Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jak są przypadki, że niektórzy koledzy mojego M., po miesiąc nie pracowali, bo akurat dla nich zleceń nie było...
no jest ciezko a do tego wakacje to taki fatalny okres na szukanie pracy zwlaszcza w mojej dziedzinie, uniwerki nie rekrutuja w tym czasie, sama to przechodzilam w zeszlym roku.
a zeby jeszcze dodac to mam taki humor tez bo @ nadciaga a to u mnie niestety wywolywacz fatalnego humoru, a juz myslalam ze sie udalo
Walerko, ja Ci cały czas kibicuję i bardzo mocno trzymam kciuki! Będzie dobrze!
dzieki. musi byc ale jakos dzis to tak nie wyglada, jutro mi przejdzie dzisiaj sie pouzalam nad soba
heloł w nowym tygodniu :)
ten tydzień jest króciutki, jeszcze tylko jutro do pracy i od środy mamy urlopiki i ruszamy do Wawy na koncert AC/DC :) mam nadzieję, że powódź nam nie przeszkodzi... ja na początku byłam negatywnie nastawiona do tego koncertu, Mężu bardzo chciał i się zgodziłam, ale teraz się już na niego cieszę :)

Asiiek, zaległe, ale serdeczne życzenia spełnienia marzeń!!!
Cześć,
Jadwisia super, ze sie na koncert wybieracie, udanej zabawy.
dziekuje jadwisiu ;)
no to świetnej imprezy życze :)

a tak wogole to dzień dobry ;)
Dzień dobry!

Jadwisiu, koncertu AC/DC można Ci tylko pozazdrościć! ;)
A ja nadal przeziębiona, ehh - i chyba będę musiała jutro wybrać się do lekarza, nos i skronie mnie bolą, więc wygląda mi to na zapalenie zatok!

Caes, a Ty już wyzdrowiłaś?
hej dziewczyny, ja mam własnie zastępstwo w sali od informatyki więc mogę do was napisac ( a dawno mnie nie bylo) :) Silje szybkiego powrotu do zdrówka :) czy u was tez tak dzis wieje?
Hej olenka ;)

u mnie nie wieje ale za to zagrozenie powodziowe coraz bardziej sie zbliza..dzisiaj fala ma przejsc przez pobliskie wioski ;/
witam się

Silje, ja nadal nie wyzdrowiałam, ciągle mam problem z zatokami, ten antybiotyk nic a nic mi nie pomógł, więc dzisiaj go już odstawiłam i... jest lepiej :/ Zaopatrzę się w ibuprom zatoki i pewnie szybciej mi przejdzie... Gardło tez już nie boli, tylko po wdychaniu tego antybiotyku mam podrażnione i pojawia mi się kaszel - jak nie wdycham jest ok. Masakra jakaś.

Hej, hej!
Ale do d... pogoda! Nie podoba mi się to! ;-)

Dziewczyny zdrowieć musicie, bo niedługo meeting trza uskutecznić!
czesc dziewczyny to ja sie dolacze. utknelam wczoraj w pociagu na godzine (ten poniedzialek byl beznadziejny) i jakis idiota postanowil nastawic klime na full w efekcie czego jak bylo 15 st to max (na zewnatrz 30) i sie przeziebilam, poprosze dla mnie nagrode - przeziebic sie w najcieplejszy dzien w roku.
macie coś dla swoim mam na jutro?

swoich*

ja juz dalam bo bylam na poczatku miesiaca - perfumy i paszmine, polaczony prezent na urodziny i dzien matki, tacie tez juz dalam na dzien ojca i imieniny w czerwcu bo mnie nie bedzie w polsce, jutro zadzwonie
Ja swojej mamie wysłałam kartkę, jak przed wyjazdem będziemy u niej to napewno sprawię jej jakiś prezent i wręczę osobiście (jakoś tak nie lubię paczką wysyłać)...

Uuu, mi też chyba na zatoki padło, bo nos i głowa strasznie mnie bolą! Wziełabym Biparox (bo mi pomaga na zatoki), ale wiadomo lepiej nie kombinować bez konsultacji lekarskiej. Jutro idę do swojej ogólnej! Wszytsko przez mojego M., zaraził mnie! :)

Zdrowiej Caes! A ibuprom zatoki to świetny środek, kiedyś też mi go polecałaś i świetnie się sprawdził!
Mój M., opowiadał, że połowy chłopaków nie ma w pracy, bo walczą z powodzią... Jeden z dobrych kolegów mojego męża mieszka 1,5 km od Wisły, płakał, jak do niego zadzwoniono, że ewakuacja mieszkańców jest przeprowadzana, ponieważ jego dom tego nie przetrzyma... Nie dość, że pracy nie mają, to jeszcze cały dobytek życia zostanie zniszczony! :((
płakał, jak do niego zadzwoniono, i powiedziano że przeprowadzana jest przez władze ewakuacja mieszkańców - jego dom tego nie przetrzyma**

Tak to jest jak jedną ręką się pisze, a drugą w garku miesza :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry