Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 571

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wąteczku ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o jenki Sijle..tak dalekooooo??? :(

jesli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak: ten week odpada bo mam wypad z pracy, 03.06 wyjezdzamy chyba do Zakopca i wracam 06.06.. tak wiec w tym czasie ja nie dam rady ale potem postaram sie dostaosowac ;)
No to dziewczyny koniecznie po 6 czerwca.
Niech się jeszcze wypowiedzą Ja-dwisia, Caes, Kasia i reszta zołz ;-).
ee super, Dover jest ladne i macie kanal.morze, zwal jak zwal...mi bardzo tma podoba sie, i klify , bo sa biale i zamek...i lepiej tam, zycze powodzenia oczywiscie

a opieka to Walerka widziala, podaj przynies i posprzataj, oraz obroc mnie spowrotem na plecki plus ma dwa dolene zeby i gryzie niemilosiernie

moze cos wkleje z ostatnich fotek nad morzem...
image

tutaj z tatusiem
jaka ona jest juz duza :) no i śliczniutka ;)
Asiiek, dziekuje i nalezy do tych wiekszych, chodzi mi dlugich itp...
Ale ten czas leci! Szok! Dopiero co się urodziła, a już taka duża. I takie słodkie fałdki na na rączkach! Ech nie mogę doczekac się grudnia ;-).
Cudna jest, duża panna z Blanki już!! :)))

Ładne czy nie ładne, jakoś wolałabym zostać w PL, ale jak to mój mąż mówi: "To jest Polska, tu się ciężko oddycha!" - niestety, dlatego trzeba iść dalej, a do odważnych świat należy! :))
No tak to racja Sijle ;) jakoś to bedzie przestawisz się ;)
Ja mam to szczęście, że mi się dobrze żyje w PL, dlatego nie ma takiej mozliwości żebym się przeprowadziła. Nawet nie ma mowy o tym, żebym wyprowadziła się z Gdyni, którą kocham szczerze ;-).

Wiadomo, chciałaby się mieć jeszcze lepiej, jeszcze więcej, ale coś za coś. Tu mam wszystko co mi do szczęścia potrzeba. Ja patriotką również lokalną jestem.
No, to napewno :)) Znajomi mnie tylko nastraszyli ze służbą zdrowia w UK, i tym trochę sie denerwuję, bo mam przecież wadę serca... W PL zawsze można na pogotowie podjechać jak się źle czulam, a tam nie wiem jak to wygląda...
Ja tez sie nigdzie nie wybieram...mój M ma tu firme i nie ma mowy zebysmy sie gdzies przenosili z czego ja sie ogromnie cieszę ;)))
Mój M., też ma firmę - ją zostawia...
Bedzie dobrze...może szybko wrócicie :) albo tak sie wam spodoba, ze zostaniecie na stałe hihi
No, za szybko to ja też bym nie chciała :)) Mam nadzieję, że będzie dobrze! :D
Uciekam, miłego dnia!! :D
Cześć, chwile mnie nie było a tu takie wiadomości. Silje powodzenia, z\eby Wam sie wszystko w nowym miejscu poukładało.
Silje tu tez jest pogotowie i ta specjalistyczna sluzba czyli serce w twoim przypadku lepsza niz w Polsce bo maja lepszy sprzet i specjalistow. to ta ogolna, taka na codzien jest gorsza. jezeli sie raz dostaniesz do specjalisty to juz problemu nie ma wiec sie tym nie stresuj. po drugie w mniejszych miejscowosciach jest lepiej, londyn jest ciezki ze wzgledu na przeludnienie.
coraz nas wiecej w uk, moze zrobimy sobie spotkanie gdzies w polowie drogi,jak ladnie poprosimy to za nas zawiezie.

jak potrzebujesz jakielkowiek porady jak sie tu odnalezc, daj znac chetnie sie podziele moim doswiadczeniem.

a co do wyboru Polska czy Uk to ja zawsze mowie znajomym zeby sie dobrze zastanowili bo jezeli zyje im sie dobrze w Polsce to lepiej zostac.

No ale zycie pisze rozne scenariusze.

Ja w domu, chora rozchorowalam sie w najcieplejszy dzien w roku.

Ach Silje tego Dover to ci zazdroszcze, morze i mozna na kolacje do Francji wyskoczyc
Dzięki Walerko, napewno zgłoszę się do Ciebie w celu uzyskania różnych porad dotyczących odnalezienia się w UK - jedną moja wątpliwość rozwiałaś :) Mam nadzieję, że rzeczywiście nie będzie tak źle :)

Hehe, no już zapowiedziałam meżowi, że drugą rocznicę ślubu chcę spedzić we Francji :))

Poza tym pocieszam się faktem, że jadę tam do taty, także nie rzucamy się na wielką wodę bez jakiegoś "zabezpieczenia" i "oparcia" :)

Kaś, pozwól, że nie podziękuję, aby nie zapeszyć! :))
A tak w ogólę kolejny lekarz/ specjalista nie wie co mi jest... Jejku, no boję się trochę co tu dużo mówić... Za 1,5 tygodnia idę na ASO, zobaczymy...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry