Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 614

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poprzedni wątek wkońcu przekroczył setkę, a ciągnął się od 27 maja :/...bez komentarza...mam nadzieję, że teraz bedzie tylko lepiej :)

Jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla Kasi! :*

Coraz więcej małych brzdąców w naszym wątku, no za jakiś czas to chyba na spotkanie wszySTkie przyjdziemy z wózkiem i tego Wam życzę stare zołzy i nieskromnie sobie też :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś się podał za Asiiek w starających się... i chyba od tamtej pory Asiiek usunęła konto... ale dopiero do mnie dotarło, że to ona pisała, że jest w ciąży! Kurcze ciekawe co u niej... I nie wiem czemu znowu mnie wylogowało z forum. wrrr
dziewczyny ma któraś kontakt z Asiiek, dziwnie zniknęła z forum, usunęła konto, mam jakiegoś maila do niej ale nie wiem czy to właściwy, niech się któraś odezwie do mnie na priv z jakimś info
Cześć :)
No i po weekendzie, ehh...
Niestety pogoda popsuła nam plany i nie pojechaliśmy do zoo, podobno od jutra ma być ładnie, ale ja już w prognoze pogody wogóle nie wierzę!
Byłam wczoraj na spacerku w Sopocie i z sentymentem przechodziłam obok Pinokia :) Kurcze mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się zorganizować spotkanko.
zle bo dzieci urodzone w sierpniu sa najmlodsze w klasie, wlasciwie o caly rok od tych urodzonych we wrzesniu a dzieci ida do szkoly teoretycznie w wieku 5 lat a te urodzone w sierpniu w wieku 4 lat bo dziecko w UK ma obowiazek byc w szkole w momencie skonczenia 5 lat, czasami szkoly robia nabor tez w styczniu wiec ma jeszcze pare miesiecy zeby dorosnac.

my wczoraj mielismy obiad rodzinny wiec jedyny piekny dzien spedzilam w kuchni pomagajac mamie
Iza trzymaj się, wszystko będzie dobrze :) my nacieszyliśmy się wczoraj jednym dniem pięknej pogody, pokosiliśmy gigantyczna trawę, poszliśmy na spacer, a dziś znów ponuro i chłodno; ale zrobiłam fantastyczny bukiet ze swoich kwiatów i plonów i zaraz śmigamy z nim do kościoła :)
a czemu niedobrze? Nigdy nie wnikałam w brytyjski system edukacji...
trzymaj sie iza
jeszcze sie nell pospieszy i bedzie sierpniowa a to niedobrze dla szkoly
A zapomniałam,
Iza trzymaj sie ciepło :* kurcze bierz to zwolnienie, bo należy Ci się troche odpoczynku przed rozwiązaniem, Ty i tak jesteś niesamowita, w pierwszej ciąży jak i tej prawie do końca dzielnie w pracy! Podziwiam Cię naprawdę :)
Witam weekendowo :)
Co tam dziewczyny u Was? Jak minął weekend? W sumie w Polsce mamy przedłużony o jeden dzień, więc jeszcze jutro wolne
My wczoraj na działeczce byliśmy, dziś na spacerku w Gdyni i Sopocie, a jutro wybieramy się do ZOO, oby tylko pogoda była. Chciałam już coś napisać w piątek wieczorkiem, ale niestety od piątku popołudnia do dziś rana nie mogłam za bardzo rąk używać, bo wyobrażcie sobie, że poparzyłam sobie dłonie papryczką chili!!! W piątek wieczorem to tak piekło, że chciałam na pogotowie jechać, ale moczenie w mleku troche pomogło, ale dopiero dziś jest ok. Mam nauczkę i teraz chyba w rękawiczkach będę kroić chili.
w pracy póki co spoko :) Hania rozłąkę do tej pory reaguje dobrze - tatuś się nią bardzo dobrze zajmuje :) dzisiaj rano była bardzo zdziwiona ;P a jak mnie zobaczyła to nie wiedziała czy ma płakać czy się cieszyć - więc robiła obie rzeczy na raz ;P
marchew, niestety potwierdzaja to, do tego ja ma te usg co 2 tyg od miesiaca...w szpitalu...
Nell wazy 2.5kg juz, i do tego ta cukrzyca...ktora jest ok, ale nie mozna o niej zapomniec hihi

jak w pracy? dajesz rade i jak Hania reaguje na rozlake?
ojej - Iza trzymaj się... a jak duża już jest Nell? Może skonsultuj jeszcze to z polskim ginekologiem? Ale jakimś dobrym (w Londynie chyba ze świeczką szukać ;P) Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze - musi być!
hopsa , podbijam na weekend...

ja mam dzis wolne, bo w szpitalu bylam na kontroli i niestety Nell duza i nie wiedza czemu, gyby nie moj maz - swierdzili, ze on jest wysoki itp i to pewnie dlatego, to zastrzyk sterydowy i za 2 tyg. cc, bo lepiej aby juz dziecko bylo na zewnatrz, bo latwiej konrolowac, ja sie strasznie rozkleilam, bo to nawet 34tc nie bylby i powiedzialam, ze w sieprniu nie rodze i koniec hihi, wiec za 2 tyg ostateczna decyzja, ale raczej 26/09 juz jest nieaktualny...do tego zastrzyki z B12 sa strasznie bolesne, ale jeszcze tylko 2x i koniec...w pon, chce wziac zwolnienie od gp, bo w pracy mam kwasy i juz mam jej dosc...

ciekawe co u kasi i krzysia?

jak tam urlopowiczki w Gda?

w londynie uspokoilo sie, ale rozroby byly i do tego bez sensu...

pzdr i milego weekendu...
moja mieścina za mała - nie ma czego kraść - nie obławialiby się za specjalnie... i gdyby nie wiadomości - nie odczułabym wcale, że taka masakra w okolicy się dzieje...
cześć dziewczyny; co za pogoda normalnie koszmarne lato... my aktualnie kisimy ogórki; pozdrowionka dla was wszystkich :)
hej, zyje, zyje, ale jest kiepsko, g*wniarze po prostu wystrzelic wszystkich, moj dom stoi i nie pali sie, ale widzimy dym itp, teraz niewazne gdzie mieszka sie, bo oni przesuwaja sie....

napisze jak bede w pracy itp...
Cześć dziewczyny :)
Podbijam swój super wąteczek :P
Co tam u Was się dzieje?
Kasiu napisz jak się czujecie z Krzysiem?
Dziewczyny z Anglii...to w Waszych okolicach są te zamieszki? Jakaś masakra co się dzieje na świecie, szok...
jak mozesz to wyslij mi numer do mamy na kom to zadzwonie i sie umowie zeby tak nie nachodzic. jak tylko przyjade to mam nadziieje uda nam sie jeszcze spotkac we wrzesniu
Walerko, oki, tylko daj mi znac czy rano czy pod wieczor, bo blanka idzie spac juz o 19.30....
czesc dziewczyny

gratulacje Kasiu - ja wrocilam na piers po 2 tyg butelki, jezeli ci bardzo zalezy to dasz rade a jak nie to sie nie stresuj, nie jet to taka tragedia. przed butla probuj dac piers, mi najlepiej sie zaczynalo na lezaco, dziecko na mnie,lezace na brzuchu, potem karmilam lezac bokiem a potem na siedziaco. najlepiej ci rozbudzi laktacje dziecko.
moja kluska wazy 7kg a ma 4.5miesiaca i niestety czuje w kregoslupie. pogadalam z nia dzis i obiecala ze sie nie bedzie darla w samolocie ale ostatnio odkryla wysokie dzwieki i cwiczy namietnie i powiedziala ze juz tego nie moze obiecac bo to tak fajnie

wystarczy o dzieciach. przylatuje dzis do Polski, bardzo bym was chetnie poznala w koncu. jestem do 25.08 a ze mam chetnych dziadkow to moge i w dzien i wieczorem na drinka (no u mnie soczek).

iza - podjade do twojej mamy po sterylizator, to i Blanke zobacze.

mi juz na szczescie przeszlo ze slodkim, wrocila stara ania ktora pochlania chipsy ale jak sobie pomysle jak bede jadla ptysie z bajadery to mi sie od razu lepiej robi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry