Widok
i znow tu cisza...
dziewczyny, co myslicie o tym spotkanku, ja juz w niedziele powinnam byc w gda, na 2 tygodnie, mozliwe, ze kilka dni bede poza 3miastem, ale ja moge dostosowac daty.dla mnie bez roznicy gdzie.
Marchew, przyjezdza cos kilka dni po mnie, wiec mozemy poczekac na nasza czarownice i wtedy umowic sie na spotkanie. oczywiscie ja-dwisia i Nizapominajka rowniez zaproszone. co wy o tym myslicie?
dziewczyny, co myslicie o tym spotkanku, ja juz w niedziele powinnam byc w gda, na 2 tygodnie, mozliwe, ze kilka dni bede poza 3miastem, ale ja moge dostosowac daty.dla mnie bez roznicy gdzie.
Marchew, przyjezdza cos kilka dni po mnie, wiec mozemy poczekac na nasza czarownice i wtedy umowic sie na spotkanie. oczywiscie ja-dwisia i Nizapominajka rowniez zaproszone. co wy o tym myslicie?
Kaś, kurcze, na pewno gdzieś takie ekspresowe robią - tylko gdzie ja je robiłam? Chyba w takim małym zakładzie w bocznej uliczce od Świętojańskiej do Władka robiłam - koło Empiku. Kurcze to chyba ul. Żwirki i Wigury jest. Nie wiem jak ci inaczej wytłumaczyć. Jak idziesz Świętojańską w górę, mijasz po prawej Empik i od razu na tym skrzyżowaniu za Empikiem jest. W prostopadłej do Świętojańskiej ;-)))
Kaś - a teraz zaczęłam wątpić, czy to jest na wysokości Empiku, czy jednak niżej ;-). Cholera nie pamiętam...ale mam nadzieję, że znajdziesz. Ale myślę, że większość fotografów ma teraz też taką usługę, jak zdjęcie w 5 minut.
Na pewno taką reklamę widziałam przy wyjściu z preonu skm na Wzgórzu - gdzieś w tych budkach jest fotograf.
Na pewno taką reklamę widziałam przy wyjściu z preonu skm na Wzgórzu - gdzieś w tych budkach jest fotograf.