
ale było szaleństwo auuuu

albo jak jechał nasz ksiądz wikary, taki zwariowany to rzucaliśmy śniegiem wieczorami w jego samochód

wikary przychodził też do mojego wujka i na podwórku ćwiczyli na ławce ze sztangą :) wikary darł się na mnie żebym nie podglądała jak wyciska :DD

image
a BRAVO i porady jak się całować. Jejku dyskoteki w szkole podstawoej:)
Ale miły wątek:) aż uśmiech sam się ciśnie na buzię :) ja najbardziej miło wspominam te wspólne zabawy na dworze od rana do wieczora i jak mama krzyczała: Martaaaa do domu!!!!! teraz dzieci już się tak nie bawią :( a kto zbierał opakowania po czekoladach? pamiętam Pewex i Baltonę i niezapomniany smak napoju w woreczku ze słomką. Pierwszą Barbie, którą mama przywiozła mi z Węgier :) wakacje u babci i pierwszy pocałunek z języczkiem :)
Alexis to w Dynastii ;)
a widzisz wianeczek my o tym samym hehe
a IZAURA? Wszyscy oglądali i jeszcze jakis taki co była Aleksis wiem ze zle to wsztsko pisze ale wiecie o co mi chodzi
A ja mieszkalam obok kina i w niedziele byl zawsze "Poranek",taki zestaw bajek.Zawsze pelno dzieci szlo bo fakt ,bilety byly smiesznie tanie
Oj, tak ja miałam specjalny album do pocztówek odziedziczony po cioci...zabierałam, zbierałam, trójwymiarowe miałam tylko dwie...super były...ale najlepsze były te które mi wujek z Czechosłowacji wysłał z Mają i Rumcajsem i dwie z głownymi bohaterami z filmu Niewolnica Isaura :) Magiaaaaaa :)
A czy ktos pamięta taki program młodzieżowy RAMBIT? Genialny był na tamte czasy! Leciał zaraz po Pankracym w piątki...oczywiście wtedy Pankracego prowadził Pan Kęstowicz...dopiero potem Artur Barciś Okienko Pankracego :)
Ja tez nie zbieralam karteczek bo juz bylam starsza,ale jak ja bylam mala to zbieralo sie pocztowki.Przerozne,polskie czasem trafilo sie zagraniczna czasem taka trojwymiarowa,to byl rarytas.:)mialysmy ich setki,bylo wymienianie i specjalne pudelka na pocztowki robilysmy z kolezxankami...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry