Widok
czesc,
ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie
Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
ja mialam jeszcze gorszy poczatek dnia niz poprzednio, juz bylam na rozmowie z szefowa itp...ach szkoda gadac, ale zasugerowano mi pewne problemy zw.z mojA OSOBA I NORMALNIE BUZUJE SIE WE MNIE...ach caps lockc wlaczyl sie...najgorsze jest to, ze nic nie zmieni sie
Walerko, ladne imionka , mam nadzieje, ze dowiesz sie kto tam siedzi hihi...
Karolinka zobacz czy to jest cos autoimmunologicznego plus czesto jest tylko wynikiem jakiegos innego schorzenia w tak mlodym wieku. wspolczuje.
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.
dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
ja sie dalej delektuje poznym wstawaniem ,dzis przyczlapalam do pracy w ramach cwiczenia kondycji - 25min dziarskiego marszu pod gore.
dzis tak na pol gwizdka mam nadzieje sie poobijac w ramach pracy
jestem jestem, u mnie od rana znów leje i wieje na dodatek, ale ja o 13 jadę do Gdyni i potem znów na noc do mamy bo badania muszę porobić na ten reumatyzm mój... szkoda, że jak zwykle mi pogoda nie dopisała bo chciałam po sklepach połazić i chyba kupię sobie takie śliczne kaloszki ze wzorkami :) no i zaczynam się pakować powoli bo za tydzień lecę do Norwegii :)